Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Taša Kojić - Spajdermenka
09.02.2008.
Izvor: Press Online

Taša Kojić - Spajdermenka
Zbrka.com

Na rolerima se pela po drveću, jurcala po ulicama, verovala da ume da leti

Nataša voli za sebe da kaže da je dete bivše Jugoslavije. Rođena u Loznici, sa pet godina se preselila u Beograd, a pola detinjstva provela je u Mostaru kod mamine familije. Obožavala je da ode kod babe Dragice, a ništa manje nije volela ni brojne tetke.

Kao klinka bila je dete kakvo bi svako poželeo, a onda je sve nadoknadila. Komšiluk od nje i ostalog društva na Bežanijskoj kosi nije imao mira, a njihovi roditelji su strepeli od sledeće glupost koju će napraviti.

- Nismo se igrali igračkama, već smo se uvek organizovali po grupama i verali se po krovovima odakle smo skakali u pesak. Na rolerima smo se peli po drveću, jurcali po ulicama. Naša avantura Spajdermena je završena kada je jedna drug pao s krova i polomio nogu - priča Taša i kaže da im je najteže padalo kada roditelji kazne nekog iz društva, pa on cele nedelje ne može van kuće. Taša je čak pokušala da ubedi drugare kako ona može i da leti. Priznaje, bili su preterano nemirni. Kada bi im skakanje s krovova i veranje po drveću dosadilo, onda bi glumili detektive ili organizovali predstave na livadama. Taša je na tim manifestacijama bila glavna glumica i pevačica.

Odmalena je maštala da bude glumica i pevačica, čak je i mlađeg brata ubeđivala da ju je rodila neka izmišljena glumica Staša koja je umrla na porođaju. Brat se nervirao, a ona je zbog te laži dobila čak i preko nosa. Obožavala je da peva, ali to nije činila normalno, već je urlala po kući i tako opet iritirala brata u čemu je posebno uživala. Jednom joj je zapretio da ako ne prestane da viče, da će je zaključati u sobu. Ona je uzvratila da će razbiti staklo na vratima. Naravno, Taša ga nije ozbiljno shvatala i nastavila je da ispoljava svoje glasovne mogućnosti, a brat je ispunio obećanje i zaključao je. Ali, ni on nije ozbiljno shvatio njenu pretnju.

- Stvarno me je zaključao, a ja sam nogom šutnula u vrata, razbila staklo i naravno zaradila batine i ušivanje noge - priznaje Nataša i dodaje da je kod nje u kući važilo ono staro pravilo da je batina iz raja izašla.

Mama je zadužena za strogoću, ali je u principu Nataša uvek uspevala da dobije ono što traži. Tako je nisu ozbiljno shvatili kada je tražila da je upišu u muzičku školu i kupe joj klavir, pa je kada ih je ubedila, morala da završava po dve godine za jednu. Osim muzike, obožavala je glumu i uvek je na školskim predstavama bila glavni imitator, naročito pevačica i voditeljka. Igrala je i tenis i obožavala da uči engleski. Imala je i gomilu barbika, ali je ta vrsta igre nikada nije zanimala.

Uzor u porodici joj je deda Rajko, tatin stric, za koga kaže da je čovek sa velikim iskustvom. Kad je bila klinka, govorio joj je da će ona biti njegova pevačica Zvezdana, a ona se stidela da prizna da i sama to želi, pa je plakala kad god bi joj to rekao. Osim toga, bila je velika spavalica, pa je imala običaj ujutru, kada je mama probudi za školu, da ponovo zaspi u kupatilu pored kade.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Milan Stanković - Rada i ja nismo više zajedno
Milan Stanković - Rada i ja nismo više zajedno
Play - Ceca trudna?
Ceca trudna?
Play - VB 2009 - Viki odlučuje ko ostaje u kući
VB 2009 - Viki odlučuje ko ostaje u kući
Play - Prokletstvo Velikog Brata
Prokletstvo Velikog Brata
Play - Ana Mihajlovski se tajno udala
Ana Mihajlovski se tajno udala
Play - Dragana - Zapušiću svima usta kad postanem voditeljka
Dragana - Zapušiću svima usta kad postanem voditeljka
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt