Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Vojin Ćetković - Glumci rade sve i svašta zbog novca
18.01.2008.
Izvor: Blic Online

Vojin Ćetković - Glumci rade sve i svašta zbog novca
Zbrka.com

Poznati glumac Vojin Ćetković trenutno radi punom parom. Nedavno je počeo snimanje novog filmskog ostvarenja „Romansa“ u produkciji slavnog Lika Besona i režiji glumice Rie Rasmusen. Osim u „Romansi“, Vojina ćemo uskoro moći da vidimo i u filmu Milorada Milinkovića „Čitulja za Eskobara“ i seriji „Moj rođak sa sela“.

Film „Romansa“ je počeo da se snima tokom protekle nedelje na raznim lokacijama u Beogradu. Osim Vojina, u glavnim rolama ovog filma našli su se Nikola Đuričko, Rie Rasmusen, strana ekipa glumaca, potom Branislav Lečić, Rastko Janković, Ivan Jeftović... Radnja ovog ljubavnog filma prati priču o romansi između Srbina po imenu Srđan, kojeg igra Nikola Đuričko, i Albanke koju tumači Rie Rasmusen. Vojin igra najboljeg Srđanovog druga po imenu Aleks.

- Srđan i Aleks su se zajedno bavili kriminalom. Potom Srđan odlazi u zatvor, pa u rat, a Aleks ostaje u Beogradu i otvara kockarnicu. Srđan se vraća iz rata veoma ljut na Aleksa. Razlozi ljutnje su ti što je Srđan bio u zatvoru, ratu, a Aleks je sve to izbegao. Vremenom Srđan shvata da nema razloga da se ljuti na Aleksa i njih dvojica nastavljaju druženje i „biznis“ koji se sastoji od pljačkanja i drugih prevara - kaže Vojin Ćetković i nastavlja pričom o radnji filma.

- Ljubavna priča između Srđana i devojke koju tumači Rie Rasmusen, zbog ljubomore kreće da puca. Njih dvoje se posvađaju i ona se seli u Francusku... - otkriva Vojin Ćetković i ističe da je na snimanju dobra atmosfera.

- Atmosfera na snimanju je super! Svi su fantastični, počev od tehničke ekipe koju čine pola Francuzi pola Srbi. Radi se veoma ozbiljno, kvalitetno i profesionalno. Nema predaha. Režiserka i glumica Rie Rasmusen je sjajna žena koja tačno zna šta hoće - priča Ćetković i navodi da će se film snimati do sredine februara. Osim u „Romansi“, Vojina ćemo uskoro videti i u novom filmu Milorada Milinkovića „Čitulja za Eskobara“. Ćetković se u ovom filmu našao u ulozi lika Gandija koji živi na margini zakona.

- U „Eskobaru“ lik koji tumačim je predodređen da bude kriminalac, ali ljubav koja mu se dogodi odvlači ga od svih nezakonitih poslova kojima se bavi - kaže Vojin.

Ovog poznatog glumca već nekoliko proteklih nedelja gledamo i na malim ekranima u ulozi Vražalića u seriji „Vratiće se rode“.

- Ta serija je veoma ozbiljno urađena i to u svim svojim segmentima. Vidi se da je dugo i kvalitetno rađena svaka epizoda. Bogata produkcija, veoma, veoma dobra glumačka ekipa. Meni je zadovoljstvo što glumim u „Rodama“. Ne propuštam nijednu epizodu. Svaka je urađena kao film. Serija je drugačija i veoma je dobro što je tako nešto urađeno za našu televiziju - priča glumac koji, osim u „Rodama“, glumi u još jednoj seriji koja bi na jesen trebalo da se prikazuje na RTS.

- Serija se zove „Moj rođak sa sela“. U njoj igram penzionisanog oficira Jugoslavije koji prima invalidsku penziju. Radnja filma smeštena je u 2000. godinu, posle NATO bombardovanja. On odlazi u svoje rodno selo i sreće se sa rođacima iz okoline Kragujevca koje nije video godinama. U međuvremenu, umro mu je otac na čijoj sahrani nije bio jer je bio u ratu - priča Vojin. Ovaj uspešni glumac, iako je u poslednje vreme dosta angažovan na filmu, priznaje da mu je pozorište prva i najveća ljubav.

- Pozorište zahteva celog čoveka. Jako je naporno raditi u pozorištu, treba biti u formi. Mnoge moje kolege su se umorile i prave pauzu od pozorišta, ali ja ne. Ja obožavam pozorište i kada se radi neka predstava, ja volim da vidim sve što je vezano za nju. I skice scene, kostime... ma, sve. U pozorištu se osećam kao da sam kod kuće - kaže Vojin koji redovno glumi u predstavama beogradskih pozorišta. I pored brojnih obaveza, stiže sve da završi.

- Teško je. Dugo nisam radio, imao sam pauzu i sada kada sam počeo - ne ispuštam (smeh). Istina da nemam ni trenutak slobodnog vremena, ali nema veze - priča Vojin. Na pitanje šta misli o tome što mnoge njegove kolege prihvataju da se pojave u reklama i projektima koji su često „ispod nivoa“, kaže:

- To je zbog lošeg finansijskog stanja. Mi smo tržište gde nema puno posla za ozbiljne uloge, nema mnogo umetničkih filmova, pa glumci moraju da rade sve i svašta da bi došli do novca. Vojin ima svoj način odmora od teškog rada.

- Obožavam da putujem. Kada god imam slobodnog vremena, odem na pecanje na reku, odigram neku utakmicu košarke, vozim auto i kuvam. Najbolje i najčešće spremam srpsku hranu - priča Vojin.

Karijera u inostranstvu

Na pitanje da li će započeti karijeru u inostranstvu, kaže:

- Iskreno nikada nisam dobio ponudu. A i kada bih dobio i kada bih prihvatio ulogu, uvek bih se vratio ovde. Jer ja sam čovek koji voli da ima svoj grad, kafić, svoju pijacu, svoj park... teško se prilagođavam.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Seka u Americi
Seka u Americi
Play - Mitar Mirić - Snimiću spot sa Urškom
Mitar Mirić - Snimiću spot sa Urškom
Play - Topalko me zavodio - Ali neuspešno
Topalko me zavodio - Ali neuspešno
Play - VB 2009 - Dragica se plaši da će je Karlo povrediti!
VB 2009 - Dragica se plaši da će je Karlo povrediti!
Play - Sekin novi dečko
Sekin novi dečko
Play - Haos na Dvoru - Maja pretila Miki smrću
Haos na Dvoru - Maja pretila Miki smrću
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt