Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Tajni brakovi Zlate Petrović
22.09.2010.
Izvor: Press Online

Tajni brakovi Zlate Petrović
Zbrka.com

Novopečena farmeka pre brakova sa Hasanom Dudućem i Zoranom Pejićem bila još dva puta udata! Zlata je prvo sudbonosno „da" izgovorila sa 14 godina na nagovor majke, a brak je trajao samo dva meseca.

Folk pevačica i farmerka Zlata Petrović, koja je na Pinkovo seosko imanje u Lisoviću ušla sa dva bivša muža, pevačem Hasanom Dudićem i voditeljem Zoranom Pejićem Pejom, iza sebe ima još dva braka o kojima nikada nije pričala.Naime, kao i većina Romkinja Zlata se na nagovor majke Dragice prvi put udala sa samo 14 godina za vršnjaka P. J. Iako je ona u to vreme bila zaljubljena u izvesnog Milana, njena majka nije popustila i naterala je svoju ćerku da stupi u brak. Svojevremeno, Milanov otac javno je progovorio o Zlatinom prvom braku.

- Plakala je da je ne udaju za drugoga, htela je mog Milana, ali moja žena nije dala jer sam se ja u to vreme „onako" viđao sa Zlatinom majkom. Još Zlata da joj dođe u kuću nije imalo šanse. Moj sin joj je uzeo nevinost i učinio je ženom, ali smo ga ubrzo oženili drugom devojkom - pričao je Jovan, otac Zlatine prve ljubavi.

Pobegla iz drugog braka

Nesrećna Zlata u prvom braku bila je samo dva meseca, nakon čega je pobegla i vratila se kod majke. Nije prošlo mnogo vremena, pevačica je uplovila u drugi brak sa Aleksandrom R., harmonikašem iz Gornje Grabovice, kojeg je upoznala 1978. godine u selu Stubline kod Obrenovca.

- Matičara nije bilo jer su mladenci bili isuviše mladi, ali je i takav brak kod Roma po zakonu. Znali smo da je već bila udata, ali to se nije važilo jer je bilo kratko. Prvih nekoliko meseci braka u kući je vladala idila, snajka je bila dobra i poslušna, muž srećan. Voleli su se i dobro se slagali, ali njihova sreća bila je kratkog daha jer njoj đavo nije dao mira. On je hteo porodicu, decu, a ona pesmu i kafanu. Tako su počele prve nesuglasice - priča njen tadašnji svekar Mika.

Kako se priča po selu, Aca tada nije mogao da obuzda svoju mladu suprugu koja je sve češće bežala od kuće da bi pevala. Ubrzo je Zlata ostala u drugom stanju i svi su očekivali da će, kada postane majka, konačno da se uozbilji i primiri. Međutim, jednog dana Zlata je iskoristila priliku kad nikoga nije bilo u kući, spakovala je stvari i otišla.

- Tada je bila u petom mesecu trudnoće i očekivao sam da će se vratiti. Bio sam spreman na sve da održim taj brak jer sam je zaista voleo. Onda sam saznao da je abortirala i srušio mi se čitav svet - pričao je tadašnji Zlatin suprug, koji se ubrzo oženio drugom devojkom sa kojom danas ima dvoje dece i unučiće.

Zlata Petrović i Hasan DudićHasan zvanično prvi!

O kompozitoru i pevaču Hasanu Dudiću, sa kojim se trenutno nalazi na „Farmi", Zlata je uvek govorila kao o svom prvom mužu. Njih dvoje upoznao je Hasanov brat od tetke, pevač Šaban Šaulić, a Zlatu je u ovom potezu podržala i majka Dragica. Pevačica je u ovom braku konačno prosperirala i snimila prvi album. Uvek je otvoreno govorila o pet godina provedenih sa Hasanom i nije se stidela da prizna da ju je tukao.

- Upoznala sam ga na vašaru u Loznici. Pozvao me je da krenem s njim na tromesečnu turneju po bivšoj Jugoslaviji i bez razmišljanja sam pristala. Zaljubili smo se jedno u drugo i veoma brzo sam ostala u drugom stanju. Venčali smo se deset dana pre rođenja našeg sina Mikija i u braku smo ostali pet godina. Hasan je impulsivan i dešavalo se da me udari, ali onaj ko kaže da u braku nema batina taj u njemu nije bio - izjavila je nedavno Zlata.

Zlata i PejaPosle šesnaest godina ponovo je stala pred matičara, a njen izabranik je bio Zoran Pejić Peja, tada popularni voditelj emisije „A što ne bi moglo", sa kojim ima sina Jovana. Peja je takođe jedan od učesnika ovogodišnjeg rijalitija „Farma" i trenutno se zajedno sa Zlatom i Hasanom nalazi na gazdinstvu u Barajevu.

- Oba moja braka trajala su po pet godina. Kod mene se sve završava na prvi pogled. Patila sam posle oba razvoda, ali nijednog trenutka nisam zažalila zbog toga - rekla je Zlata.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Jelena ima a Ana nema dečka
Jelena ima a Ana nema dečka
Play - VIP Dan zaljubljenih
VIP Dan zaljubljenih
Play - Ivan Gavrilović - Imao sam zadatak da svađam Ćeraniće
Ivan Gavrilović - Imao sam zadatak da svađam Ćeraniće
Play - Nina Morić u šesnaestercu
Nina Morić u šesnaestercu
Play - Lukas otvoreno o drogi i kocki
Lukas otvoreno o drogi i kocki
Play - Ana Nikolić i Mima Karadžić u vezi ?
Ana Nikolić i Mima Karadžić u vezi ?
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt