Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Snima se nastavak serije Bolji Život
13.08.2009.
Izvor: Press Online

Snima se nastavak serije Bolji Život
Zbrka.com

Velika gledanost još jedne reprize TV serije „Bolji život" naterala je srpske producente da razmišljaju o snimanju nastavka dogodovština Gige Moravca, Emilije, Bobe, Koke, Vikice, Guze. Kako saznaje Press, Siniša Pavić, scenarista prve srpske TV sapunice, dobio je već zahtev da napravi predložak o novih stotinak epizoda u kojima bi publika pratila živote junaka i njihovih naslednika u današnje vreme, dakle - dve decenije kasnije.

- Serija „Bolji život" snimana je iz tri puta od 1986. do 1991. godine. Pošto i ova poslednja repriza na RTS-u ima gledanost od gotovo 40 %, pojedini producenti su došli na ideju da snime nastavak i ovim povodom su kontaktirali autora Sinišu Pavića - kaže izvor Pressa, blizak najplodonosnijem srpskom TV piscu, i dodaje:

- Želja je da se snimi priča o tome šta se dešava s junacima serije u današnje vreme, kao i da se u seriji pojave Bobin sin, a Gigin unuk, Violetin novi muž i još dosta novih likova. Čeka se da Pavić stigne iz Grčke sa odmora, pa da vidi kakva će biti sudbina eventualnog nastavka.

Dragan Bjelogrlić BjelaDragan Bjelogrlić, kome je uloga Slobodana Bobe Popadića bila odskočna daska u glumačkoj karijeri, kaže za Press da je nastavak televizijske serije „Bolji život" dobra ideja.

- Odlična je ideja da se snimi nastavak te, sada već kultne serije. Voleo bih da glumim u njoj, mislim da bi i nove serije takođe bile veoma gledane, ali, kada se snimaju nastavci, uvek postoji opasnost da se baci senka na ono što je pre toga urađeno. U svakom slučaju, treba razmišljati o tome - rekao je Bjela za Press.  

Četiri reprize, 82 epizode

Prvi ciklus serije od 47 epizoda snimljen je od 1986. do 1988. godine. Novogodišnji specijal, posle velike popularnosti prvog emitovan je 31. decembra ‘87, a nastavak od 35 epizoda ‘90. i ‘91. godine. Iako je RTS samo četiri puta reprizirao „Bolji život", zbog velikog broja epizoda publika ima utisak da se ova serija neprestano emituje.

- Slažem se da postoji utisak da se serija „Bolji život" reprizirala više od četiri puta. Verovatno je to zbog toga što ima više od 80 epizoda, pa emitovanje duže traje. Gledanost je, inače, velika, jer su teme serije aktuelne i tiču se porodičnih odnosa, udaja i razvoda - kaže za Press Majda Ropret-Filipović iz PR službe RTS-a.

Gledanost u avgustu - 38,87 %

U toku prve nedelje avgusta (03-09.08) emitovane su tri epizode „Boljeg života" (ponedeljak, utorak i petak) sa prosečnim minutnim rejtingom od 900.312 ili 12,77 % populacije Srbije starosti iznad četiri godine. Udeo u ukupnom TV auditorijumu koji je ostvario „Bolji život" u toj nedelji iznosi 38,87 %, a barem minut serije je u proseku videlo 1.582.619 osoba, navodi agencija „AGB Nilsen".

Glumci o seriji:

Svetlana Bojković: Uloga života!

Moram da priznam da sam tokom ovog repriziranja prvi put stigla da pogledam nekih pet-šest epizoda. Veoma sam se lepo osećala, sećajući se tih dana i tog vremena. Da, desi se da imam primedbi na to kako sam odigrala neku od uloga u svojoj karijeri, ali sa Emilijom Popadić to nije slučaj.

Lidija Vukićević: Bili smo najbolji!

Slažem se da mi je uloga u „Boljem životu" obeležila karijeru, ali smatram da je obeležila i ostalim glumcima iz te serije, jer je reč je o jednoj od najboljih TV serija bivše Jugoslavije. Sa kolegama iz serije, osim sa Jelicom Sretenović, ne družim se privatno, ali mi je veoma drago kad se sretnemo.

Boris Komnenić: Ne gledam ono što radim

Moram da priznam da ponovno repriziranje prolazi mimo mene, jer uglavnom ne gledam ono što radim. I dalje sam u kontaktu sa svim kolegama sa kojima sam igrao u seriji, jer radimo zajedničke predstave u pozorištu, osim sa Lidijom Vukićević, jer su nam se putevi razišli.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Vendi - Miloš ima mozak kao pauk testise
Vendi - Miloš ima mozak kao pauk testise
Play - Kuća Velikog brata spremna za nove učesnike
Kuća Velikog brata spremna za nove učesnike
Play - Ana Mihajlovski rodila ćerku
Ana Mihajlovski rodila ćerku
Play - Jelena Tomašević - Zadržaću Evroviziju u Srbiji
Jelena Tomašević - Zadržaću Evroviziju u Srbiji
Play - Trofrtaljka - Ne želim sa kurvama u farmu
Trofrtaljka - Ne želim sa kurvama u farmu
Play - Seve za 16.000 evra pevala u Užicu
Seve za 16.000 evra pevala u Užicu
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt