Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
U Londonu glumim ruskog bogataša
18.01.2008.
Izvor: 24 sata

U Londonu glumim ruskog bogataša
Zbrka.com

Glumac Dragan Mićanović kaže za „24 sata” da u novom filmu Gaja Ričija igra ruskog bogataša koji posluje u Londonu... Dok ga domaća publika uvek doživljava, kako sam kaže, kao pozitvca, junaka ili ljubavnika, dotle je u stranim filmovima Dragan Mićanović uvek istočnoevropski kriminalac. Ovaka podela mu ne smeta, jer mu je svaki angažman u inostranstvu izuzetno bitan.

- Moram da priznam da u inostranstvu ni izbilza nisam imao toliko značajan angažman kao ovde. Još sam bez bitnih i lepih uloga u inostranstvu, pa mi svaka ponuda tamo puno znači. Menjao bih svaku ulogu ovde za neku u inostranstvu - kaže Dragan Mićanović.

On objašnjava da je već doživeo puno na domaćoj sceni i da je vrlo teško uspeti u inostranstvu, naročito što je teško naići na reditelja koji je spreman da ne ide po šablonu i da preuzme neki rizik, otuda ga i veseli svaki poziv za posao u inostranstvu.

Pored brojnih uloga u serijama najviše interesovanje medija, međutim, izazvala je njegova sradanja s Gajem Ričijem u njegovom filmu „Rokenrola”, koji bi uskoro trebalo da bude premijerno prikazan. U ovoj akcionoj priči, koja, po Mićanovićevim rečima, tematski podseća na Ričijev najuspešniji film „Dve čađave dvocevke”, on igra ruskog bogataša koji ulazi u unosni biznis nekretninama u britanskoj prestonici.

- Ričija mogu samo da okarakterišem kao profesionalca koji jasno zna šta hoće. Drži sve konce u rukama i odmah kaže šta mu smeta ili šta mu odgovara u vašem radu - priča Mićanović i dodaje da, nažalost, nije imao priliku da upozna njegovu slavnu suprugu koja je nekoliko puta bila na lokacijama gde je film sniman.

Mićanović s porodicom živi u Beogradu i kaže da mu život i profesionalni angažman na relaciji Beograd - London ne predstavlja nikakav problem.

- Sve je stvar organizacije. Meni su ta putovanja kao mali izlet i prilika da pored posla sretenem stare prijatelje i upoznam nove, zanimljive ljude - kaže Mićanović.

Nisam za glamur

-„Nisam baš osetio glamurozni život londonskog džet-seta. To su često žurke zatvorenog tipa, a ja nisam za takav provod ni ovde ni u Londonu. U jednoj seriji u kojoj sam glumio fudbalsku zvezdu, imam scenu gde izlazim iz limuzine i okružuje me stotinu paparaca. To je veoma neprijatan osećaj, mogu misliti kako to izgleda uživo, objašnjava Dragan Mićanović.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Maja - Boki 13 je Dejanov dečko
Maja - Boki 13 je Dejanov dečko
Play - Đorđe i Olivera Balašević - Pukla tikva
Đorđe i Olivera Balašević - Pukla tikva
Play - Selo gori a baba se češlja - Kraj serije
Selo gori a baba se češlja - Kraj serije
Play - Farma - Izbačena Bebi Dol - Sutra veliko finale
Farma - Izbačena Bebi Dol - Sutra veliko finale
Play - Toma i Pile opet na Farmi
Toma i Pile opet na Farmi
Play - Beovizija u znaku Tošeta Proeskog
Beovizija u znaku Tošeta Proeskog
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt