Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Tajne srpskog Džet Seta
17.05.2008.
Izvor: Press Online

Tajne srpskog Džet Seta
Zbrka.com

Aleksandar Saša Ignjatović promovisao knjigu „Tajne srpskog džet-seta", koja otkriva pravu istinu o ljudima iz sveta estrade, glume, sporta, politike, biznisa, televizije...

Srpski džet-set dobio je ozbiljan razlog da se zabrine. Aleksandar Saša Ignjatović, jedan od urednika Pressa, promovisao je svoju novu knjigu „Tajne srpskog džet-seta", koja će, prema svim predviđanjima, izazvati pravu paniku među poznatim ličnostima, od kojih su neke, ni ne znajući da su njeni akteri, bili prisutni na promociji koja je u sredu uveče priređena u klubu „Njujork" hotela „Kontinental".

Promocija je spojila nespojivo i okupila znatan broj poznatih ličnosti srpske javne scene, od folkera, rokera, biznismena, TV lica, inostranih gostiju... Među gostima bili su Lepa Brena, Seka Aleksić sa dečkom Mladenom Radulovićem, Veselin Jevrosimović, Lokica Stefanović, Marina Rajević-Savić, Marko Janković, Raka Marić, Tanja Vojtehovski, predstavnik BiH na „Evrosongu" Elvir Laković Laka, šef švedske delegacije na ovom takmičenju Jovan Radomir, prvak briselske filharmonije, violinista Hačatur Almazijan, Snežana Dakić, Ljiljana Jakšić, Ivan Milinković iz grupe „Legende", Sanja Papić i njen partner iz „Plesa do snova" Vlada Bošković, Ena Popov, Aca Seltik, Danijela Vranješ, Margit Savović, Aleksandar Filipović, Saša Dragić, Nataša Stojčević, Irina Kruška, Tina Ivanović, Dragana Katić, Bane Obradović...

O zbirci istinitih i šokantnih priča o poznatima „Tajne srpskog džet-seta", prvoj knjizi koju je objavila kuća „Grand press" Saše Popovića, govorili su Isidora Bjelica, koja je autora nazvala „srpskim Trumanom Kepotom", i poručila srpskim tajnim službama da iz ove knjige mogu mnogo da nauče, kao i Dragan J. Vučićević, glavni urednik Pressa, koji je rekao da će posle ove knjige mnogi morati da se zamisle nad onim što rade. Saša Popović je, kao izdavač, otkrio svoje uverenje da će „Tajne srpskog džet-seta" biti najtiražnija knjiga u Srbiji, budući da će u subotu na kioske biti pušten tiraž od 100.000 primeraka, a još toliko čeka na, svi se nadaju povoljnu, reakciju čitalačke publike.

Promociju je „veštom rukom" vodio Boško Jakovljević, a posle oficijelnog dela mini-koncert održale su nove Zvezde Granda - Silvija Nedeljković, Radmila Manojlović, Nemanja Stevanović, Renato Henc, Milan Nikolić i Milan Dinčić Dinča. Do kraja večeri prisutni su se uglavnom bavili spekulacijama o identitetu junaka iz ove knjige, što je dobar pokazatelj da je autor, iskusni novinar, uspeo u svojoj nameri da zaintrigira publiku pričama koje do sada nisu smele ili mogle da budu objavljene.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Severina zamalo oteta
Severina zamalo oteta
Play - Gagi - Cecin sin poljubio moju ćerku
Gagi - Cecin sin poljubio moju ćerku
Play - Snima se nastavak serije Bolji Život
Snima se nastavak serije Bolji Život
Play - Peđa D'Boj u krevetu sa crnokosom neznankom
Peđa D'Boj u krevetu sa crnokosom neznankom
Play - Kustendorf - Svetski a naš
Kustendorf - Svetski a naš
Play - Jelena Tomašević u haljini Verice Rakočević
Jelena Tomašević u haljini Verice Rakočević
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt