Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Tarik Filipović suspendovan do daljnjeg
29.09.2009.
Izvor: Blic

Tarik Filipović suspendovan do daljnjeg
Zbrka.com

Urednica Zabavnog programa hrvatske televizijske stanice HTV Elizabet Homsi rekla je voditelju kviza "Ko želi da postane milioner?" Tariku Filipoviću da ne dolazi na snimanje jer je do daljnjeg suspendovan, preneo je "Jutarnji list".

Ni nakon četiri dana ne zna se ko će biti voditelj popularnog kviza, u igri su – još uvek – Filipović, Robert Kurbaša, a na probno snimanje bići pozvani i glumci Damir Markovina, Janko Popović-Volarić i drugi. Kurbaša je danas popodne pristao da snimi pilot-emisiju "Milionera".

Tarik Filipović je, sa svoje strane, izjavio da još uvek veruje u srećan kraj.
"Ružno se osećam. Čini mi se kao da gledam neki film prepun loših stvari. Premda znam da film završava za desetak minuta, ja još uvek verujem u srećan kraj. Verujem u pravdu i poštenje. Meni je HTV puno pružio, baš kao i ja njemu, i verujem da će tako biti i dalje", rekao je on.

Filipović je u četvrtak u "Milioneru" izjavio da se ne zna gde je novac za dom za napuštenu decu i dečju bolnicu u Zagrebu završio. Dan kasnije direktor programa HTV Domagoj Burić otkazao mu je saradnju, a kaznio je i urednike u čijoj je nadležnosti bila emisija jer su mogli da reaguju i iseku spornu izjavu zato što emisija nije išla uživo.

Kako je Burić izjavio, izjava o dečjoj bolnici bila je kap koja je prelila čašu, jer je zbog njegovih neukusnih šala na račun takmičara, Služba za gledaoce HTV primila velik broj pritužbi.

Burićevoj odluci da smeni Filipovića navodno se oštro suprotstavio direktor Hrvatske radio televizije Vanja Sutlić, kao i direktor Hrvatske televizije Blago Markota, a u njegovu zaštitu, uz ocenu da je on najpozvaniji za taj kviz, stala je i urednica Informativnog programa Hloverka Novak Srzić.

Zbog toga je odluka povučena, pa će danas biti formirati posebna komisija koja će raspraviti o slučaju.

U međuvremenu je Filipović izrazio žaljenje i rekao da njegova izjava u kvizu ni najmanje nije bila usmerena protiv ljudi koji rade u dve pomenute ustanove, bolnici u Klaićevoj i dečijem domu u Nazorovoj.

I iz bolnice i iz dečjeg doma stigle su osude na Filipovićevu izjavu, uz podsećanje da se ustanove doniraju i novcem, ali uglavnom hranom i drugom robom.

Hrvatski mediji koji izveštavaju o "slučaju Filipović" ističu da popularni voditelj ima keca u rukavu - publiku koja ga je i pored žalbi na njegove izjave, praktično, poistovetila s kvizom, kao što je nekada stavljala znak jednakosti između Olivera Mlakara i kviza "Kviskoteke", popularnog u celoj Jugoslaviji. Ako bi se pitala televizijska publika, odluka sasvim sigurno ne bi bila tako iracionalno rigidna kao Burićeva, zaključak je medija.

Tarikov kolega Rene Bitorajac javno je pozvao glumce da odbiju mesto voditelja kviza. Bude li odluka HRT-a nepovoljna po Tarika, i udruženje najavljuje reakciju, preneo je "Večernji list".

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Nives pokazala grudi policajcu
Nives pokazala grudi policajcu
Play - Selo gori a baba se češlja - Svi rekordi
Selo gori a baba se češlja - Svi rekordi
Play - Posvađali se Saša Popović i Haris Džinović
Posvađali se Saša Popović i Haris Džinović
Play - Bajaga i Alka proveli noć zajedno
Bajaga i Alka proveli noć zajedno
Play - Džoni Dep gradi brvnaru na Mećavniku
Džoni Dep gradi brvnaru na Mećavniku
Play - Sanja Radinović - Eva Ras je paranoična
Sanja Radinović - Eva Ras je paranoična
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt