Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
VB 2011 - Marijana ostala bez muža
20.04.2011.
Izvor: Alo!

VB 2011 - Marijana ostala bez muža
Zbrka.com

Puna podrška koju je Marijana Čvrljak uživala od supruga Ivana do ulaska u kuću Velikog Brata definitivno pripada prošlosti jer je ovaj tridesetjednogodišnji pomorac u ponedeljak predao papire za razvod braka.

Naime, kako piše hrvatski „Stori“, suprug učesnice rijalitija nije želeo da se oglašava povodom razvoda u medijima, već je samo presavio tabak i predao papire za okončanje bračne zajednice, što su im potvrdili i izvori iz suda.

U želji da čujemo Ivanov komentar, pozvali smo ga, ali nam je sve vreme odbijao pozive. Nešto više sreće imali smo sa Marijaninim tatom Ivom, koji nam je kratko odgovorio da ne želi ništa da komentariše.

- Stvarno ne želim ništa da pričam ni o jednom, ni o drugom, ni trećem. Nikakve komentare nemam - kratko nam je rekao Ivo, posle čega je prekinuo vezu.

Marijana i Ivan su se upoznali preko sajta za sklapanje poznanstva, posle čega su počeli vezu koja je krunisana brakom. Nedugo potom, pre dve i po godine na svet je došla i ćerka Korina, koju je Marijana pre ulaska u rijaliti ostavila na čuvanje kod rođene sestre Sendi Serdarević.

Ipak, pre dve nedelje, posle drugog seksa između Nemeša i Šibenčanke, Ivan je otišao kod njene sestre i uzeo Korinu uz obrazloženje da je normalno da ćerka bude malo sa njim. Kako se spekuliše, pomorac je još tada ozbiljno razmišljao o tome da preda papire za razvod braka, što je pre dva dana i uradio.

Sa druge strane, Marijana kao da je nešto predosećala, jer je i ona posle drugog odnosa sa Nemešom komentarisala sa nekim ukućanima o razvodu, a bila je i u ispovedaonici da pita Velikog Brata da li postoji neka vest o njenom razvodu, ali tada nije dobila nikakav odgovor.

Takođe jedna od priča koje je pokrenula je i da se neće posle rijalitija vraćati u Šibenik, na šta joj je Nemešević rekao da će joj reći kome da se javi ukoliko ona ispadne pre njega. Kako stvari stoje, tako će i biti.

Marijana: Trudna sam!

Tri seksualna odnosa u kući Velikog Brata između Marijane Čvrljak i Nikole Nemeševića mogli bi da se pokažu dovoljnim da ovo dvoje učesnika izađu iz rijalitija sa prinovom na putu!

Naime, strahovi zbog seksa bez zaštite koje je Čvrljakova ranije imala sada su dostigli svoju kulminaciju iz samo njoj znanih razloga, pa je ona u jednom trenutku naglas, više za sebe nego za okolinu, izrazila sumnju da je u drugom stanju.

- Možda sam trudna - prokomentarisala je lepa ukućanka da bi se potom ponovo vratila razgovoru sa ostalima.

Ovo, naravno, nije prvi put da Marijana na ovaj način izrazi svoje strahove. Iako je poznato da posle je*anja nema kajanja, već posle drugog seksa kod neverne kućanice iz Šibenika usledilo je preispitivanje postupaka.

- Jesi li pazio na mene? - upitala je tada Nemeša, na šta joj je on odgovorio da misli da jeste.

Ponovo pao seks!

Da je trudnoća toliko i ne plaši, Marijana je potvrdila u ponedeljak uveče, kada je ponovo imala seks sa svojim dragim Nemešom.

Za razliku od prva dva puta, ljubavnici su sada imali otežavajuću okolnost zbog nedeljnog zadatka, pa je tako Nemeš bio vezan jednom rukom za Emu, koju je čak u toku seksualnog čina nesvesno i otkrio. Sa druge strane, Marijana je bila konopcem privezana za Bojanu i Lestera, koji nisu primetili da se njihova cimerka ludo zabavlja dok oni spavaju.

Da više nemaju nikakvih ograda kada je njihov odnos u pitanju, svedoči i to što ni Čvrljakova ni Nemešević posle seksa koji se treći put pre dve večeri dogodio u kući nisu komentarisali da se kaju, a čak nisu ni alkohol okrivili za taj čin.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Delije tukle Koromana
Delije tukle Koromana
Play - Lečenje polnih bolesti uz Sanjin DVD
Lečenje polnih bolesti uz Sanjin DVD
Play - Aleksandra Radović kopira Cecu
Aleksandra Radović kopira Cecu
Play - Mina Kostić - U krevetu sa Igorom X
Mina Kostić - U krevetu sa Igorom X
Play - Vendi ulazi u Dvor
Vendi ulazi u Dvor
Play - Seka Aleksić - Toples za novog dečka
Seka Aleksić - Toples za novog dečka
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt