Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Stižu pare parovima
27.05.2011.
Izvor: Press Online

Stižu pare parovima
Zbrka.com

Pametno s lovom - Pobednici šoua „Parovi" Zorica Dukić i Miloš Vuković svoju nagradu od 250.000 evra podeliće na ravne časti i uložiti u nekretnine - salon lepote i kafić.

U rijalitiju „Parovi", koji je na televiziji Hepi trajao 120 dana, troškovi boravka učesnika skoro premašuju njihove visoke honorare, koje je produkcija već počela da uplaćuje. Kada su svedeni računi hrane, pića, lekova i kozmetike koju su stanari vile Laneta Gutovića potrošili, cifra je dostigla visinu nedeljnih zarada učesnika šoua.

Najglamurozniji rijaliti „Parovi" završen je pre mesec dana, a konačni bilans izgleda ovako: šou je trajao četiri meseca, učestvovalo je 12 VIP parova i 30 parova iz naroda. Kroz luksuznu kuću prošlo je više od četiri hiljade ljudi koji su uživali na raznim žurkama, od kojih je jedna trajala punih 48 sati. Troškovi svih tih đakonija koštali su „debelo".

- Potrošeno je više od dva miliona dinara na kupke, pene, šminku, brijače, lekove... Nedeljno se trošilo 25 kilograma mesa, 30 kilograma hleba i oko 40 kilograma torti i kolača. Proslavljeni su 20 rođendana, tri slave i svadba Tihomira Arsića i Jelene.

Od produkcije su takmičari tražili lekove za smirenje, potenciju i kontracepciju. Takođe, traženi su nadogradnja kose, epilacija, brazilsko feniranje, garderoba, parfemi, odeća... - otkriva za Press izvor blizak produkciji.

Nisu svi jednaki

Svi učesnici potpisali su različite ugovore kojima su regulisali visinu svojih honorara i način njihove isplate nakon završetka rijalitija. Kako saznajemo, većina njih je dogovorila određenu sumu novca koju će dobiti po broju nedelja koje se zadrži u vili, dok su bračni parovi Irfan Mensur i Srna Lango, Tijana Dapčević i njen suprug Milan, kao i glumački par Tihomir Arsić i Jelena u startu dogovorili sumu novca koja će im biti isplaćena bez obzira na vremenski period koji ostanu.

Ono što je mnoge iznenadilo jeste da su honorari na bankovne račune takmičara legli prema dogovoru i većina njih je već dobila dogovorenu sumu novca.

Pobednici Zorica Dukić i Miloš Vuković svoju nagradu od 250.000 evra podeliće na ravne časti i uložiće u nekretnine.

- Isplaćen mi je manji deo honorara, dok će ostatak honorara i glavna nagrada naknadno biti uplaćeni na moj račun onako kako stoji u ugovoru. Kada smo pred ulazak dogovarali uslove moj zahtev je bio da budem plaćena po sedmicama, koliko se zadržim u rijalitiju, i da mi honorar bude isplaćen u tri rate. Zasad su ispoštovali svaku stavku ugovora i nadam se da će tako i ostati. Novac ću uložiti u nekretninu i salon lepote koji planiram da otvorim, ali te ideje su promenljive jer imam i neke druge opcije - kaže za Press Zorica.

Misle na budućnost

I njen dečko Miloš razmišlja na sličan način i već je isplanirao gde će uložiti zarađeni novac.

- Od glavne nagrade planiram da kupim neki manji stan u Beogradu i otvorim kafić. Trenutno tražim banku koja će mi uzeti najmanju proviziju jer honorar počinje da mi se uplaćuje. Iskreno, ništa se konkretno nisam dogovorio sa produkcijom, isplatili su mi deo honorara za prve dve, tri sedmice, čisto da imam za trošak. Od svih učesnika Zorica i ja smo imali najmanji honorar po sedmici jer nismo bili toliko poznati - kaže Miloš.

Kako saznajemo, produkcija je izašla u susret Karolini Jovanović, kojoj se mama razbolela, i Ivani Milunović, koja je imala probleme oko plaćanja iznajmljenog stana, pa su one honorar dobile mimo reda.

Ivan Gavrilović: Honorar će otići na kupovinu novog automobila!

Supruga Marina i ja smo se dogovorili da po sedmici boravka u rijalitiju dobijemo 950 evra i s obzirom na to da smo ostali dva meseca zaradili smo oko šest i po hiljada evra. Jedan deo dogovorenog honorara smo dobili odmah po izlasku, a produkcija nam je čak izašla u susret pa su deo novca uplatili na račun još dok smo bili u vili, kako bi moja mama koja nam je čuvala decu imala za troškove.

Novac od rijalitija ćemo čuvati kao ušteđevinu i uložiti je u kupovinu novog auta. Ostalo je da nam još dva dela honorara isplate u tri rate. Zadovoljni smo kako su nas ispoštovali

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Sandra Mitrović - Ambiciozna i tvrdoglava na tatu Željka
Sandra Mitrović - Ambiciozna i tvrdoglava na tatu Željka
Play - Jelena Karleuša - Napišite da je Filip svirepi ubica
Jelena Karleuša - Napišite da je Filip svirepi ubica
Play - Lezbijske scene na Karićevom žuru
Lezbijske scene na Karićevom žuru
Play - VB 2011 - Marijana i Nemeš imali seks u bazenu pred svima
VB 2011 - Marijana i Nemeš imali seks u bazenu pred svima
Play - Jelena Karleuša - Popoviću ne krij se ispod Brenine suknje
Jelena Karleuša - Popoviću ne krij se ispod Brenine suknje
Play - Seksi Katarina Radivojević
Seksi Katarina Radivojević
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt