Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Vlado Georgijev u Sremskim Karlovcima
08.05.2008.
Izvor: Press Online

Vlado Georgijev u Sremskim Karlovcima
Zbrka.com

„Ženom bez imena“ Vlado Georgiev je, po treći put u karijeri, počeo svoj preksinoćni koncert na trgu u Sremskim Karlovcima, ovaj put u okviru proslave 160. godišnjice Majske skupštine. Zbog velikog pljuska, koncert je počeo u 21 čas, sa sat vremena zakašnjenja, nakon čega je Vlado svojoj publici pružio dva sata odlične zabave. Kao specijalni gost pojavio se Niggor, a svi prisutni složili su se u tome da je ovo njegov najbolji nastup u Karlovcima.

Nekoliko hiljada pretežno mladih ljudi tokom dva sata koncerta pevalo je pesme Vlade Georgieva, igrali su i smejali se dosetkama koje im je pevač upućivao...

- Spadate u red najboljih malih publika. Ovo je super i samo tako nastavite. Predivni su ovi Karlovci, zato vam se toliko često i vraćam - uzvikivao je Georgiev sa bine, započinjući novu pesmu. Priče koje Karlovcima kruže već gotovo godinu dana da popularni Barba kupuje kuću u Sremskim Karlovcima, pevač je i sam preksinoć potvrdio u nekoliko navrata.

- Ima li ovde neko ko prodaje kuću? Želim da je kupim već neko vreme, ali nikako da je pronađem. Sve ponude mi možete slobodno poslati na mejl - nekoliko puta je ponovio Vlado.

Publika je uživala uz hitove popularnog pevača, a kada se na sceni Georgievu pridružio Igor Lazić, poznatiji kao Niggor, nastala je totalna ludnica, a kišno majsko veče u momentu se pretvorilo u „Tropski bar“. Devojke su pevale iz sveg srca, a momci im nudili svoja ramena sa kojih je pogled na binu i njihovu zvezdu bio još bolji.

- Slušam ga u Karlovcima već treći put za tri godine i nisam očekivao da Vlado može da pruži još više. Ovo je sigurno najbolji njegov nastup ovde, iako sam zbog kiše bila prilično skeptična.

Odlično smo se provele i sada sam sigurna da ovakvi koncerti nikad ne mogu da dosade. Mislim da bi mu većina ovde prisutnih prodala i svoju kuću, samo da ga češće viđaju - ushićeno priča mlada Karlovčanka.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Jelena Karleuša - Ceco prekini da glumiš ku*ac
Jelena Karleuša - Ceco prekini da glumiš ku*ac
Play - Nikola Rokvić muvao mis Srbije
Nikola Rokvić muvao mis Srbije
Play - Disko partizani
Disko partizani
Play - Zaratile Natalija i Zorana
Zaratile Natalija i Zorana
Play - Goca Tržan zabranjena na Pinku
Goca Tržan zabranjena na Pinku
Play - Poznate ličnosti iza rešetaka
Poznate ličnosti iza rešetaka
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt