Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
U poseti kod Pedje i Dragane
17.07.2008.
Izvor: Press Online

U poseti kod Pedje i Dragane
Zbrka.com

Press posetio Draganu i Predraga Janićijevića, poražene finaliste „Kuće snova", u adaptiranom lokalu u kome četiri kreveta dele sa sinom i ćerkama

Najveći simpatizeri bračnog para iz Beograda, Dragane i Predraga Janićijevića, ni pet dana od proglašenja dobitnika „Kuće snova" ne prestaju da na internet forumima apeluju da je glasanje namešteno i da su studenti Saša i Saška pobedu odneli nezasluženo. Janićijevići, međutim, sebe ne smatraju gubitnicima i u intervjuu za Press ističu da su srećni što konačno imaju automobil.

- Zahvalni smo „Adventidžu" za „škodu fabiju karavan", koju su nam poklonili jer ćemo konačno imati svoj auto da ne moramo da čekamo autobus, koji se napuni čim nas sedmoro uđe - rekla je Dragana, a njen suprug Peđa je dodao: - Olakšali su nam da s naša dva psa idemo na izlete u prirodu, koji su naša omiljena i skoro jedina porodična zabava. Saši i Saški želimo sreću, jer na mladima svet ostaje, a to je i naš slogan, budući da imamo petoro dece!

Kada se govorilo o Janićijevićima u protekla tri meseca, koliko su trajali gradnja kuće vredne oko pola miliona evra i takmičenje za nju, najčešće se koristilo pojašnjenje da su to „oni što žive u izlogu".

Na taj izlog, odnosno poslovni prostor koji pripada Peđinom preduzeću „PTT Srbija", a u koji su se pre 11 godina bespravno uselili, Dragana je prilikom dužeg odsustva, tokom kojeg je boravila na gradilištu, odjednom počela da gleda drugačije.

- Kad smo se posle dva meseca vratili ovde, tek tada sam videla na šta ovo liči. Takvu sliku čovek nema kada tu živi i provodi vreme. Ovde se gubi dostojanstvo i ljudi te drugačije gledaju kad vide u kakvim uslovima živiš. Naša primanja iznose oko 98.000 dinara, ali dok platimo struju, hranu i otplatimo rate za tri kredita, ne ostane nam skoro ništa - sa setom kaže pedesetogodišnja profesorka klavira i engleskog jezika, a ističe da je najviše boli kad čuje pitanje kako to da ona i Predrag nisu uspeli da obezbede stan.

- Možda smo nesposobni za biznis, a roditelji nisu imali novca da nam pomognu. Mi jednostavno ne znamo način. Pre četiri godine smo podigli kredit, od koga smo uspeli da kupimo plac na Miljakovcu, postavimo temelj i kupimo okućnicu montažne kuće. Da bismo nešto uradili, shvatili smo da nam je potrebno još najmanje 30.000 evra - iskrena je Dragana. Predrag opravdanje za sebe i svoju suprugu, s kojom je u takvom okruženju izrodio petoro dece, nalazi u činjenici da su njih dvoje učinili sve što su mogli, obrazovali se i radili protiv bele kuge.

- Samo nam fali stan. Dragana je za četiri godine završila dva fakulteta, a ja ću uskoro, nadam se, odbraniti doktorat na Saobraćajnom fakultetu. Jelenu, Jovanu, Anđelu, Milicu i Marka izrodili smo u najtežim godinama za Srbiju u nemaštini, između 1991. i 2001. godine - kaže Peđa, i otkriva da je hteo još dece: - Čim smo se uzeli, dogovorili smo se da ćemo imati dve ćerke i dva sina, kako bi svako dete imalo i brata i sestru. Ipak, Marko i dalje nema brata. Ja sam govorio Dragani da treba da imamo još jednu bebu, ali ona bi me odmah ućutkala - uz smešak otkriva Peđa.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Aca Lukas preti - Polomiću vam noge
Aca Lukas preti - Polomiću vam noge
Play - Srpskohrvatski Veliki Brat
Srpskohrvatski Veliki Brat
Play - Maja Nikolić se razvodi zbog Cvrčka
Maja Nikolić se razvodi zbog Cvrčka
Play - Ivan Ivanović - Volim Duška Tošića
Ivan Ivanović - Volim Duška Tošića
Play - Koroman u karantinu, Sladja u provodu
Koroman u karantinu, Sladja u provodu
Play - Ekskluzivno - JK večeras ulazi u kuću
Ekskluzivno - JK večeras ulazi u kuću
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt