Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Survivor - Žao nam je što nismo ušle u finale
25.12.2010.
Izvor: Press Online

Survivor - Žao nam je što nismo ušle u finale
Zbrka.com

Poslednji plemenski savet u ekstremnom rijalitiju „Survajver" napustile su pevačica Aleksandra Perović i manekenka Bojana Barović. U razgovoru za Press atraktivne takmičarke su priznale da im je krivo što nisu ušle u finale takmičenja, dok Bojana demantuje da su ona i Nikola želeli da podmite Edina Škorića i tako dođu do pobede.

- Priča o novcu se povela kada smo se prisećali prošlogodišnjih učesnika „Survajvera", za koje se u medijima tvrdilo da su nakon takmičenja delili glavnu nagradu. Rekla sam da meni kao pobedniku ne bi bilo teško da dam pare onom koji mi je čuvao leđa tokom takmičenja. Sada mi je žao što je sva krivica spala na Nikolu, koji uopšte nije materijalista - rekla je Bojana za Press i dodala:

- Mnogo mi je krivo što nisam ušla u finale, a toliko sam se borila. Međutim, drago mi je što sam „potonula" sa svojim plemenom, dok sam u dubini duše jedva čekala da zagrlim Nikolu, koji je od svih takmičara bio jedini ispravan kao čovek - zaljubljeno je prokomentarisala Bojana.

Sa druge strane, pevačica Aleksandra Perović kaže da joj je drago što je uspela da izbegne „prljave" igre svojih saplemenika.

- Drago mi je što nisam učestvovala u groznim igrama i raznim malverzacijama. Nikada nisam spominjala novac, niti sam čula da je neko to radio budući da je to ugovorom strogo zabranjeno. Da sam igrala prljavo, verovatno bih uspela da dođem do pobede - priseća se pevačica i dodaje:

Aleksandra Perović

- Za ovaj ekstremni rijaliti sam se fizički pripremala za fer borbu i igru koja bi me odvela do kraja. Kada je takmičarski duh prestao da bude pravi način da se stigne do cilja, ja se u tome nisam pronašla. Krivo mi je što sam ispala, ali mi je drago da sam kao pravi borac napustila „Survajver" - istakla je Aleksandra za Press.

Inače, na plemenskom savetu Nikola Rokvić je i dalje tvrdio kako je Edin Škorić vrbovao njega i Bojanu za pare. Zbog toga je Edin u jednom trenutku od pevača zatražio da prekrije mikrofon rukom i prizna da mu je on nudio pare. Nikola otkriva da su o tome samo pričali neobavezno i nabeđuje Edina da je on prvi započeo razgovor na temu novca.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Paklena kuhinja - Drskost i ironija su neophodni
Paklena kuhinja - Drskost i ironija su neophodni
Play - Zabranjeno pušenje na Farmi
Zabranjeno pušenje na Farmi
Play - Bil Gejts ide u penziju ?
Bil Gejts ide u penziju ?
Play - Seksi Sandra u akciji - Aleksinac glasa za Radašina
Seksi Sandra u akciji - Aleksinac glasa za Radašina
Play - Nata, Željko i Nina zaradiće 150.000 evra
Nata, Željko i Nina zaradiće 150.000 evra
Play - Milan Stanković - Novi napad na Grand
Milan Stanković - Novi napad na Grand
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt