Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Sexy Rebeka
14.04.2008.
Izvor: Blic Online

Sexy Rebeka
Zbrka.com

Rebeka Dremelj, lepa slovenačka pevačica, s pesmom „Vrag naj vzame“ predstavljaće svoju zemlju na „Evroviziji“ od 20. do 24. maja u „Beogradskoj areni“. Rebeka se, osim pevanja, bavila manekenstvom, predstavljala Sloveniju na izboru za „Mis sveta“, a poslednjih godina veoma je uspešna i kao kreator izazovnog intimnog rublja „Rebeka’s dream“.

Rebeka je rođena 1980. godine u Brežicama. U svet modelinga je ušla veoma mlada, dok još, kako kaže, nije imala dovoljno godina za neke ozbiljnije poslove.

- Iako sam u šou-biznis ušla kao manekenka, želja da postanem pevačica je oduvek bila u meni. Zanimljivo je spomenuti da sam prvi put javno zapevala na konferenciji za novinare nakon što sam osvojila titulu mis Slovenije - rekla je Rebeka u intervjuu za Eurovision.tv i naglasila da nije očekivala da će stići do „Evrovizije“.

- Iskreno, nisam očekivala da ću pobediti na „Ema“ i da ću otići na „Evroviziju“. Bila sam iznenađena - priča Rebeka i priznaje da se dvoumila da li da pobedničku pesmu s kojom će se takmičiti na „Evroviziji“ peva na srpskom ili na slovenačkom jeziku.

- Razmišljala sam o tome da „Vrag naj vzame“ na „Evroviziji“ otpevam na srpskom jeziku. Ne bi mi bilo teško jer je sličan mom i hrvatskom jeziku. Ipak, odlučila sam da je najbolje da to učinim na slovenačkom. Osim toga, nedavno je snimljena i engleska verzija pesme pod nazivom „Heavy Weather“ - priča Rebeka Dremelj, koja je osim u svetu pevanja i modelinga uspešna i u kreiranju izazovnog intimnog rublja.

- Interesuje me mnogo stvari. Volela bih da se oprobam kao glumica i na filmu i u pozorištu. Osim toga, uspešno se bavim kreiranjem intimnog rublja - kaže Rebeka.

Zanimljivo je spomenuti i to da se na fotografijama koje su napravljene za katalog za „Rebeka’s dream“ nalazi upravo lepa slovenačka pevačica koja pozira u izazovnim pozama.

Osim impresivne pevačke i manekenske karijere, Rebeka Dremelj se pomalo bavi i glumom. Iza sebe ima i sporednu ulogu u filmu „Na svoji vesni“, a pojavljivala se i popularnoj seriji „Naša mala klinika“ koja se prikazuje na TV B92. Ova lepotica se takođe iskazala i kao dobra plesačica.

Pobeda u foto-finišu

Mlada pevačica je prošle godine na slovenačkom izboru za predstavnika na „Evroviziji“ bila druga, a ove je trijumfovala u foto-finišu. Naime, kada su na kraju prebrojani glasovi, ispostavilo se da je Rebeka osvojila 56.823 glasa, samo 395 glasova više od drugoplasirane grupe „Skupina Langa“.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Mirka Vasiljević - Ljubila bih se i sa ženom
Mirka Vasiljević - Ljubila bih se i sa ženom
Play - VB 2009 - Porodica nije uz Miru
VB 2009 - Porodica nije uz Miru
Play - Željko i Milica Mitrović - Romantično letovanje
Željko i Milica Mitrović - Romantično letovanje
Play - Farma drama - Reper skinuo Bregu pa opleo po farmerima (Video)
Farma drama - Reper skinuo Bregu pa opleo po farmerima (Video)
Play - Survajveri se napokon okupali
Survajveri se napokon okupali
Play - Veliki brat i Farma odvale
Veliki brat i Farma odvale
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt