Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
U provodu sa Arsom
14.01.2010.
Izvor: Press Online

U provodu sa Arsom
Zbrka.com

Pobednik „Velikog brata" Vladimir Arsić ugostio je ekipu Pressa u užičkoj diskoteci „Skala", u kojoj radi kao di-džej. Zbog mnogih obaveza i poziva za gostovanja Arsu smo jedva zatekli u rodnom gradu.

Po povratku sa Zlatibora nekoliko dana provešće u Užicu, a zatim će otputovati u Beograd, gde će nastaviti druženje sa Danicom Kordić, ukućankom koja mu je osvojila srce u rijaliti-šouu.

- U Beogradu trebalo bi da se vidim sa Danicom, a potom ćemo zajedno na Jovandan posetiti Manuela - rekao je Arsa, a zatim je nevešto pokušao da objasni da mu Danica zapravo nije devojka:

- Sa njom imam čisto drugarski odnos! Danica je provela nedelju dana kod mene u Užicu. Super smo se proveli za doček Nove godine - kaže on.

Gotovo sve vreme naše posete njegov telefon je zvonio, a on je strpljivo odgovarao na svaki poziv. I dalje mu stižu čestitke, a ima i dosta poslovnih ponuda.

- Dobio sam osam ozbiljnih komercijalnih ponuda da nastupam kao di-džej u beogradskim klubovima. Iz Crne Gore su mi ponudili da provedem leto na moru.

Trebalo bi da odlučim koje ponude ću prihvatiti i potpisati ugovore, a potom idem na kraći odmor. Nakon toga možda ću se preseliti u Beograd, i to ne samo zbog posla, jer i moj brat živi tamo. Materijalno ću mu pomoći da nastavi studije - kaže Arsa, i dodaje:

- Inače, i dalje radim u diskoteci „Skala", jer je ona moj drugi dom. I za doček sam radio tamo, a sa mnom su bili moji prijatelji iz VB kuće - Danica, Manuel, Jovana, Kiki, Enis i Admir. Ovih dana imam pune ruke posla - radio sam i na Zlatiboru, a bio sam i gost di-džej u jednom beogradskom klubu - kaže Vladimir.

Nakon sto dana u kući „Velikog brata", Arsa kaže da svaki slobodan trenutak provodi sa svojim prijateljima, koje smo zatekli u diskoteci.

- Puno mi je značila podrška svih njih. Kada sam izašao iz kuće osećao sam kao da lebdim. Moji prijatelji su organizovali pravu kampanju za mene - u „Skali" je bila žurka podrške, po gradu su delili majice sa mojim likom, štampali su plakate i flajere sa pozivima sa glasanje...

Sada shvatam da je čovek bogat samo ako ima prave prijatelje. Nakon mog izlaska iz kuće, 60 njih me je dočekalo i zajedno smo proslavili moju pobedu - kaže Arsa.

DJ Arsa

Popularnost mu godi, ali ga i zamara, jer mnogi žele da se upoznaju sa njim.

- Kao di-džej bio sam omiljen među devojkama, a sada sam još omiljeniji. Nisam imao nekih konkretnih ponuda devojaka, ali primetio sam da žele da budu u mom društvu samo da bi bile u centru pažnje - kaže pobednik „Velikog brata", i dodaje da još nije odlučio u šta će uložiti osvojenih 100.000 evra.

Baka ponosna na Arsu
Vladimir u Užicu živi sa majkom Zoricom i bakom Milom, koja za Press kaže da je ponosna na unuka.

- Redovno sam pratila „Velikog brata". Bolje se ponašao čak i od nekih devojaka! Istovremeno sam brinula za njega jer ga dobro poznajem. Ukućani koji su nas posetili za Novu godinu su dobra deca - rekla je baka Mila, koja nije bila raspoložena za fotografisanje.

Arsa kaže da je mnogo voleo dedu Radišu, za koga tvrdi da mu je idol.

- Bio je požrtvovan deda. Za njega me vežu jake emocije jer je bratu i meni omogućio mirno detinjstvo. Imao je lepe ljudske osobine koje sam nasledio od njega - kaže Vladimir.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Seksi Sandra - Nisam glupa
Seksi Sandra - Nisam glupa
Play - Seka Objavila rat kilogramima
Seka Objavila rat kilogramima
Play - Boki 13 - Crknite dušmani ostajem u Srbiji
Boki 13 - Crknite dušmani ostajem u Srbiji
Play - 15 miliona evra za Exit
15 miliona evra za Exit
Play - Partneri: Saša Ćurčić, Oliver Mandić i Aca Lukas
Partneri: Saša Ćurčić, Oliver Mandić i Aca Lukas
Play - Ognjenu u Pinku pretresali automobil
Ognjenu u Pinku pretresali automobil
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt