Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Traže se nove zvezde Granda
26.05.2008.
Izvor: Press Online

Traže se nove zvezde Granda
Zbrka.com

Više od 500 kandidata na poslednjoj audiciji za četvrtu sezonu takmičenja za „Zvezde Granda"

Poslednju priliku da sebi pronađu mesto među kandidatima za četvrtu sezonu takmičenja „Zvezde Granda" talentovani pevači iz čitave Srbije imali su u subotu u velikom Pinkovom studiju u Košutnjaku. Znalo se da će odziv kandidata biti veliki, ali je malo ko očekivao da će se prijaviti više od 500 njih.

Budući da su kandidati tokom prethodnog serijala, u kojem je pobedio Dušan Svilar, shvatili da su se „Zvezde Granda" pretvorile u najozbiljnije domaće muzičko takmičenje, ovogodišnja konkurencija je bila žestoka. Prolaskom karavana po gradovima Srbije čelnici „Granda" odabrali su već osamdesetak pevača i pevačica koji će ući u širi izbor, a od beogradske audicije očekivalo se da taj broj dopuni barem do stotke. Međutim, među pet stotina kandidata izdvojilo se samo njih nekoliko koji će imati priliku da nastave da se bore za titulu.

Najveće iznenađenje za žiri, u kojem su pored Saše Popovića i Saše Jakšića Žike sedeli novinari, kao i ovogodišnje „Zvezde Granda" Silvija Nedeljković, Milan Dinčić Dinča i Nemanja Stevanović, bila je pojava Miloša Kablara, jednog od učesnika serijala „Plesom do snova", koji je tada nastupao sa Dragicom Radosavljević Cakanom. Miloš je, izgleda, talentovaniji za ples, pa se najverovatnije neće naći među finalistima.

Kandidati su, inače, na različite načine pokušali da privuku pažnju žirija, pa je Mirjana Krstić, koja je na audiciju potegla čak iz Beča, dokazala zašto je bila „Prva frula Srbije 2005", a 12-godišnji Relja Borikić iz Beograda pokazao je zavidno umeće na klavijaturama. Pored istinskih mladih talenata, među „Zvezde Granda" bezuspešno su pokušali da se probiju i veterani.

Najstariji učesnici audicije bili su 74-godišnji Miroslav Barović, koji je uz silne muke otpevao hit Tome Zdravkovića „Sliku tvoju ljubim", i njegova vršnjakinja Milica Petrović, koja je podsetila na legendarnu narodnu pesmu „Aj mojim šorom cveta bela lala".

Džej i Tanja Savić su hit

Za razliku do prethodnih meseci, kada su kandidati na audicijama uglavnom pevali Al Dinovu „Koprivu", a devojke Cecin „Grom", posle „Grand festivala" stvari su se očigledno promenile. Momci sada uglavnom pokušavaju da imitiraju Džeja i njegovu pesmu „Imati, pa nemati", koja je zauzela drugo mesto na festivalu, a devojke su skoro listom pevale „Zlatnik" Tanje Savić, koji je na istom festivalu osvojio četvrto mesto.

Zbrka.com


Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Natina i Dačina ljubav nije bila dovoljno jaka
Natina i Dačina ljubav nije bila dovoljno jaka
Play - Farma - Maja pozvala Vladu na grupnjak
Farma - Maja pozvala Vladu na grupnjak
Play - Završena Farma - Srbi vole Bojanića
Završena Farma - Srbi vole Bojanića
Play - Seka Aleksić i Mladen Radulović - Ljubav cveta
Seka Aleksić i Mladen Radulović - Ljubav cveta
Play - Gagi i Sajko nazvali Grandove balerine kurvama
Gagi i Sajko nazvali Grandove balerine kurvama
Play - Milan Kalinić presadio kosu
Milan Kalinić presadio kosu
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt