Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
VB 2009 - Nisam kupio pobedu Manuelu
30.11.2009.
Izvor: Press Online

VB 2009 - Nisam kupio pobedu Manuelu
Zbrka.com

U Pirotu kolaju glasine da je Manuel Stojanović ušao u šou „Veliki brat" jer je njegov otac Himko platio da mu sin postane ukućanin, a neki kažu čak i da mu je „kupio" pobedu! Manuelovi roditelji oštro demantuju ove glasine.

- Iako sam mu roditelj, nisam znao da će ući u kuću! Kada je otišao, bio sam u ribolovu i tek kad sam se vratio, saznao sam celu priču. Narod svašta priča! Međutim, mi se na to ne obaziremo. Manuela vidim kao jednog od favorita, a glasine objašnjavam poslovicom da se za dobrim konjem prašina diže - kaže Himko.

Veliki brat 2009 - ManuelU porodici jednog do najpopularnijih stanara kuće „Velikog brata" veruju da će, ako prevaziđe krizu kroz koju prolazi u poslednje vreme, biti najozbiljniji kandidat za pobedu.

- Navikao je da non-stop bude u pokretu. Tamo se oseća kao ptica u kavezu. Ako uspe da se izvuče iz krize, verujem da će biti jedan od glavnih favorita - kaže ponosna majka Violeta, a otac Himko dodaje:

- Manuel je skroman i pošten dečko. Nije sebičan i pare mu nisu prioritet. Ako osvoji nagradu, deo će dati u humanitarne svrhe. Prijavio se da bi stekao nove prijatelje. Emotivac je i siguran sam da nema ništa protiv nijednog ukućanina.

Prema rečima Violete, pogrdne komentare na račun Manuelove inteligencije daju uglavnom oni koji su ljubomorni na njegov uspeh, „koji se u Srbiji ne prašta, a naročito u maloj sredini kakva je Pirot".

- Mi najbolje znamo kakav je Manuel, te priče nas ne interesuju. Uostalom, sve to njemu ide u prilog jer nema lošeg publiciteta. Mnogi to kažu iz ljubomore. Jedan od dokaza da Manuel nije glup jeste i činjenica da na takva zadirkivanja u kući on gotovo i da ne reaguje jer ga uopšte ne pogađaju. Zlih jezika ima svuda - kaže ona.

Otac poručuje da Manuel ne bi smeo da zapostavi Ekonomski fakultet, gde je obnovio drugu godinu studija.

- Ja sam za to da završi fakultet, a da mu ovo učešće pomogne u bavljenju sporednom aktivnošću, kao što je manekenstvo - kaže Himko.

Manuelov drug Nenad Kamenović o njemu ima samo reči hvale.

- Skroz je okej lik i uopšte se ne folira. Čak i ne govori književnim jezikom u kući već dosta koristi i pirotski dijalekat, što je još jedan dokaz da nije izveštačen i da voli svoj rodni grad. Prava je drugarčina, a u Pirotu je jedan od glavnih frajera - kaže Kamenović.

Radiša najveća konkurencija

Veliki brat 2009 - RadišaManuelova sestra Monika kaže da se Piroćanac za „Velikog brata" prijavljivao još pre tri godine. Tada nije uspeo, ali mu je to pošlo za rukom iz drugog pokušaja.

- Mama i tata nisu ni znali da Manuel planira da se prijavi za učešće u „Velikom bratu". Sada je cela familija uz njega. Otkad su saznale da sam mu rođena sestra, sve drugarice me saleću i mole da ih prvom prilikom upoznam sa njim. On i Radiša su najveći favoriti za pobednika.

Izdvaja ih to što su prirodni i što se ne foliraju. Mislim da ga je Radiša jednom prilikom nazvao i kumom i sigurna sam da će ostati odlični prijatelji i kada se šou završi - kaže sestra Monika, inače brucoš na Ekonomskom fakultetu u Nišu.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - VB 2009 - Djole pobedio vremešnog Radišu
VB 2009 - Djole pobedio vremešnog Radišu
Play - Sekina kolekcija
Sekina kolekcija
Play - Leontina  završila u Bolnici
Leontina završila u Bolnici
Play - Georgiev traži devojku na internetu
Georgiev traži devojku na internetu
Play - Mitrović - Odbio sam Anđelinu Džoli jer mrzi Srbe
Mitrović - Odbio sam Anđelinu Džoli jer mrzi Srbe
Play - Ana Nikolić kupila stan u Beogradu
Ana Nikolić kupila stan u Beogradu
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt