Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Zvezde granda - Seksi avantura na službenom putu
13.08.2009.
Izvor: Svet

Zvezde granda - Seksi avantura na službenom putu
Zbrka.com

Zvezde „Granda“ baš ne gube vreme! Tek što se pronela priča da je sveže išatirani Slobodan Vasić maznuo sitnu ali dinamitnu Zemunku Aleksandru Bursać, koju su pre njega navodno overili i Jovan Stefanović i Darko Filipović, iz Crne Gore nam je stigla vest da je Saša Kapor u tajnoj seksualnoj vezi sa nekoliko godina starijom koleginicom Biljanom Sečivanović.

Kako tvrdi naš izvor koji je do najsitnijih detalja upućen u njihov odnos, novopečeni par se smuvao svega nekoliko dana pošto su stigli u Utjehu, gde su tokom turneje po primorju smešteni.

U početku su se oboje na sve načine trudili da sakriju da ih vezuje više od kolegijalnog odnosa i drugarstva, što im je nekoliko nedelja i išlo od ruke, a onda se ona jedne večeri izlanula... „Posle nekog nastupa, vidno raspoložena, da ne kažem pripita, Bilja se nekolicini svojih prijatelja poverila da se tajno viđa sa Kaporom.

Kako su svi bili i više nego iznenađeni onim što čuju, pitanja su se ređala iz minuta u minut, na šta se Biki uglavnom kikotala, konstatujući između ostalog da joj je sasvim dovoljno da sa mlađanim ljubavnikom nasamo bude i petnaestak minuta, tek da zadovolji svoje potrebe“, otkriva „Svetov“ insajder.

Razume se, kako je noć odmicala, a nivo alkohola u Sečivanovićkinoj krvi rastao, atraktivna pevačica se sve više otvarala svojim prijateljima, koji su gotovo bez daha upijali priče o Kaporovom seksualnom umeću. E sad, ako se pitate zašto „Grandove“ zvezdice kriju da su u šemi, odgovor je vrlo jednostavan - i Bilja i Saša su zvanično zauzeti.

Ona je već jedanaest godina u vezi sa Bojanom Obradovićem, članom „Kasper benda“, dok se on tek nekoliko meseci zabavlja sa jednom Sandrom, studentkinjom iz Beograda. Istini za volju, Sečivanovićkina veza liči na sve osim na bajku, a razlog tome upravo su neverstva, kojih je sve ovo vreme bilo za izvoz. Daleko od toga da je samo seksepilna pevačica švrljala, nije, varao je i nju Bojan, ali su nekako uvek uspevali da prevaziđu nesporazum i ostanu zajedno.

Elem, kako je već dugo razdvojena od dečka, a sa druge strane poznata po velikim seksualnim apetitima („Mogu i pet puta za noć“), Biki očigledno nije imala drugog izbora osim da se na moru snađe kako zna i ume. Kako je Topalko oženjen, a Darko i Sloba klinci, ne treba da čudi što je izbor pao baš na Saleta....

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Nata peva za 3.000 evra
Nata peva za 3.000 evra
Play - Sin Dragan postao Grof u filmu Vir
Sin Dragan postao Grof u filmu Vir
Play - Vesna Zmijanac uživo - Kafana je njena sudbina
Vesna Zmijanac uživo - Kafana je njena sudbina
Play - Ana Kokić ponovo trudna
Ana Kokić ponovo trudna
Play - Baki i Ekrem odlepili za Vendi
Baki i Ekrem odlepili za Vendi
Play - Ko nastupa na Beer Festu
Ko nastupa na Beer Festu
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt