Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Zahtevi učesnika Evrosonga
29.05.2008.
Izvor: Press Online

Zahtevi učesnika Evrosonga
Zbrka.com

Duška Vučinić, PR menadžer „Evrosonga", otkriva za Press zanimljivosti koje su se dešavale iza kulisa velikog muzičkog festivala

Muzičke zvezde iz 43 zemlje, oko tri hiljade novinara i isto toliko članova delegacija protutnjalo je Beogradom u proteklih nekoliko nedelja.

Duška Vučinić, PR menadžer „Evrosonga", otkriva za Press zanimljivosti koje su se dešavale iza kulisa velikog muzičkog festivala i navodi da je većina učesnika i kolega imala umerene zahteve. Jedna od najzaposlenijih osoba zaduženih za organizaciju „Pesme Evrovizije" kaže da je na „Evrosongu" bilo smešnih, ali i bizarnih situacija, kao i fizičkih obračuna.

Poljaci poželeli klavir, Francuzi auto za golf

- Gotovo svi učesnici su doneli svoje scenografije, a od nas su tražili sitnice kao, na primer, svećnjake. Najproblematičniji zahtev imali su predstavnici Poljske, koji su u pet do dvanaest poželeli beli klavir. Jedini koji smo našli mogao je da se iznajmi za 25.000 evra, ali smo na kraju cenu spustili na samo dve hiljade. Francuzi su tražili da im iznajmimo auto za golf.

Azerbejdžanci doneli 10 tona pres-materijala, tepihe, ćilime, kolače

- Azerbejdžanci, koji su ove godine prvi put učestvovali, do te mere su ozbiljno shvatili „Evrosong", da su u pres-centar doneli skoro 10 tona pres-materijala, tepihe, ćilime i brdo njihovih tradicionalnih kolača. Čak su iznajmili bilborde po celom gradu. Kada je trebalo da izađu pred novinare posle ulaska u finale, počeli su da se svađaju i gurkaju, jer nisu mogli da se dogovore ko će gde da sedi, ko da priča, a ko da se slika. Bili su kao prava deca.

Tuča španskih novinara

- Dva španska novinara su se potukla u hotelskoj sobi i počela jedan drugog da dave.

Nismo saznali šta je bio povod njihovog sukoba, ali su sutradan od nas tražili savet da li da se međusobno prijave policiji i zamolili nas da ih smeštamo na različita mesta kako ne bi došlo do novog sukoba. Pri tom su njih dvojica višegodišnji poznanici. Jedan od vodećih španskih novinara sve je iznenadio kada je postavio pitanje ko je prošlogodišnji pobednik „Evrosonga".

Dima tražio konjak, Rusi iznajmili vozila srpske vlade

- Rus Dima Bilan, posle proglašenja odveden je u specijalnu prostoriju da se odmori i tom prilikom je tražio da mu se donese flaša konjaka, koga jedino nije bilo u posluženju. Svakoj delegaciji dodelili smo po jedan autobus i automobil. Ruska delegacija je iznajmila dodatnih nekoliko limuzina i džipova zatamnjenih stakala od Vlade Republike Srbije. Oni su imali i najveće obezbeđenje, najverovatnije zbog skupocene Stradivari violine.

Kokoška, banane i braon bombone

Kako saznaje Press, među zahtevima koje su neke od muzičkih zvezda (nezvanično) tražile od organizatora našle su se i bizarnosti poput banana koje nemaju tačkice i „M&M" bombona (sa izuzetkom komada braon boje), koje su zahtevali Estonci. Eks-Ju izvođači bili su umereniji, pa su tako, iz bezbednosnih razloga odbijeni zahtevi Hrvata da sviraju u Knez Mihailovoj ulici, kao i Bosanaca da Elvir Laković Laka u „Arenu" unese - kokošku.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Gorica i Dragan - Bez svađe smo otišli sa B92
Gorica i Dragan - Bez svađe smo otišli sa B92
Play - Jelena Tomašević u haljini Verice Rakočević
Jelena Tomašević u haljini Verice Rakočević
Play - Milena i Nemanja - Izbacili su nas iz Granda
Milena i Nemanja - Izbacili su nas iz Granda
Play - Đusu preti od dve do deset godina robije - Nova svadja na Farmi
Đusu preti od dve do deset godina robije - Nova svadja na Farmi
Play - Karamela pretio Ceci
Karamela pretio Ceci
Play - Lester zbog Brendona izdepilirao noge
Lester zbog Brendona izdepilirao noge
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt