Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Vendi - Miloš ima mozak kao pauk testise
01.03.2011.
Izvor: Alo!

Vendi - Miloš ima mozak kao pauk testise
Zbrka.com

Tokom svog bivstvovanja na javnoj sceni, Vesna Vukelić Vendi je postala poznata po analiziranju javnih ličnosti „do sitnih crevaca“, a poslednji koji se našao na „vivisekciji“ je Miloš Bojanić, za koga je zaključila da ima mozak veličine paukovih testisa!

Nekadašnja farmerka i prošlonedeljna gošća u „Dvoru“ odmah po izlasku iz rijalitija osula je paljbu po Braćali i prokomentarisala izjave koje je dao o njoj nakon što je izašao sa imanja u Šimanovcima.

- Miloš nema mu*a! Da je sve te gluposti meni rekao u lice, to bi možda i imalo neku težinu, ali pošto tih sedam dana dok sam bila u rijalitiju on nije postojao, jedino što mogu da konstatujem jeste da Bojanić ima mozak i srce kao pauk mu*a.

Rekao je da ja nisam na njegovom nivou? To su izgovori jedne obične budale koja je na dvoru bežala od mene čim bi se zatekla u istoj prostoriji. Uvek kada bi me video, pokunjio bi se kao noj koji zabada glavu u pesak - priča za naš list Vendi, koja smatra da je Bojanić zamenio teze kada je pominjao nju i to da joj ne gine igranje oko šipke.

- Milošu su opsesija šipke, ali ne one za striptiz nego one u prevozu, za koje će se uskoro držati kada Državna bezbednost bude počela da naplaćuje svoja potraživanja. Držaće se za nju svaki dan jer će mu biti oduzeto sve što je dobio, a za šta nije izvršio zadatke. Doduše, jeste on radio, ali sve naopako. Ponavljam, da je bilo šta od toga rekao preda mnom, to bi bilo

u redu, ali dotični ima najveći mogući oblik poniznosti i bezobličnosti kad sam ja u pitanju. Njega je sramota njegove bespomoćnosti, nemoći, zato je i bežao od mene kao đavo od krsta. On je morski crv, po ateistima, koji inače veruju da su prvo nastale bakterije, pa ti crvi pa korali.

Na njegovu žalost, neće doživeti preobražaj jer se zbrčkao, ubrazdio, pogrbio, tako da mu faktor zvani vreme ne ide naruku - rekla je Vendi, koja smatra da su pobednik „Farme 2“ i Maja Nikolić idealna kombinacija, ali i da moraju da odgovaraju za svoje postupke.

- Ni preko interneta ne bi se našla ovakva kombinacija. Dobar su spoj, samo što su stalno morali da se objašnjavaju i da jedno drugome tumače razne izraze. Što se tiče diskvalifikacije i RRA, postoje pravila koja moraju da se poštuju, pogotovo kad izlazi nešto iz usta ove dve debrecine - zaključuje Vendi.

Miloš: Vendi će biti baba sera!

Podsećanja radi, pre samo tri dana, Miloš Bojanić je u razgovoru za naš list Vesnu Vukelić okarakterisao kao buduću baba seru.

- Njoj posle “Dvora” ne gine posao u javnom WC-u, “Gradskoj čistoći” ili ples oko šipke, ali pošto u šatorima gde nastupa nema tih šipki, mora da se penje na konstrukciju ili stolove. Pa na šta liče njena gostovanja, nema ni “p” od pevanja, a glavna tačka joj je guranje grudi ljudima u lice. Zbog jake konkurencije, koja bi je prešišala, ne bi mogla ni da se bavi najstarijim zanatom na svetu. Ako joj se ipak posreći u životu, možda će moći kao Gagi da prodaje semenke i kokice - rekao je nedavno Bojanić za naš list.

Đani je*e pogledom, a svr*ava u gaće

Nedavnu izjavu Đanija Ćurčića u rijaliti programu „Parovi“ da je u isto vreme bio sa Vendi i sa njenom rođenom sestrom, Vesna smatra nebulozom.

- Ja sam tog čoveka videla jednom u prolazu. Ako ta budala tako od ljudi koje vidi na ulici, u marketu ili na trotoaru pravi konstrukciju da je bio sa njima, onda smo u gadnom problemu. Moja poruka svim devojkama, ženama, starijim gospođama je da čim ga vide negde, beže glavom bez obzira jer on je*e očima, a svr*ava u gaće!

Faktički, koliko je samo žena na takav način bilo je*ano sa njegove strane, a da nisu ni znale. Iskreno, ovo je nešto najretardiranije što sam čula. I još jednom, žene, čuvajte se ako sretnete Đanija. Bićete je*ane, a da nećete to ni znati. Čim ga vidite, skrenite u neku drugu ulicu - rekla je kroz smeh Vesna Vukelić za naš list.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Krvavi Rambo
Krvavi Rambo
Play - Kladionica u milionskom minusu zbog Katarine
Kladionica u milionskom minusu zbog Katarine
Play - Nemanja Stevanović - Farma me je upropastila
Nemanja Stevanović - Farma me je upropastila
Play - Operacija Trijumf - Pobednik Adnan
Operacija Trijumf - Pobednik Adnan
Play - Mina Kostić raskinula sa Igorom Kostićem
Mina Kostić raskinula sa Igorom Kostićem
Play - Počela operacija trijumf
Počela operacija trijumf
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt