Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Zlatan Ibrahimović obožava Cecu
11.08.2009.
Izvor: Press Online

Zlatan Ibrahimović obožava Cecu
Zbrka.com

Šefik, otac jedne od najvećih fudbalskih zvezda današnjice Zlatana Ibrahimovića, otkrio je nepoznate detalje iz privatnog života svog popularnog sina.

Ovaj malo poznati folk pevač, rodom iz Bijeljine, kaže da je njegov sin Zlatan, koji je rođen u Švedskoj, samo jednom bio u Bosni, i to 1990. godine, da voli da sluša Cecu Ražnatović, i da mu je najdraža pesma „Ja još spavam u tvojoj majici". Osim toga, otac popularnog Ibrakadabre u razgovoru za jedan bosanski list tvrdi je upravo on najzaslužniji za uspešnu karijeru svog sina, jer je zbog Zlatana zapostavio svoju pevačku profesiju.

- Da sam se više posvetio pesmi, moj Zlatan ne bi bio ono što je danas u svetskom fudbalu - rekao je Šefik Ibrahimović, i nastavio: - Posvetio sam svoj život Zlatanu i njegovom napredovanju - ispričao je otac nove Barselonine vedete.

Svetlana Ceca RažnatovićPriča oca jednog od najboljih fudbalera današnjice počinje u vreme kada se razveo od prve žene Slobodanke 1977. godine, i iz rodne Bijeljine preselio u švedski Malme.

U ovom gradu se ubrzo oženio Hrvaticom Jurkom, sa kojom je zatim dobio ćerku Selmu, a onda 1981. godine i sina Zlatana. Ni taj njegov brak nije dugo trajao, pa je posle razvoda Zlatan ostao sa ocem, sestrom i polubratom Sapkom, koji je pristigao iz Bijeljine. Šefik se ubrzo oženio i treći put, pa je Zlatan dobio i polubrata Aleksandera, a sa majčine strane, koja se ponovo udala, sestre Moniku i Violetu.

O detaljima iz Ibrakadabrinog privatnog života njegov otac Šefik ne govori mnogo. Otkriva samo detalj da su zajedno, još 1990. godine, posetili Bosnu i da je to bila jedina poseta svetski poznatog fudbalera zemlji iz koje potiče njegov otac. Međutim, kada je muzički ukus bivšeg Ajaksovog, Juventusovog, Interovog, a sada Barseloninog napadača, njegov otac je mnogo rečitiji, verovatno zbog svog estradnog opredeljenja.

- Moj Zlatan voli da zapeva narodne pesme. Najviše voli da sluša sevdalinke, Cecu Ražnatović, Halida Bešlića, ali i Dinu Merlina - kaže stariji Ibrahimović, i dodaje: - Njegova najdraža pesma je Cecina „Ja još spavam u tvojoj majici".

Svoje dane u Švedskoj, za čiju reprezentaciju nastupa i njegov sin, Šefik uglavnom provodi u društvu unuka Maksimilana i Vinsenta, Zlatanovom decom iz braka sa diplomiranom ekonomistkinjom Helen Seger (39).

Ko je Šefik Kinko Ibrahimović?

Šefik, otac fudbalera Zlatana Ibrahimovića, u rodnoj Bijeljini poznat je pod nadimkom Kinko. Pre građanskog rata u Bosni, Kinko se bavio folk muzikom i objavio dva albuma za „Sarajevo disk" (1987. i 1990), dok je treći izdao pre nekoliko godina u Austriji. Ovih dana Šefik priprema svoj povratak na muzičku scenu. Snimio je novi CD, sa izvornim bosanskim pesmama, a o razlogu zbog kojih do sada nije nastupao kaže:

- Nisam nastupao zbog Zlatana, da se ne bi pogrešno tumačilo da koristim njegovu popularnost. Pevao sam isključivo u svom društvu i kada su neke svečanosti - priča Šefik Kinko Ibrahimović.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Riblja Čorba na poštanskim markicama u Sloveniji
Riblja Čorba na poštanskim markicama u Sloveniji
Play - Novi skandal - Seka Aleksić tuži Kurir (VIDEO)
Novi skandal - Seka Aleksić tuži Kurir (VIDEO)
Play - Farma - Marko Sandri dokazivao muškost
Farma - Marko Sandri dokazivao muškost
Play - Anabela i Mia snimaju duet
Anabela i Mia snimaju duet
Play - VB 2011 - Tamarin dečko pokušao da udje na otpad
VB 2011 - Tamarin dečko pokušao da udje na otpad
Play - Grade crkvu za Tošeta
Grade crkvu za Tošeta
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt