Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Veljko popio flašu u glavu
03.06.2010.
Izvor: Alo!

Veljko popio flašu u glavu
Zbrka.com

Na prošlonedeljnom nastupu Seke Aleksić u Švajcarskoj došlo je do incidenta, u kojem su deblji kraj izvukli njen suprug Veljko, koji je dobio flašu u glavu, ali i dečko koji ga je napao.

- Seka je posle prvog bloka pesama napravila pauzu, da bi posle kraće pauze krenula ka bini da otpeva drugi blok pesama, a sve vreme su je pratili njen verenik Veljko i njegov rođeni brat Roki, koji je već dugo šef obezbeđenja diskoteke „Atlantis“ u kojoj je pevačica imala nastup.

Dok su hodali kroz masu ka bendu, jedan pijani mladić je Aleksićevu povukao za kosu. Veljko je odmah skočio ka dečku, udario ga je jednom, ali mu je pijani mladić uzvario, udarivši ga punom flašom piva u glavu.

Nastala je gužva u klubu, ali je Piljikić verenicu prepustio bratu da je otprati do scene, a on je uhvatio mladića za vrat i bukvalno ga izneo iz lokala, gde ga je nekoliko puta udario, posle čega je mladić završio na podu - priča izvor koji se našao na licu mesta i dodaje da je menadžer Tomaš odmah izašao da vidi šta se dešava.

- Pošto se lokalom brzo pročula vest o tuči, Tomaš je istrčao kako bi eventualno sprečio incident i čim je otvorio vrata lokala, video je pijanog mladića kako leži okrvavljen.

Pošto je Veljko nekoliko godina radio kod njega kao član obezbeđenja, odmah ga je pitao šta se desilo. Sekin muž mu je objasnio zbog čega je došlo do incidenta i odmah mu se izvinio.

Pijani mladić se pravdao da ne zna zašto je sve to uradio i zamolio vlasnika i Veljka da mu oproste, posle čega je ustao i otišao kući, govoreći da je dobio ono što je i zaslužio - završava naš izvor koji je insistirao na anonimnosti.

U želji da čujemo i vlasnika ove diskoteke, kontaktirali smo s gospodinom Tomašem, koji je potvrdio naše navode.

- Istina je, došlo je do tog incidenta. Godinama držim ovaj lokal i ovo je prvi put da se tako nešto desilo. Veljko je reagovao kao i svaki drugi mladić koji želi da zaštiti svoju devojku.

Razgovarao sam posle sa Veljkom, kao i sa dečkom koji nam se bog zna kako izvinjavao. Niko nije zvao policiju jer se sve brzo završilo, a i dečko je rekao da neće ništa pokretati jer je svestan da je pogrešio - rekao nam je vlasnik diskoteke u kojoj se dogodio incident.

Seka: Gde vi tu vidite incident?!

Uprkos potvrdi vlasnika diskoteke da je došlo do incidenta na Sekinom nastupu, u PR službi popularne pevače rečeno nam je da nije bilo nikakve neprijatne situacije.

- U jednom momentu, mladić je pokušao da dodirne Svetlanu, ali ga je Veljko upozorio da to ne čini, sklonio mu je ruku, na šta je mladić reagovao izvinjenjem. Gde vi tu vidite incident, osim ako na silu pokušavate da pravite senzaciju tamo gde je nema?! - poručeno je iz Sekine službe za odnose sa javnošću.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Duet snova - Aleksandra Radović i Sergej Ćetković
Duet snova - Aleksandra Radović i Sergej Ćetković
Play - VB 2009 - Dragica pronašla svoje stvari
VB 2009 - Dragica pronašla svoje stvari
Play - Raskinuli Leontina i Miki Perić
Raskinuli Leontina i Miki Perić
Play - Tomislav Nikolić podneo ostavku
Tomislav Nikolić podneo ostavku
Play - Maja Nikolić - Postaću zvezda Granda
Maja Nikolić - Postaću zvezda Granda
Play - Indira Radić pevala u praznom klubu
Indira Radić pevala u praznom klubu
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt