Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Vendi - Igbali mogu da uništim brak
24.01.2011.
Izvor: Alo!

Vendi - Igbali mogu da uništim brak
Zbrka.com

Najkontroverzniju učesnicu nedavno završene „Farme 3“ Vesnu Vukelić Vendi iznervirala je izjava Ekremove supruge Igbale da je slagala da se čula sa njenim mužem, pa naglašava da treba da joj bude zahvalna što je još u braku sa Jevrićem.

- Igbala - budala, rimuje se, zar ne? Ta sajber kurajberka treba da mi bude zahvalna jer da hoću, mogu da joj uništim brak sa Ekremom. Ne znam šta se sad okuražila iz Amerike, pa se trudi da prosipa neku pamet, ali joj baš i ne ide.

Mislim da je svesna da, da hoću, mogu da joj dam šah-mat jer sam ja kraljica, a ona pijun kojeg mogu da eliminišem kad želim iz igre, kao i lovca Ekrema, za kojeg je opštepoznato da mi ispunjava želje. Ipak, nisam ja loš čovek da nečiji brak nosim na savesti.

To što je ona budala, ovaj put joj neću zameriti - priča za naš list Vendi, koja Igbali poručuje da ju je Ekrem zvao na dan kada je krenuo u Ameriku

- Zvao me je Ekrem pre dva dana, pred sam polazak u Ameriku, ali nisam htela da mu se javim na telefon da ga ne bih opet poremetila. Barak Obama bi trebalo da angažuje Igbalu za njihovu tajnu službu pošto ona sa dva razreda osnovne škole ima mogućnost da vidi šta se dešava na drugom kontinentu i to da li me je Ekrem zvao ili nije, pošto je odvalila da ja lažem.

U mom telefonu je sve dokumentovano - objašnjava Vukelićeva, koju su, kako kaže, zvali iz dečjih pozorišta da uređuje predstave pošto dobro barata marionetama:

- Dobila sam poziv iz pozorišta „Boško Buha“, „Puž“, „Pinokio“ i još nekoliko da im se priključim pošto sam ja Đepeto, oživim drvene lutke, igram se sa njima, ali plašim se da će neki završiti u vatri, pošto je zima i treba potpaliti ognjište. Takođe, uvideli su da u mojim rukama svi postaju marionete, pa im takav čovek treba - rekla je Vesna za naš list.

Zakupiću za Vendi železničku stanicu!

Bivši učesnik „Farme“ Marijan Rističević javio se našoj redakciji sa obaveštenjem da je ušao u proces zakupa dela železničke stanice u Golubincima kako bi Vendi imala gde da drži svoj koncert, te kaže i da je ta oronula zgrada veliki zalogaj za nju, ali da će joj pomoći.

- Raspitao sam se i saznao da na ovoj stanici ne staju međunarodni vozovi, tako da gospođa Vendi neće moći da bruka naš narod. To će biti njena „Arena“, a specijalno za ovu priliku doteraću traktor da može da peva pored desnog blatobrana - stoji u Marijanovoj poruci, što preterano ne iznenađuje Vendi.

- To su vapaji klasičnog psihopate. Ja neću morati da zakupim za njega sobu u „Lazi Lazareviću“, jer tamo treba da bude smešten bez mita i protekcije. I to sa sve ludačkom košuljom, pod video-nadzorom, sa ključaonicom A formata i da obavezno piše na vratima da je opasan pacijent koji treba da bude pod stalnom terapijom. To je jedan šizofrenik i beli miš nad kojim smo Boki i ja vršili oglede na „Farmi“ - rekla je Vendi.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Filip Živojinović prevario Cecu
Filip Živojinović prevario Cecu
Play - Jelena Dokić igra za mafiju ?
Jelena Dokić igra za mafiju ?
Play - Mina Kostić rodila ćerku
Mina Kostić rodila ćerku
Play - Povratak otpisanih farmera
Povratak otpisanih farmera
Play - Pijani Džej prozivao Srđana
Pijani Džej prozivao Srđana
Play - Goga Sekulić bez šminke
Goga Sekulić bez šminke
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt