Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Trenutak istine - Šta sve možemo da očekujemo
28.01.2009.
Izvor: Press Online

Trenutak istine - Šta sve možemo da očekujemo
Zbrka.com

Šou-program „Trenutak istine", koji će uskoro emitovati TV Pink, u zemljama u kojima je ranije emitovan doneo brojna šokantna i bizarna priznanja

Šou „Trenutak istine", čije emitovanje 4. februara počinje na televiziji Pink, jedan je od najkontroverznijih programa na svetu, i za manje od dve godine postojanja emisija je uspela da generiše ogromno interesovanje i - velike polemike o tome da li je takav program, zbog veoma neprijatnih i provokativnih tema, pogodan za prikazivanje u porodičnim terminima.

Emisija je „rođena" maja 2007. godine u Kolumbiji pod imenom „Nada mas que la verdad" („Ništa osim istine"). Emisija ipak nije dugo trajala: u oktobru iste godine učesnicu Rozu Mariju Solano voditelj je upitao: „Da li biste angažovali plaćenog ubicu da vam ubije supruga?" Roza je odgovorila potvrdno, i ispostavilo se da je to ona zaista i uradila! Suprug je ostao u životu, jer ga je sam ubica upozorio, a Roza Marija Solano osvojila je u emisiji 25.000 dolara. Šou je ukinut nakon ove epizode, a internetom se proširila urbana legenda da je program zabranjen posle samoubistva jednog učesnika.

Najčuvenija epizoda američke verzije kviza emitovana je 25. februara prošle godine. Učesnica Lorin Kleri je voditelju Marku Valbergu, u prisustvu supruga i dece, odgovarala na izuzetno teška pitanja koja su joj kasnije uništila brak. Ispostavilo se da Lorin redovno ide „u štetu" sa drugaricama, skidajući burmu pre lova na muškarce, da je na dan svog venčanja bila zaljubljena u drugog čoveka i da je apsolutno spremna da ostavi supruga.

U trinaestoj emisiji američkog serijala, Aron Danbar, radnik Hitne pomoći, priznao je da mu Hipokratova zakletva ne znači ništa, rekavši da ne bi bio u stanju da oživljava Osamu bin Ladena. Danbar je razgnevio mormone priznavši da ga je sramota zbog odrastanja među njima. Rekao je i da mu se gade debeli ljudi.

U hrvatskom „Trenutku istine" bilo je veoma interesantnih momenata koji otkrivaju „tamnu stranu" naoko sasvim običnih ljudi. Romana Harambašić, konobarica iz Zagreba, priznala je da je početkom devedesetih godina polomila stakla na kafiću čiji je vlasnik bio Srbin. Drugi, tužniji detalj ove ispovesti sastojao se u priznanju svom dečku da na glavi nosi periku, i to zbog posledica hemoterapije, a priznala je i da je oralno zadovoljavala gazdu lokala u kome je radila.

Drugi, verovatno najantipatičniji hrvatski učesnik, Mladen Senjan iz Jarmine kod Vinkovaca, priznao je voditeljki Jasni Namut da se redovno samozadovoljava na radnom mestu. U nastavku emisije auditorijum je saznao i da Mladen ne bi imao problema da upotrebi silu kako bi prinudio ženu na seksualni odnos, kao i da bi bio u stanju da puca u čoveka. Rekao je i da je spavao s prijateljevom suprugom.

Zdenka Jože, majka dva sina od osam i trinaest godina, priznala je da je već duže vreme u vezi sa oženjenim muškarcem, a njeni sinovi za ovo nisu znali do emitovanja emisije. Zdenka, žena lišena iluzija o životu, rekla je i da veruje da je njen ljubavnik sa njom zato što ona više ne može da ima decu! Ona je priznala i da je imala naviku da leči nervozu tako što bi tukla decu.

Stolar, a donžuan!

Stolar Majkl Grinlend, zvezda sedme epizode američke verzije emisije, požnjeo je aplauze publike kada je naveo da je spavao sa obe sestre svoje supruge, kao i sa suprugom svog prijatelja. Uz to, na zaprepašćenje svoje majke koja je sedela u publici, rekao je da je napravio voštani odlivak svog penisa i izjavio da je u jednom trenutku tokom samo jednog meseca spavao sa 25 različitih žena!

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Skandal - Firči na Farmi psovao decu
Skandal - Firči na Farmi psovao decu
Play - Karleuša - Ceca i Palma su stoka
Karleuša - Ceca i Palma su stoka
Play - Aca Lukas preti - Polomiću vam noge
Aca Lukas preti - Polomiću vam noge
Play - Zvezde Granda - Seks igrarije u plićaku
Zvezde Granda - Seks igrarije u plićaku
Play - Danijela Vranić - Moj izgled je hit u svetu
Danijela Vranić - Moj izgled je hit u svetu
Play - Danijela Vranić - Bez brushaltera
Danijela Vranić - Bez brushaltera
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt