Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Umalo tuča - Isidora Bjelica vs Verica Rakočević
26.11.2009.
Izvor: Alo

Umalo tuča - Isidora Bjelica vs Verica Rakočević
Zbrka.com

Proslava stotog broja magazina o poznatima „Hello!“ ostaće upamćena po odzivu velikog broja javnih ličnosti, skupim toaletama, ali i incidentu koji se umalo završio tučom između Verice Rakočević i Isidore Bjelice.

Svađa na ivici fizičkog obračuna između kreatorke i književnice počela je kada je Verica, naočigled svih, prišla Isidori i počela raspravu. Iako su bili prisutni brojni predstavnici medija, niko nije uspeo da sazna šta je bio povod.

O tome šta joj je „izvuklo živac“ i navelo da uđe u polemiku, Verica Rakočević je za „Alo!“ rekla:

- Znate šta, svesna sam toga da sam javna ličnost i da svako sebi daje za pravo da o meni piše šta poželi, ali kad mi neko dira decu, padne mi klapna. Isidora je pisala scenario za jednu seriju koju radi moj veliki prijatelj Tika Arsić.

Jedne večeri, odnosno noći, oko dva sata ujutru, Tika se probudio i skapirao da Isidora u tom scenariju opisuje moj život i život moje dece, i to na veoma ružan način. Ona je opisivala neprijatne detalje iz života moje dece od kojih su neki zaista istiniti, dok ima dosta i neistinitih - opisuje nam Verica.

- Prišla sam Isidori na žurki i samo zahvaljujući Tijani Dapčević, s kojom sam te večeri bila, nije došlo do većeg incidenta. U toj situaciji sam reagovala kao majka, a ne javna ličnost. Isidora mi se klela u svoju decu da to nije istina i da nije moj život opisivala.

Više ne znam šta da mislim. Kako da ne verujem majci koja se kune u svoju decu, a s druge strane, Tika mi je dugogodišnji prijatelj koji će mi ovih dana i dati daj sporni scenario - objašnjava kreatorka, koja smatra da je možda u celu priču upletena slučajno.

- Pretpostavljam da Tika i Isidora imaju nesuglasice odranije, pa sam ja možda poslužila kao inicijalna kapisla, mada me je Isidora u jednoj predstavi koju je radila opisala kao devojku, ženu koja čuva koze. Iskreno, to joj nisam zamerila jer su ponekad koze pametnije od ljudi - završava Verica svoje viđenje neprijatne situacije.

Drugi akter ove priče Isidora Bjelica nije bila preterano raspoložena da komentariše celu priču, ali je za „Alo!“ ipak u kratkim crtama obrazložila svoje viđenje stvari.

- Kapiram da je to bila bezvezna reakcija. To je budalasta gradska priča koja nema veze s istinom. Neka treća osoba je pokušala Vericu i mene da posvađa. Meni je jedino krivo što se ona zbog toga potresla i što je mogao da nastane skandal - rekla nam je Isidora.

Tika: Istina je da lik podseća na Vericu

Tika Arsić, koji je treći akter ove priče, kaže da sinoć nikakvo koškanje nije video.

- Video sam samo Vericu, s kojom sam pričao, ali je ona, koliko ja znam, brzo otišla sa žurke. Isidora jeste radila scenario, odnosno prvu verziju istog, jer sam skoro 90 odsto njenog scenarija izmenio.

Primetio sam velike sličnosti između Verice i lika iz scenarija, pa je i zbog toga Isidorino delo pretrpelo promene. Ipak mi je Verica veliki prijatelj, humana osoba i patriota. Inače, uprkos izmenama, Isidora je uredno plaćena, za šta imam i dokaz - završava Arsić svoju izjavu.

Incident nije pokvario slavlje

Incident koji se desio tokom večeri nije uspeo da pokvari sjajnu atmosferu na žurki. Najslikanija je svakako bila Seka Aleksić, koja je premijerno prikazala svoju novu frizuru, model „rijana“.

Žurki su prisustvovali i Nataša Bekvalac, Ana Nikolić, Viki Miljković, Aca Lukas sa Sonjom Šašić, Ilda Šaulić sa bratom Mihajlom i mnogi drugi, koji su do kasno u noć uživali na proslavi.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Aco Pejović - Estrada nije za žene
Aco Pejović - Estrada nije za žene
Play - VB 2009 - Viki odlučuje ko ostaje u kući
VB 2009 - Viki odlučuje ko ostaje u kući
Play - Tuča zbog Indire Radić
Tuča zbog Indire Radić
Play - Marija Šerifović - NIKAD RADIKAL!
Marija Šerifović - NIKAD RADIKAL!
Play - VB 2009 - Arsa osvojio 100.000 evra
VB 2009 - Arsa osvojio 100.000 evra
Play - Lepa Brena - Novu godinu čekam u pidžami
Lepa Brena - Novu godinu čekam u pidžami
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt