Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Veliki Brat VIP - Milić Vukašinović napao Skaj Viklera
16.03.2008.
Izvor: Blic Online

Veliki Brat VIP - Milić Vukašinović napao Skaj Viklera
Zbrka.com

Druga nedelja u kući „Velikog brata“ bila je veoma burna. Zorica je uspela da se posvađa sa skoro svim ukućanima. Kaja se rasplakala i htela je da izađe iz kuće upravo zbog Zorice, Mimi se jako naljutila na Milića, Era ne podnosi Bićka, a poslednja u nizu rasprava koja je obeležila kraj druge nedelje je ona između Skaja Viklera i Vukašinovića.

Sve je počelo novim, muzičkim, zadatkom, kada su ukućani dobili instrumente, mikrofon i binu. Sa toliko pevača u kući i bilo bi čudno da ne dođe do svađe. Ukućani nisu mogli da se slože ko će šta da peva i svira. Prvo su se posvađali Milić i Zorica, zbog Kaje, a onda je Milić počeo da komanduje i ko će šta da svira. Počeo je da diriguje i naređuje, što je veoma zasmetalo Ajsu Nigurtinu, a potom i Skaju Vikleru. On se ostatak dana žalio na Milića, a Milić je za Skaja rekao da je sujetan. Svađa je kulminirala dan kasnije, dok su ukućani vežbali numere.

- Pojačaj se razmaženo derište - vikao je Milić na Skaja koji je besno uzvratio:

- Iskuliraj se i nemoj da se dereš na mene!

Ovo je poslednja svađa ove nedelje, a kako je sve počelo...

Seriju haosa pokrenula je Zorica. Ona je jedno veče htela da navede Milića da mazne Mimi. Mimi se zbog toga razbesnela. To veče se rasplakala i svađala sa Zoricom. A dan kasnije se naljutila i na Milića pošto je izjavio da je imao erotske snove sa njom u glavnoj ulozi. Milić je hteo da je tom pričom „očeliči“, a Mimi koja je do tada htela da je Milić usvoji sada hoće da ga gađa pikslom. Ali, ovo nije jedina svađa koja se odigrala to prvo, kobno, veče. Ta svađa je povukla i drugu. Zorica je uvređeno uletela u žensku sobu i napala ukućanke da je ogovaraju - Ja sam ime za vas. Ko ste vi da me ogovarate - besnela je Zorica koja je nešto kasnije ponovo napala. Slađi je rekla da je odvratna i pokvarena, a Kaju je rasplakala pošto ju je zezala za Petra. Situacija sa Kajom se pogoršala sutradan. Zorica ju je napala da se folira. Kaja se ponovo rasplakala i tražila je da izađe iz kuće.

Ipak, ta svađa nije bila ni prineti onoj koja se posle te svađe odigrala između Zorice i Milića koji je branio Kaju. Ipak, najviše je nagrabusio dan kasnije kada je tokom raspodele pesama ponovo branio Kaju. U žaru je Zorici rekao da je iskompleksirana i umalo nije dobio batine.

- Ja iskompleksirana, sad ću te razbiti - nasrtala je Zorica, i stvarno joj je malo falilo da udari Milića. A onda je ponovo udarila protiv njega kod njegove nekadašnje ljubimice Mimi. Pokušala je da je razuveri da ona nije kriva za svađu, iako jeste, i da je Milić sam rekao da hoće da mazne Mimi. Mimi je poverovala i postala Zoričina najbolja drugarica. A, Milić joj se gadi.

Zoričin napad na Milića nije bio jedini. Zorica je napala i Skaja Viklera. U nekoliko navrata ga je toliko ispljuvala, da on nije znao šta da kaže. Njihovu svađu pored bazena svi ćemo pamtiti.

- Nemoj da me gledaš tako, ogovaraš, prevrćeš očima - uzvikivala je Zorica, ali se dan kasnije izvinila. I taman kada su se smirile strasti, sutradan je ponovo napala Skaja, sa istom pričom. Do huškanja je došlo i između Ere i Milića. Zbog pevanja. Era je arlaukao tako jako da ga je Milić udario flašicom vode u bubreg. Eru je zabolelo, i naljutio se. Posle nekoliko sati su se pomirili. Ipak, Era se nikada neće pomiriti sa Bićkom koji mu je od prvog dana stao na žulj. U kući je prošle nedelje, svakako, bilo „veselo“. Jednom rečju, red pesme, red plača...

Ponovo haos oko šoping-liste

Iako su ukućani, za razliku od prošlog puta, u miru sastavili šoping-listu, frka je nastala nakon sastavljanja. Jer, ni ovonedeljni luksuzni budžet od 22.500 dinara nije bio dovoljan za njihove potrebe, pa su poput prošlog puta ponovo probili budžet za 3.500 dinara. Listu su sastavljali Petar, Milić, Slađa, Kaja i Borko, dok su ostali ukućani odbili da učestvuju. Zorica je prva komentarisala.

- Je l’ gazdarica Kaja završila s listom? - pitala je zlobno Zorica.

- Uh što ona voli da naređuje... ma gazdarica Kaja sva je do ja... - komentarisala je Zorica.

A, nervoza se nastavila nekoliko minuta kasnije kada su ukućani ponovo morali da isprave šoping-listu.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Poznate izjave poznatih ličnosti
Poznate izjave poznatih ličnosti
Play - Lana Toković - Trebalo je da prebijem Miloša
Lana Toković - Trebalo je da prebijem Miloša
Play - Boki 13 menja pol
Boki 13 menja pol
Play - VB 2011 - Marijana trudna ?!
VB 2011 - Marijana trudna ?!
Play - Top 5 svađa i skandala na Farmi
Top 5 svađa i skandala na Farmi
Play - Porodila se Olja Karleuša
Porodila se Olja Karleuša
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt