Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Vesna Ćeranić - Tužićemo Raku
04.05.2010.
Izvor: Alo!

Vesna Ćeranić - Tužićemo Raku
Zbrka.com

Nakon što je tokom razgovora sa Milošem Bojanićem izjavio da je „Milena Ćeranić više videla onih stvari nego Gagarin zvezda“, njena majka Vesna ozbiljno razmišlja da tuži obojicu.

- Strašno i užasno! Miloš će, kad Milena bude izašla sa farme, biti tužen za sve uvrede i laži koji je izrekao na račun moje ćerke! Kuma nam je advokat, tako da sam već s njom pričala o tome, čekam samo Milenin povratak. Pregledaćemo sve snimke, a ni Raka se neće tek tako provući - objašnjava u jednom dahu Milenina mama Vesna.

- Sram da ih bude! Miloševa žena pominje da će da tuži Zoricu zbog ne znam čega, a ovo što njen suprug radi je mnogo gore i odvratnije. Volela bih da Nemanja postavi za slugu Milenu i da izađe već ovog vikenda, a onda sledi tužba!

Zorica, koja takođe ima žensku decu, učestvuje u celoj toj priči, kao i Maja, koja se nađe s vremena na vreme da nešto negativno prokomentariše na račun moje ćerke. Strašno! Ja njihove ćerke i decu neću komentarisati, ali verujem da će se naći vrlo brzo neko ko će štošta ispričati - objašnjava gospođa Ćeranić.

Nemanja: Milena, ti si me unazadila!

Osim što je poslednjih dana u neprekidnoj paranoji da neki učesnici „Farme“ pokušavaju da mu pokvare ljubav, Nemanja Stevanović počeo je da misli i da mu devojka Milena Ćeranić kvari šansu da pobedi u rijaliti programu.

Ovo je izašlo na videlo kada je na imanje ušao Nikola Sarić Sajko, kome je Ćeranićeva potrčala u zagrljaj. Njen postupak je toliko iznervirao Stevanovića da su odmah potom započeli svađu.

- Šta se pozdravljaš s njim kada vidiš da se druži s Macom?! Opet radiš isto kao i pre. Kada budemo izašli, videćemo kojim putem ćemo ići. Srozao ti se ugled, vidiš koliko si glasova dobila u duelu...

Maja mi je rekla da je Dragana fina, kulturna i vaspitana devojka, a da se ti samo svađaš, kao alapača. Narod sve to gleda i ko zna kako će biti kada izađemo.

Gluperdo, kako si glupa! Ti si me unazadila, srozala si mi ugled, kao i svoj. S kojim ciljem si ušla ovde? Pa 100.000 evra lete oko nas, treba samo da ih uzmemo. Zato nemoj više da psuješ, da se svađaš, jer te pare ne možeš da zaradiš ni za deset godina rada. Ti mi smetaš - vikao je Nemanja, pa je i pljunuo u Mileninom pravcu, a ona mu se ironično zahvalila.

- Verujem da Nemanja misli da može da dođe do jedne od nagrada u programu, pa je verovatno skapirao da bi sam lakše došao do pobede. Moja ćerka nije alava na pare i dobro zna da joj one neće pasti s neba, već će ih zaraditi isključivo svojim radom i trudom - kaže Milenina ma­ma ovim povodom.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Stoja - Domino dama
Stoja - Domino dama
Play - Gasi se Beovizija?
Gasi se Beovizija?
Play - Tanja Savić odbila Marinu Tucaković
Tanja Savić odbila Marinu Tucaković
Play - Ekrem - Vendi iznajmiću ti stan u Njujorku
Ekrem - Vendi iznajmiću ti stan u Njujorku
Play - Cecu hapse zbog ruskih miliona
Cecu hapse zbog ruskih miliona
Play - Osigurala noge na milion dolara
Osigurala noge na milion dolara
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt