Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
VB 2009 - Tatjana Jovančević - Život kao film
29.09.2009.
Izvor: Press Online

VB 2009 - Tatjana Jovančević - Život kao film
Zbrka.com

Tatjana Jovančević (36) je već na startu serijala „Veliki brat" postala favorit publike zbog svoje tužne životne priče - Tanju su oteli kad je imala 16 godina nakon pobede na izboru za mis, šest godina kasnije lekari su joj greškom amputirali nogu, a danas živi od skromne socijalne pomoći.

Tanjina majka Gordana Jovančević za Press kaže da se njena ćerka prijavila za učešće u rijaliti-šouu da bi pomogla sebi i svojoj porodici.

- Nedostaje joj novac za protezu. S obzirom na to da sa mnom i bakom živi u iznajmljenom stanu u Batajnici, želela bi da kupi i stan. Priznala mi je da pojavljivanjem u „Velikom bratu" želi da ljudi čuju za nju i da joj omoguće da radi. Na taj način hoće da pokaže i drugim osobama sa invaliditetom da nikad ne treba da odustanu. Moja Tanja je veliki borac, uspeće u tome! - poručuje Gordana.

Tatjana jovančević - Veliki brat 2009

Tanja je već na početku serijala gledaocima otkrila da ju je kao 16-godišnjakinju, nakon pobede na bosanskom izboru za mis, otela grupa mladića. Kako tvrdi njena majka, mladići muslimanske veroispovesti, pod izgovorom da joj traže autogram, oteli su je i zatvorili je u kuću u okolini Bosanskog Novog.

- Znam ko mi je oteo dete, ali ne bih da pričam o tome. Tri meseca su je držali tamo, ali niko je nije ni dotakao. Pošto je lepa, hteli su da od nje naprave surogat majku, da im rađa decu. Zato je niko nije ni dirao, ali su je naučili svim muslimanskim običajima. Na kraju joj je snaja tog otmičara pomogla da pobegne - kaže Gordana.

Nova tragedija zadesila je Tanju kad su joj u 22. godini života otkrili tumor u kolenu.

Noga je odjednom počela da trne i da je boli. Utvrdili su joj sarkom četvrtog stepena i procenili da joj ostaje još samo dva meseca života. Spala je na samo 30 kilograma... Svi oko nje su umirali. Dok mi je dete bespomoćno ležalo, maćeha joj je došla u posetu i rekla joj: „Znaš, ti imaš rak i ja te se ne bojim. Tata i ja smo ti kupili najlepšu parcelu na Bežanijskom groblju". Posle toga im je osoblje bolnice zabranilo pristup - priseća se Gordana.

Tanji je noga amputirana 15. marta 1996, jedanaest dana pre njenog 23. rođendana. Kasnije su joj lekari rekli da amputacija nije bila neophodna.

Tanja je oduvek imala udvarače, a tako je i sad. Prošle godine raskinula je sedmogodišnju vezu sa momkom koji je otišao u Ameriku. Njen drug Srećko Nikolić tvrdi da Tanja „dobro nosi svoj nedostatak" i da je vrlo interesantna momcima.

- Nas dvoje smo napravili podužu pauzu u druženju, ali sam već godinu dana njen blizak drug. Ona je veoma poštena i neiskvarena osoba. Po nekim stvarima mislim da je ostala na nivou devojke od 22 godine. Jednostavno, gubitak noge je uticao na to. Ali, smatram da će joj „Veliki brat" biti dobra odskočna daska - zaključuje Srećko.

Veliki Brat 2009 - Tatjana Jovančević kao fotomodel
Fotomodel... Tanja je pozirala za katalog nemačkog proizvođača proteza

Večita borba sa nedaćama

Tatjana je kao gledala kako se njen otac iživljava nad majkom.

- Kad sam se razvela od Tanjinog oca, borila sam se da deca pripadnu meni. Kada je to najzad učinjeno, borila sam se da Tanju spasem od otmičara. Onda sam se borila da je održim u životu. Na kraju sam se borila da svojoj deci obezbedim krov nad glavom. U svoj toj borbi izgubila sam sina koji je umro od srca 1999. godine u svojoj 30. godini i ostala sam bez krova nad glavom. I dok su svi slavili Novu godinu, mi smo grcali u suzama - kaže Tanjina majka Gordana Jovančević.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Kemiš isprozivao Vesnu Zmijanac
Kemiš isprozivao Vesnu Zmijanac
Play - Ljubavna drama na Pinkovom imanju
Ljubavna drama na Pinkovom imanju
Play - Darko Lazić kupio Audi A6
Darko Lazić kupio Audi A6
Play - Kuća Snova - Saška i Saša se najzad uselili
Kuća Snova - Saška i Saša se najzad uselili
Play - Obnažila se Ana Ivanović (video)
Obnažila se Ana Ivanović (video)
Play - Povratak otpisanih farmera
Povratak otpisanih farmera
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt