Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Stanija Eni - Droljo! Ena Staniji - Kurvo
04.12.2010.
Izvor: Press Online

Stanija Eni - Droljo! Ena Staniji - Kurvo
Zbrka.com

Prepucavanja koja su svojevremeno pevačica Ena Popov i starleta Stanija Dobrojević imale preko novina, nastavila su se nedavno i na „fejsbuku“ kada su, navodno, jedna drugu počastile sočnim psovkama i sve to (opet!) zbog Gojka Kačara.

Naime, redakcija našeg lista došla je u posed transkripta u kojem jedna drugu u sat i po razgovora časte najsočnijim psovkama! Konverzaciju je započela Ena kada je Staniji na „fejsu“ poslala poruku da je ostavi na miru.

- Kravo, zar ti nisam bila jasna da sam zaobišla tvoje teme o Gojku po novinama! Molim te da me se kloniš jednom za svagda - obratila se pevačica starleti, koja joj nije ostala dužna.

Stanija: Ha, ha, mala, ja sam ti lepo rekla da sa Gojkom ništa ozbiljno nije bilo. Nemoj da insistiraš na prošlim temama.

Ena: Devojko, vidim da si „onlajn“ na „fejsu“, da ti malo probijem u monitor ja, a??? Aj‘ okani me se, bolan! Je l ti milo što te je on je*ao, aj‘ sad iskreno?

Stanija: Pogrešno si informisana, ha, ha, ha. Čujem da su renovirali „Grand“! Mogli su i tebe malo da renoviraju, ali po mozgu.

Ena: Alo, kučko, ti si ovo započela, ostavi se Gojka, da ti ja ne bih dolazila u Njujork. Ti, modelu, bolje se ne mešaj u moj život i „Grand“, jer nemaš pojma ni o čemu. On me voli, za razliku od tebe, kravo!

Stanija: Ovo je najgluplja izjava što sam čula! Znači, ne verujem. Pala si na niske grane, Enice! Ja da sam htela, mogla sam ostati s njim, ne bih ga šutnula!

Ena: Kurvetino, to što si u Americi i tamo se je*eš sa svakim i onim dedom iz „Plejboja“, ne daje ti za pravo da napadaš mene - srpsku divu! Smanji doživljaje!

Stanija: Ha, ha, slatko si me nasmejala. Koja diva, bre? Ja znam samo za Cecu! Čula sam da na Pigalu pevaš za 10 evrića...

Ena: To je moja stvar i šta ti je taj Pigal?

Stanija: Da si ikada bila u Parizu, znala bi šta je Pigal… Raspitaj se kad si već tu… ha, ha, ha.

Ena: Ha, ha, ne, vrano, takva mesta i zanimanja ostavljam propalim poput tebe. Ti to vidiš, znaš, baš si upućena u te cene, to ti je tarifa. Meni je ipak lepše na k nego tebi u Americi sa Gojkom.

Stanija: Pogrešila si malo, ali znam da ti je lepše na njemu, to se vidi iz priloženog teksta, sutra nosim medijima da objave ovo!!! Baš si ćurka, Ena. I ... Finito!

Pokušali smo da kontaktiramo sa akterkama ovog zanimljivog dopisivanja, ali nam se na Enin broj javila devojka čiji glas neopisivo podseća na pevačicin i saopštila nam da je Popova promenila broj, dok je Stanija ostala nedostupna.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Oženiću se Divnom ako uzme 50.000 evra!
Oženiću se Divnom ako uzme 50.000 evra!
Play - Aca Lukas - Potrošio sam na kocki 20 miliona evra
Aca Lukas - Potrošio sam na kocki 20 miliona evra
Play - Ekrem Jevrić - Zvali me da idem na Farmu
Ekrem Jevrić - Zvali me da idem na Farmu
Play - Sergej izbacio ljude iz restorana
Sergej izbacio ljude iz restorana
Play - Trubačka afera potresa Guču
Trubačka afera potresa Guču
Play - Šon Koneri u Beogradu
Šon Koneri u Beogradu
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt