Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Velja Ilić napravio udes, izvredjao taksistu i otišao
02.12.2008.
Izvor: Kurir Info

Velja Ilić napravio udes, izvredjao taksistu i otišao
Zbrka.com

Lider Nove Srbije Velimir Ilić izazvao je juče saobraćajnu nesreću ispred zgrade Narodne skupštine i pobegao s lica mesta! Ipak, pre bekstva je zastao, ali ne da bi video da li ima povređenih, nego da bi izvređao taksistu čiji je auto štetio.

Četrdeset minuta posle udesa, policija još nije stigla da obavi uviđaj, a Kurir je na mestu incidenta zatekao samo taksistu M. B. iz udruženja “Beotaksi” ispred svog automobila.

- Velimir Ilić je izlazio sa parkinga kod republičkog parlamenta, presekao kolonu automobila koja se kretala u pravcu ka Slaviji da bi se prestrojio u traku koja vodi ka Terazijama, prešao svojim džipom preko pune linije i udario me u prednji levi far. Da zlo bude veće, nisam bio sam, već sam vozio tri stranke, dvojicu Francuza, od kojih je jedan direktor u Sosijete ženeral banci, i ženu prevodioca. Ljudi su se izbezumili, a i sam sam se mnogo potresao! Međutim, najgore me je tek čekalo. Izašao sam iz auta čim me je udario, ali je Ilić počeo da viče, da me vređa i psuje! Odmah me je pitao zašto ja njega nisam pustio - rekao je vozač taksija.

Čim je Ilić otperjao, skupštinski policajac je naredio taksisti da pomeri auto iako je tu morao da ostane dok se ne obavi uviđaj.

- Šta sam drugo mogao nego da se preparkiram. I onako od ovoga neće biti ništa. Ja sam samo običan, mali čovek, a Ilić uvek može da se pozove na poslanički imunitet - ogorčen je taksista.

U “Beotaksiju” su nam rekli da je njihov kolega nešto pre 16 časova prijavio da ga je “džip udario ispred Skupštine, u ulici Kralja Milana i da je vozač pobegao sa mesta događaja.”

- On je zapisao broj registarskih tablica i pozvao policiju, iako se vozač džipa nije zadržao ne mestu udesa - rekli su nam u “Beotaksiju”.

Članovi NS Aleksandra Janković i Miroslav Markićević bili su zatečeni vešću da je predsednik njihove stranke udario nekoga autom, a još više informacijom da je pobegao sa mesta događaja. Oni nisu bili raspoloženi da komentarišu ovaj postupak Velimira Ilića, koji do zaključenja ovog broja nije odgovarao na naše pozive.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Najskuplja estradna kola
Najskuplja estradna kola
Play - Sahrana filma -Umri muški 4-
Sahrana filma -Umri muški 4-
Play - Milan Stanković - Neću obrukati Srbiju
Milan Stanković - Neću obrukati Srbiju
Play - Sani Armani vraćena na Pink
Sani Armani vraćena na Pink
Play - Porodica Dina Dvornika se prepucava u medijima
Porodica Dina Dvornika se prepucava u medijima
Play - Mima Karadžić teši ucirkanu Anu Nikolić
Mima Karadžić teši ucirkanu Anu Nikolić
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt