Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Supruga zna gde je Nikša?!
05.02.2011.
Izvor: Alo!

Supruga zna gde je Nikša?!
Zbrka.com

Iako je prošlo 72 sata od nestanka estradnog menadžera Velimira Nikšića, njegovi najbliži prijatelji i saradnici još uvek proživljavaju pravu dramu, dok Nikšina porodica slučaj nije ni prijavila policiji.

Do informacije da slučaj nestanka menadžera velikih estradnih zvezda nije prijavljen policiji redakcija dnevnog lista „Alo!“ došla je najpre preko zvaničnog saopštenja policije.

- Slučaj nestanka Velimira Nikšića Nikše do ovog momenta nije prijavljen, dakle, nijednoj policijskoj stanici u Beogradu porodica nestalog lica nije prijavila njegovo odsustvo - izjavilo je službeno lice MUP-a u jučerašnjem razgovoru za „Alo!“. O razlozima neprijavljivanja nestanka menadžera Miroslava Ilića, Goce Tržan i grupe „Legende“ od strane njegove porodice saznali smo od izvora bliskog MUP Srbije, koji je naveo da slučaj neće ni biti prijavljen, budući da supruga, navodno, ima saznanja o Nikšinom nestanku.

- Zbog velikog interesovanja javnosti, pre svega medija, policija je kontaktirala sa porodicom Velimira Nikšića, a njegova supruga je rekla da ne želi da prijavi slučaj nestanka jer ima pretpostavke o tome gde se njen suprug nalazi. Takođe, gospođa Nikšić je rekla da očekuje da se Velimir svakog trenutka javi i pojavi - kaže za „Alo“ dobro obavešteni izvor iz policije.

Kako bismo saznali kakva saznanja imaju članovi porodice nestalog menadžera i zbog čega slučaj nisu prijavili policiji, pozvali smo Nikšinu suprugu Radmilu, koja je rekla da Nikša nije kod kuće, a nakon saznanja da je reč o novinarima, prekinula je vezu.

- Nikša nije tu! - bilo je sve što je izustila gospođa Nikšić pre neko što je spustila slušalicu.

Od izvora bliskog porodici, saznali smo da je menadžer Velimir Nikšić imao razloga za potištenost budući da mu je pre šest meseci preminula majka.

- Pre pola godine Nikši je umrla majka za koju je dosta bio vezan. Bio je malo depresivan, ali to nije uticalo na njegov posao. Moguće je da je odlučio da se povuče negde na neko vreme, ali nije čovek koji bi se tako iznenada izgubio, a da o tome ne obavesti svoje prijatelje i saradnike - rekao je za „Alo!“ izvor blizak porodici Velimira Nikšića.

Nikšića, koji je nestao u utorak 1. februara u 14 časova, poslednji je video njegov saradnik i prijatelj Predrag Milutinović Preža, vlasnik kragujevačke izdavačke kuće „Megaton“, s kojim se rastao u holu Centra „Sava“ od kada se menadžeru gubi svaki trag.

- U utorak, kada smo Nikša i ja izašli iz velike sale Centra „Sava“ uputili smo se u hotel „Kontinental“, međutim, zapričali smo se i zastali u holu, odakle smo se nakon razgovora rastali. On se vratio u salu Centra „Sava“, a ja sam otišao na drugu stranu.

Tek sutradan, kada se nije pojavio na sastanku povodom koncerta grupe „Legende“, saznali smo da je čovek nestao, a čini se da sam ja poslednja osoba s kojom je Nikša razgovarao, nakon čega mu se gubi svaki trag. Koliko mi je poznato, nije imao nikakvih problema jer je surovi profesionalac, a nisam prava osoba koja bi mogla da govori o njegovom raspoloženju tog dana - rekao je Milutinović za „Alo!“.

Miroslav Ilić i Daša: Očajni smo!

Prijatelji i saradnici Velimira Nikšića još uvek su šokirani zbog njegovog iznenadnog nestanka, a Miroslav Ilić, njegov dugogodišnji saradnik, očajan je neizvesnom situacijom.

- Očajan sam, razumite me. Nikša mi je kao brat, a još uvek ništa ne znam o njemu. Pustimo da policija odradi svoj posao - rekao je Ilić za „Alo!“, dok je i Zoran Dašić Daša, koji večeras sa grupom „Legende“ nastupa u Centru „Sava“, očajan jer je nestanak menadžera iskomplikovao i ovo dešavanje.

- Nemamo nikakve informacije o Nikši, veoma smo zabrinuti i šokirani, ali koncert moramo da održimo. Iskreno se nadam da je dobro - rekao je Daša za naš list.

Graja: Nikšin nestanak nije marketinški trik!

Jedna od poslednih osoba koja je videla Nikšu jeste kompozitor Vladimir Graić Graja, koji kaže da njegov nestanak nije marketinški trik jer je reč o ozbiljnom čoveku.

- Video sam Nikšu u utorak u Centru „Sava“ ,u velikoj Sali, u kojoj smo se pripremali za dodelu „Oskara“. Zadržao se neko vreme tu sa Vukom Žugićem, zamenikom direktora za sektor kulture u ovom objektu, i sa Predragom Milutinovićem, vlasnikom „Megatona“. Nisam mu se javio jer sam bio daleko.

Siguran sam da njegov nestanak nije marketing jer je reč o ozbiljnom čoveku i profesionalcu - rekao je Graić za „Alo!“.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - VB 2009 - Dragica zaista izbačena
VB 2009 - Dragica zaista izbačena
Play - Marija Šerifović završila u Urgentnom centru
Marija Šerifović završila u Urgentnom centru
Play - Opšti haos na Farmi - Miloš spava sa sekirom
Opšti haos na Farmi - Miloš spava sa sekirom
Play - Dragana Mirković - Želim duet  s Brenom
Dragana Mirković - Želim duet s Brenom
Play - Dara Bubamara - Medeni mesec
Dara Bubamara - Medeni mesec
Play - Seka Aleksić rešila da smrša
Seka Aleksić rešila da smrša
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt