Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Sex tračevi srpske politike
13.04.2008.
Izvor: Press Online

Sex tračevi srpske politike
Zbrka.com

Mada ozloglašeni u narodu, srpski političari fatalni su za žene. Od uvođenja višestranačja, mnogo je bilo glasina o njihovim ljubavnim poduhvatima. Izdvojili smo deset najzanimljivijih

1. Slobodan Milošević i Spomenka Jović

Bio je to prvi veliki trač srpske višestranačke scene: tadašnji predsednik Srbije, navodno, ludo je početkom 90-ih bio zaljubljen u prvu damu „Dnevnika" RTS-a, koja je mu je uzvratila emocije. Ukoliko je ta priča istinita, eto jedinstvenog poteza u celokupnoj karijeri pokojnog Miloševića. Ne samo da ga nikada, ni pre ni posle, nisu dodirivali tračevi tog tipa, nego je to verovatno jedina stvar koju je uradio, a za koju su svi, pa i brojni politički protivnici, imali samo razumevanje.

2. Milorad Vučelić i Vesna Zmijanac

Ako laže koza, rog ne laže: spotovi Vesne Zmijanac zaista se, prvom polovinom prošle decenije, nisu skidali sa programa RTS-a, kojim je u to doba suvereno rukovodio Milorad Vučelić. Frekvencija kojom su gledaoci bombardovani pesmama sa albuma „Idem preko zemlje Srbije", neminovno je pokrenula glasine da je fatalna plavuša srpske estrade upecala prvog čoveka ne samo televizije, nego i diskografske kuće RTS-a. I sama Vesna je kasnije, kada su već završili vezu, izjavljivala da je Milorad čovek njenog života, a tragom tih priča Toma Nikolić je sa skupštinske govornice nazvao Vučelića „mucavim tucačem kafanskih pevačica".

3. Vuk Drašković i Mirjana Bobić-Mojsilović

Po jednima, emocije koje je lider SPO-a negovao prema zgodnoj novinarki nisu bile uzvraćene, odnosno Mira Bobić-Mojsilović ostala je tiha patnja Vuka Draškovića. Po drugima, nikakve patnje tu nije bilo, pošto su Vuk i Mira početkom prošle decenije, kada je on bio na vrhuncu popularnosti, pa i među ženama, imali strasnu vezu. Čaršija kaže da je Vuku tih godina retko koja dama mogla da odoli. Da li je Mira među tim retkim, možda će zauvek ostati tajna.

4. Vladimir Beba Popović i Biljana Srbljanović

Politička ubeđenja, jasno je, dele u potpunosti. Prema obaveštenim izvorima, kontroverzni Beba je sa književnicom Biljanom jedno vreme delio i intimu. Neoženjen, dobrostojeći, uključen u najviše vrhove vlasti u dramatičnim vremenima na početku ovog veka, Popović je inače pun zanimljivih priča, čija je istinitost, doduše, često osporavana. Jedna dramska autorka Biljaninog kalibra, međutim, sigurno je imala koristi od njegovih storija, koliko god da su netačne.

5. Vuk Obradović i Ljiljana Nestorović

Sudski je dokazano da se ovde radi o traču. Tačnije, kleveti sa opasnim političkim posledicama! Ljiljana Nestorović, tada portparol Socijaldemokratije, javno je 2001. godine optužila predsednika stranke, nedavno preminulog generala Vuka Obradovića, da ju je zlostavljao agresivnim udvaranjem i ucenama. Ne samo nju, nego nekoliko svojih saradnica. Sud je, međutim, maja 2004. utvrdio da nema dokaza da je Obradović ikoga uznemiravao i osudio ga je samo za klevetu.

6. Božidar Đelić i Milica Čubrilo

Njegovo dečačko lice, u kombinaciji sa preozbiljnom ekonomskom terminologijom, bilo je pravo osveženje na našoj javnoj sceni. Barem što se dama tiče. Boža Đelić je, od kada se pojavio u srpskoj politici, podjednako privlačio gnev poreskih obveznika i naklonost lepšeg pola. Mediji su mu pripisivali razne afere (među ostalima i Jami), ali najuverljivija priča o njegovim ljubavnim poduhvatima nije vezana ni za kakvu pevačicu, glumicu ili manekenku, već za njegovu koleginicu Milicu Čubrilo.

7. Zoran Živković i Katarina Radivojević

Lepu glumicu tračevi su bacali u naručja mnogih poznatih i moćnih muškaraca, ali na tako impozantnom spisku izdvaja se Zoran Živković, tada najmoćniji čovek Srbije. Premijer, koji je rukovođenje Vladom preuzeo posle ubistva Zorana Đinđića, a ni sama „Zone" ni on nikada nisu potvrdili romansu, ali Niš je u to vreme brujao o njihovim glamuroznim provodima.

8. Vojislav Šešelj i Vesna Vukelić Vendi

Još od mladalačkih, disidentskih dana, lidera radikala prati glas veštog zavodnika, u čijem su zagrljaju bile nebrojene lepotice. Sam Šešelj nikada se nije hvalio ljubavničkim poduhvatima, a ćutale su i dame sa kojima je delio postelju, izuzev pevačice Vesne Vukelić Vendi. Doduše, ni ona nije eksplicitno potvrdila da je bila u vezi sa Šešeljem, ali je u nekoliko intervjua „stidljivo" nagovestila da je među njima možda, eventualno, da ne čuje zlo, ipak bilo nečega.

9. Predrag Marković i Ksenija Milivojević

Pozicija predsednika srpskog parlamenta kao da je afrodizijak. Najpre je Dragan Maršićanin uhvaćen u idili sa skupštinskom sekretaricom, a onda je Predrag Marković viđan u javnosti sa portparolom G17 Ksenijom Milivojević. I lepa Ksenija i značajno stariji Marković demantovali su da u njihovom odnosu postoji išta drugo osim prijateljstva, ali ostaće upamćeno da su mesecima, na svim javnim događajima, bili nerazdvojni.

10. Milo Đukanović i Jasna Milenković Jami

Uprkos svedočenju one nesrećne moldavske prostitutke, žurke crnogorskog političkog rukovodstva po svoj prilici ostaće misterija. Osim ako Jami, jedna od najzgodnijih srpskih pevačica, ne progovori o tome šta je radila sa Milom Đukanovićem i njegovim bliskim okruženjem, kada je on na Surčin slao avion da je dovede u Podgoricu. Slabe su šanse da Jami otvori dušu, pošto tvrdi da je sa Milom samo prijatelj, ali činjenica je da ne propušta priliku da ga izdvoji kao najpoželjnijeg političara.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Ana Nikolić - Ekstaza
Ana Nikolić - Ekstaza
Play - Severina pokazala tange
Severina pokazala tange
Play - Operacija Trijumf - Tuča !
Operacija Trijumf - Tuča !
Play - Nataša čašom gađala Daču
Nataša čašom gađala Daču
Play - Zabranjeno pušenje na Farmi
Zabranjeno pušenje na Farmi
Play - Nemanja - Dragana mi je kao sestra
Nemanja - Dragana mi je kao sestra
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt