Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Tanji Savić mama i tata našli dečka!
28.10.2009.
Izvor: Svet

Tanji Savić mama i tata našli dečka!
Zbrka.com

Tanja Savić ima novog dečka, ali ga krije kao zmija noge, tvrde njeni bliski prijatelji.

Tragom ove informacije dali smo se u „kopanje“, proveravanje i ispitivanje svakog ko je iole blizak poznatoj pevačici i došli do saznanja da se Tanjica zaista zaljubila! I to u komšiju iz rodnog Radinca, izvesnog Dušana, koga su joj našli niko drugi do mama i tata!

Elem, kada je tokom prošle godine na inistiranje roditelja odlučila da se vrati kući, mama Živana i tata Staniša saopštili su joj da imaju momka za nju i da pod hitno mora da zaboravi na bivšeg dečka, na koga oni nisu gledali blagonaklono.

S tim u vezi, primenili su „policijske“ metode, te joj oduzeli mobilni telefon i zabranili da se viđa sa svima koji su bili u kontaktu sa njenim bivšim frajerom. Od tada, Savićeva se isključivo kreće u društvu brata Tomice, sestre Biljane i Dušana, koji joj je u međuvremenu postao dečko.

„Dule je iz fine romske porodice, Tanjin je komšija i veoma je vaspitan i fin. Završio je i fakultet, a oduvek je, još dok smo bili klinci, bio zaljubljen u Tanju. Njeni roditelji su na sve načine pokušavali da ih spoje i to im je prošle godine, u vreme kada se ona vratila kod njih i pošlo za rukom“, tvrde prijatelji poznate pevačice.

Kako dalje navode upućeni u Tanjin privatni život, posetioci smederevskog kafića „Adađo“ neretko su bili svedoci njihove veze, jer se dvoje golupčića nije libilo da se usred bela dana ljubi ili drži za ruke.

Pored toga, kada bi se uželeli provoda, odlazili su u selo Mihajlovac, takođe nadomak Smedereva, gde su tamošnjoj kafani ludovali do jutra, sigurni da ih paparci neće uslikati.

Sa njima su, kad god bi odlazili van Radinca, išli i Biljana i Tomica, koje slavna sestra koristi kao paravan kako ne bi bila provaljena. Jer, Savićeva još uvek ne želi da se zna da ima dečka.

Da Tanja polaže velike nade u ovu vezu govori i to što je pre dvadesetak dana na odmor otišla upravo sa Dušanom. Kao idealna destinacija za romantično uživanje učinila im se Italija, ali „Grandova“ zvezda ni za živu glavu ne želi da prizna da joj je na putovanju društvo pravio novi dečko.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Severina - Turneja u Srbiji
Severina - Turneja u Srbiji
Play - Mina Kostić - U krevetu sa Igorom X
Mina Kostić - U krevetu sa Igorom X
Play - Seka dala 100 000 za knjigu o Karleuši
Seka dala 100 000 za knjigu o Karleuši
Play - Madonna dolazi u Srbiju
Madonna dolazi u Srbiju
Play - Karleuše, prijatno
Karleuše, prijatno
Play - Goga Sekulić otvara salon lepote
Goga Sekulić otvara salon lepote
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt