Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Stoja optužena za kradju
13.09.2008.
Izvor: Gazeta

Stoja optužena za kradju
Zbrka.com

Pevačica Stoja, u kafiću na Zlatiboru, optužena je za krađu mobilnog telefona.

Naime, kako tvrde očevici celog događaja, pevačica je nedavno sa drugaricama boravila na Zlatiboru, gde je u tamošnjem popularnom kafiću "Bos" intervenisala i policija jer je jednom gostu nestao mobilni telefon, koji je nađen na mestu na kome je sedela upravo Stoja!

- Pevačica i drugarice ušle su u kafić u kome sam bio i ja, sele za sto za kojim je pre njih sedeo jedan stariji gospodin, koji je na stolu zaboravio mobilni telefon marke "nokija N75". Stoja je sela na fotelju na kojoj je pet minuta pre toga sedeo on i, videvši telefon, uzela ga i stavila iza leđa - tvrdi GAZETIN izvor koji je sedeo za susednim stolom kafića "Bos".

Posle petnaest minuta, čovek koji je zaboravio telefon na stolu vratio se u kafić, prišao Stoji i njenim drugaricama i pitao ih da li su ga možda videle, na šta su one samo slegle ramenima. Nepoznati gospodin prišao je i konobarima, ali pošto oni nisu mogli da mu pomognu i razreše "misteriju" nestalog telefona, pozvao je policiju, koja je stigla za desetak minuta.

- Policajci su prvo saslušali sve konobare, a zatim pričali sa pevačicom i njenim drugaricama. Čuo sam kako je rekla da će ona lično platiti taj telefon i da će gospodinu dati 500 evra samo da ih ostave na miru, jer je sa svojim drugaricama došla da se ispriča i popije kafu. Nisam mogao da verujem koliko je bila ravnodušna - tvrdi naš izvor.

Policajci su posle razgovora počeli da razgledaju po kafiću i, naravno, u fotelji u kojoj je Stoja sedela ugledali telefon.

- Bio sam oduševljen kako pevačica dobro glumi. Bila je zapanjena jednako kao i policija. Rekla im je da telefon uopšte nije primetila, da ona ima mnogo para, da nema nikakve potreba da krade i da je gospodinu telefon tu verovatno zapao jer je sedeo na istom mestu. Čovek je bio presrećan što je telefon nađen, pa se, verovatno da ne bi morao sebi da kvari odmor odlaskom u policiju i optuživanjem pevačice, izvinio policajcima rekavši da je verovatno on kriv što je izgubio telefon i da mu nije ukraden. Tako je čitava stvar rešena, a ja sam bio zapanjen koliko je Stoja lagala i pravila se luda. Nisam hteo da se mešam i kažem šta sam video jer nisam želeo probleme - zaključuje naš sagovornik, koji nas je zamolio da mu ne objavljujemo identitet.

Pozvali smo i popularnu pevačicu kako bismo čuli i njenu verziju čitavog događaja, ali ona je samo kratko prokomentarisala:

- Obična glupost! Ni sa svojim telefonima ne znam šta ću.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Bregino obezbedjenje napalo novinarku Pressa
Bregino obezbedjenje napalo novinarku Pressa
Play - Dinča prošetao Sekinu frizuru
Dinča prošetao Sekinu frizuru
Play - Nedostaje mi Arkan
Nedostaje mi Arkan
Play - Madona zapalila Beograd
Madona zapalila Beograd
Play - Ceca i Aca Lukas
Ceca i Aca Lukas
Play - Seka pobedila u Utisku nedelje
Seka pobedila u Utisku nedelje
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt