Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
VB 2009 - Porodica nije uz Miru
04.12.2009.
Izvor: Press Online

VB 2009 - Porodica nije uz Miru
Zbrka.com

Sestra Mirjane Stamenić (23), nove ukućanke „Velikog brata", tvrdi da Užičanka ima razočaravajući ukus za muškarce! Biljana Matović svoju sestru opisuje kao upornu, tvrdoglavu i muškobanjastu devojku, koja se nimalo ne slaže sa ženama.

- Mira je vrlo uporna i ambiciozna. Uvek je znala šta hoće i stremila je ka cilju. Otkad živi u Beogradu ne viđamo se često, možda dva-tri puta godišnje. Razgovaramo telefonom, ali češće priča sa mojim mužem nego sa mnom. Mira je muškobanjasta i uglavnom je u muškom društvu. Kada bi se njeni drugovi potukli, ona je uvek učestvovala u tuči. Sa ženama se slabo slaže - kaže Biljana.

Veliki brat 2009 - Mirjana StamenićMira nema podršku oca, majke i sestre za učestvovanje u „Velikom bratu".

- Svi smo bili protiv toga. Pre ulaska u kuću, obećala je da nas neće osramotiti. Njen cilj je da bude primećena i poznata, mada bi joj i novac dobro došao. Neke ukućanke je nisu prihvatile zbog njene želje za popularnošću.

Mira i Jovana su isti tip devojaka, zato je Kraljevčanka u njoj videla jaku konkurenciju - kaže Bilja i otkriva da Mirjana nema dečka:

- Pred ulazak u kuću rekla mi je da je raskinula sa dečkom. Sada neki tvrde da ima momka, ali meni nije poznato da se pomirila sa tim dečkom. Inače, ona je veoma zaljubljive prirode.

U stanju je da se zaljubi na prvi pogled. Ako bi se upustila u vezu sa nekim ukućaninom, možda bi to bio Manuel, mada je njen ukus za muškarce razočaravajući. Imala je različite momke - jedni su bili finansijski jaki, a drugi obični ljudi. Možda bih samo za jednog njenog momka rekla da je bio lep - kaže ona.

Biljana tvrdi da joj nije poznato da su njenu sestru zvali Mira Tanga.

- Taj nadimak je verovatno dobila u školi, jer tada su se tek pojavile tange, a ona je bila među prvima koja ih je nosila. Mira uvek teži ka nečem novom, želi da privuče pažnju i nema strah od toga. Kada izlazi voli da izgleda provokativno i da istakne svoje atribute - kaže Bilja.

Inače, Mirjana se posle srednje medicinske škole preselila u Beograd, gde je upisala studije političkih nauka. Trenutno radi u Urgentnom centru i uporedo završava treću godinu studija.

Pukla tikva između Arse i Danice

Veliki brat 2009 - Danica i Arsa

Danica je postala veoma bliska sa Karlom, za koga je po izbacivanju iz šoua rekla da joj se dopada. Karlo je ležao u Daničinom krilu, a ona se sve vreme smejala njegovim šalama, što Vladimiru nikako nije prijalo. Užičanin je rekao da ga ona čini ljubomornim zato što misli da se zaljubio u nju iako, kako on kaže, to nije istina. Ako se ne bude ponašala kao ranije, Arsa je zapretio da će prekinuti svaki kontakt sa njom.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Farma razbija Velikog brata
Farma razbija Velikog brata
Play - Saša Dragić odgovara na optužbe
Saša Dragić odgovara na optužbe
Play - VB 2009 - Kiki najbliža izbacivanju
VB 2009 - Kiki najbliža izbacivanju
Play - Nataša Bekvalac i Flamingosi
Nataša Bekvalac i Flamingosi
Play - Dača pristao na razvod
Dača pristao na razvod
Play - Fan klubovi - Rat zvezda na internetu
Fan klubovi - Rat zvezda na internetu
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt