Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
VB 2009 - Violeta - Karlo ja te volim
23.10.2009.
Izvor:

VB 2009 - Violeta - Karlo ja te volim
Zbrka.com

Ne mogu da verujem da te vidim, te sakam, Karlo, sakam te - uzvikivala je Viki kada je na pragu tajne sobe ugledala Karla Zagorca, izbačenog stanara u koga se zaljubila tokom prve nedelje šoua. Viki je bila presrećna i nije mogla da veruje da su u kuću „Velikog brata” ušetali i Karlo i njena sestra bliznakinja Kiki.

Karlo i Kiki su ušli u kuću, odnosno u tajnu sobu u ponedeljak uveče. Kiki je imala zadatak da prva 24 sata Karla sakrije u tajnoj sobi od Viki koja je pak imala zadatak da uljeze sakrije od ostalih ukućana.

Posle 24 sata sakrivanja, Karlo je izašao pred Viki. Ona se potpuno izgubila. Skočila mu je u zagrljaj, obgrlila ga nogama i počela da ga ljubi. Potom ga je oborila na krevet, legla pored njega i ljubila ga kao nikada do sada.

- Ti si sve vreme bio ovde? Sakriven u tajnoj sobi? Sa Kiki, vi se poznajete, ne mogu da verujem! - uzvikivala je presrećna Viki neprestano ljubeći Karla.

- Pa ja sam zaboravila da se ljubim. Ti si tu! Da li je moguće. Mnogo te sakam! - ushićena je bila simpatična Makedonka dok je šaputala nežne reči.

Prvi susret ljubavnika, nakon skoro mesec dana razdvojenosti, bio je i više nego dirljiv, a Kiki je sve to netremice posmatrala.

- Ti da paziš šta radiš sa njim u tajnoj sobi - uzviknula je kroz smeh Viki koja i ne sluti da se Kiki i Karlo poznaju.

Karlo je, naime, pre dve nedelje posetio Raleve u Makedoniji. Sa njima je proveo jedan dan, spavao je u Vikinom krevetu, a čak je sa Vikinom sestrom Kiki, mamom i tatom bio u noćnom provodu. Vikina mama Svetlana rekla je da o Karlu imaju lepo mišljenje.

- Pre nego što je drugi put ušao u kuću „Velikog brata” rekla sam mu da čuva moje devojčice. Karlo je divan dečko. Suprug i ja ga od početka nazivamo zetom. Posetom u Makedoniji pokazao je da ima poštovanja prema nama i našoj Viki - kaže Svetlana.

Tajni zadatak Kiki, Viki i Karla teče po planu. Viki mora da im donosi namirnice i odeću u tajnu sobu, a takođe mora da im obezbedi kupanje u tuš kabini.

Prvi ulazak Karla i Kiki odigrao se u noći između srede i četvrtka kada su Kiki i Karlo ušetali u kuću kako bi se okupali.

Ostali stanari koji su mahom spavali nisu ni slutili šta se dešava iza zatvorenih vrata spavaće sobe, a oni malobrojni što su nešto i čuli mislili su da se to Viki tušira…

Veliki brat 2009 - Vladimir i Danica

Vladimir danima pati zbog izlaska Danice

Od kada je Danica ispala iz kuće, Vladimir je vidno potišten. Iako neprestano govori da nije zaljubljen u Danicu, ne može da prikrije tugu za njom, te neprestano priča o njoj, njihovom odnosu, bliskosti, a u nekoliko navrata je izrazio želju da napusti kuću.

Vladimir očigledno ne može da sakrije jake emocije koje ga vežu za izbačenu Danicu.

U subotu ulaze u kuću

Ukoliko sve prođe po planu, Karlo i Kiki bi trebalo u subotu da uđu u kuću „Velikog brata”. Karlo i Kiki će iz tajne sobe otići u emisiju „Veliki mozak”, odakle će biti transportovani u kuću.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Nemanja i Milena izbačeni iz Granda
Nemanja i Milena izbačeni iz Granda
Play - Danica bi se smuvala i sa Radišom zbog para
Danica bi se smuvala i sa Radišom zbog para
Play - Seksi fotografije Ane Kokić u Maximu
Seksi fotografije Ane Kokić u Maximu
Play - VB 2009 - Manuel nije dečko za moju Kiki
VB 2009 - Manuel nije dečko za moju Kiki
Play - Dara Bubamara - Debela Barbika sam, pa šta
Dara Bubamara - Debela Barbika sam, pa šta
Play - Milan prvi izbačen iz Velikog brata
Milan prvi izbačen iz Velikog brata
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt