Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Zlata Petrović - Da nisam bila pijana ubila bih Vendi
30.11.2010.
Izvor: Press Online

Zlata Petrović - Da nisam bila pijana ubila bih Vendi
Zbrka.com

Folk pevačica Zlata Petrović poručuje da nije razočarana što je izbačena sa „Farme". U intervjuu za Press Zlata tvrdi da nikada neće oprostiti cimerki Vendi što je na Pinkovom seoskom imanju pevala „samo za Peju i njegovu sahranu".

- Vendi je imala sreće što sam bila pijana! Da sam bila trezna, ubila bih je i obrisala patos njome! Nije me interesovalo da li će me izbaciti sa „Farme", želela sam da joj pokažem gde joj je mesto. Zaboravila je da sam joj jednom oprostila. Išle smo na sud zbog njene gluposti, nakon čega sam joj ja pružila ruku pomirenja. Moja deca su se zbog te situacije potresla i to ne mogu da joj zaboravim!

Zašto ste dopustili da se upecate u Vendinu zamku?

- Ta žena nije imala mu*a da mi priđe! Nisam mogla da joj dozvolim da manipuliše sa mnom kao što to čini sa Ekremom. Kad je videla da je ne konstatujem, udarila je tamo gde me najviše boli - u moje sinove. Imala sam nesreću da oca upoznam tek sa 20 godina i zbog toga nikome ne dozvoljavam da vređa očeve moje dece. Kad sam nju vređala, najpre sam se izvinila njenoj ćerki, dok ona nije marila za moje sinove.

Zbog čega ste imali potrebu da široj javnosti dokažete da možete da funkcionišete sa bivšim muževima?

- Kada sam čula da su Peja i Hasan odlučili da učestvuju u ovom projektu, shvatila sam da je to odlična prilika da svima pokažem da imam odličan odnos sa bivšim supružnicima. Mediji su svašta pisali, da manipulišem njima, da sam ovakva i onakva, a ja sam, eto, pokazala ko je Zlata i koliko me bivši muževi poštuju.

Hasan vas je s nestrpljenjem čekao u studiju, gde vas je poljubio u usta. Da li postoji mogućnost da se vratite nekom bivšem mužu?

- Iako mi Hasan kaže da bi najbolje bilo da se pomirimo, to ne dolazi u obzir! Nikada se između nas neće desiti ljubav kakvu smo imali dok smo bili u braku. Iako me je poljubio u studiju, to ništa ne menja u našem odnosu. Živim svoj život, imam prelepe sinove i unuke, a on će mi biti prijatelj za ceo život. Što se Peje tiče, nas dvoje je „Farma" još više zbližila, ali kao prijatelje.

Pojedini mediji navode da ste Hasan i vi ušli na „Farmu" da biste vratili kockarske dugove sina Mikija.

- Te priče su mediji naduvali. Miki jeste imao problem sa kockom i normalno je da mu ja kao majka pomognem. Hvala bogu, to se sve dobro završilo i on sada ima sjajnu porodicu, zbog koje se hrabro bori kroz život.

Nada Topčagić: Ulazim na „Farmu" da uništim Ekrema!

Folkerka Nada Topčagić večeras će se pridružiti farmerima!

- Kada me farmeri budu videli - šokiraće se! Verovatno će pomisliti da sam ušla sa ciljem da im otmem pare. Najveće zadovoljstvo biće mi da ubedim Ekrema da sam ušla da osvojim glavnu nagradu, koju on žarko priželjkuje. Mislim da ću ga uništiti i da će me zamrzeti - kroz osmeh je rekla folkerka, i dodala:

- Iskreno, strah me da učestvujem u tom projektu! Plašim se poruka koje gledaoci šalju i u kojima farmerke opisuju kao kurvetine, kalašture, štrokare, droplje... Moja deca bi se stidela zbog toga. Zato je najbolje da tamo gostujem na dan ili dva, samo da bih uzburkala strasti - poručila je Nada

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Seka Aleksić i Dara Bubamara nisu u svadji
Seka Aleksić i Dara Bubamara nisu u svadji
Play - Boki 13 oterao Seku sa revije
Boki 13 oterao Seku sa revije
Play - „Brejkersi“ traže snimke koncerata
„Brejkersi“ traže snimke koncerata
Play - Djani - Hteo sam seks sa Anom Nikolić
Djani - Hteo sam seks sa Anom Nikolić
Play - Severina - Da nisi možda gej
Severina - Da nisi možda gej
Play - Beovizija - Da li je bilo kašnjenja ?
Beovizija - Da li je bilo kašnjenja ?
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt