Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Željko Mitrović - Otkriću ko me je trovao
19.03.2011.
Izvor: Press Online

Željko Mitrović - Otkriću ko me je trovao
Zbrka.com

Živ i zdrav - Vlasnik TV Pink doputovao sa suprugom Milicom i majkom Milenijom posle tri meseca provedena na lečenju u Nemačkoj! Mitrovića na aerodromu dočekali obezbeđenje i ćerke Kristina i Andrea, posle čega se uputio na svoju televiziju, gde je dao ekskluzivni intervju za „Nacionalni dnevnik".

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović vratio se juče u Srbiju, posle skoro tri meseca lečenja na klinici u nemačkom gradu Flenzburgu. Mitrović je sa aerodroma iz obližnjeg Hamburga poleteo oko 16 časova, a u beogradsku vazdušnu luku „Nikola Tesla" sleteo je dva sata kasnije svojim privatnim avionom kompanije „Er Pink".

Vlasnik „ružičaste televizije" doputovao je sa suprugom Milicom i majkom Milenijom, koje su sve vreme bile uz njega tokom dugotrajnog i komplikovanog lečenja, a na aerodromu su ga dočekale ćerke Kristina i Andrea. Mitrović se odmah uputio u zgradu svoje televizije, gde je „Nacionalnom dnevniku" dao ekskluzivan intervju!

- Osećam se odlično, kao da sam ponovo rođen! Imam novu koštanu srž i krv tako da sam sada kao beba - rekao je na početku razgovora Mitrović.

- Bio sam na ivici smrti, ali je kod svetog Petra očigledno bio veliki red, pa me je iz nekog razloga vratio! Zbog svega sam se promenio kao čovek, pa sam sada manje tolerantan, ali senzibilniji! Sada ću reformisati firmu, ali i svoj život - rekao je Željko.

Na pitanje voditelja Slavka Beleslina da li i dalje sumnja da je uzrok njegove bolesti trovanje, Mitrović je rekao:

- Nema nikakve sumnje da sam bio trovan, a to su potvrdili i lekarski nalazi. Trovan sam druge i treće nedelje septembra prošle godine, a to je polako uticalo na moje zdravstveno stanje koje je kulminiralo 23. decembra. Ja sam svoju kosu i koštanu srž deponovao u Nemačkoj i kada policija završi istragu, daću im na uvid - rekao je Mitrović, koji je objasnio kako je izlečen.

- Bio sam kao podgrejan leš, ali su mi ubacivali antitela iz krvi konja, tako da ću sada imati osobine konja - kroz osmeh je rekao vlasnik Pinka.

Podsećamo, afera „Mitrović" počela je 23. decembra kada je Željko u teškom zdravstvenom stanju primljen u KBC „Bežanijska kosa". Lekari su ustanovili da ima težak oblik aplastične anemije. Nekoliko dana kasnije Mitrović je prebačen u jednu od najboljih nemačkih bolnica u gradiću Flenzburgu. Posle nekoliko dana zdravstvenog tretmana njegovo stanje se normalizovalo. Za vreme boravka u bolnici Željko je izrazio sumnju u neke članove porodice da su ga sistematski trovali i da je to bio uzrok bolesti.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Seka Aleksić i Mladen Radulović
Seka Aleksić i Mladen Radulović
Play - Podignuta optužnica protiv Cece Ražnatović
Podignuta optužnica protiv Cece Ražnatović
Play - Sekin novi dečko
Sekin novi dečko
Play - Ekrem Jevrić - Sve žene na farmi me žele
Ekrem Jevrić - Sve žene na farmi me žele
Play - Kaja snima album za Grand Produkciju
Kaja snima album za Grand Produkciju
Play - Višnja Banković - Slikaću se gola
Višnja Banković - Slikaću se gola
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt