Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Selo gori a baba se češlja - Milašin se bori za život
29.06.2010.
Izvor: Press Online

Selo gori a baba se češlja - Milašin se bori za život
Zbrka.com

Ekipa Pressa prisustvovala snimanju četvrtog nastavka serije „Selo gori, a baba se češlja" u bolnici u Kraljevu, u kojoj se Milašin priprema za tešku operaciju.

U zdravstvenom centru „Studenica" u Kraljevu ekipa TV serije „Selo gori, a baba se češlja" odradila je u subotu svoj 235. dan snimanja, u okviru četvrtog serijala sage o srpskom selu! Akteri najgledanije srpske serije posle pauze ponovo su se okupili da bi snimali scene u kojoj Milašin (Milorad Mandić Manda) teško bolestan leži u bolničkoj postelji. Snimanje je s velikim interesovanjem pratio srpski ministar zdravlja Tomica Milosavljević.

Pod komandnom palicom reditelja i glumca Radoša Bajića, u veseloj, maltene porodičnoj atmosferi na setu su tog dana bili Nenad Okanović (sin Dragan), Radoslav Rale Milenković (bolesnik), Nađa Maršićević (bolničarka Crnka), Miloš Timotijević (doktor) i Nikola Džamić (Jakoje).

Zabrinuti Milašin

Naime, po scenariju poslednjeg nastavka serijala „Selo gori", Milašin se teško razboljeva i posle nekoliko odbijanja ipak završava u bolničkoj postelji. Svi njegovi najbliži, od Sina Dragana i supruge Zlatane (Olga Odanović), pa do brata po „babine linije" Radašina (Radoš Bajić) veoma su zabrinuti za Bata Milino zdravlje.

Scena počinje tako što doktor saopštava Milašinu da će morati da ide na komplikovanu operaciju. Sin Dragan ulazi na odeljenje intenzivne nege i na vratima čuje kako medicinska sestra Crnka, koja neguje i brine se o Milašinu, razgovara sa njegovim ocem.

- Bićete pod anestezijom, bićete uspavani i nećete ništa videti ni osećati - kaže sestra Milašinu, koji u panici ustaje i pita je:

- Sestro, je l' to baš mora?

U tom trenutku ulazi u sobu sin Dragan, koga Milašin predstavlja doktoru i sestri.

- Evo ga! Ovo je moj sin. Moj sin Dragan - rekao je Milašin.

Doktor zatim poziva sina Dragana u svoj kabinet da bi razgovarali o Milašinovoj bolesti. Njih dvojica izlaze iz bolesničke sobe, a pomoćnik reditelja Ivan Zacero proglašava scenu uspešnom i daje glumcima pauzu.

Nova lepotica

Milorad Mandić Manda kaže za Press da se na snimanju serije „Selo gori..." oseća kao da je sa familijom.

- Toliko smo zajedno da smo se već srodili! Ostalo je još mesec dana rada i već mi je žao kad pomislim da sve ovo mora jednom da prestane. Iako maltene svakodnevno putujem od Beograda do Kraljeva, to mi nimalo ne pada teško. Što se tiče moje „bolesti", ne mogu previše da otkrivam. Samo ću reći da će biti veoma dramatično i da će se bata Mila boriti za život, jer nikada nije pazio na sebe - otkriva popularni Milašin Raković.

Novo, lepo lice u najgledanijoj srpskoj seriji je glumica Nađa Maršićević. Ona u ostvarenju Radoša Bajića tumači lik medicinske sestre.

- Najpre je planirano da moj lik bude jedan od sporednih, ali ga je Radoš kasnije raspisao jer je verovatno zadovoljan kako sam uradila to što se od mene tražilo. Oduševljena sam i organizacijom, i atmosferom, i odnosom, i brigom prema glumcima - rekla je za Press mlada glumica, poznata po učešću u reklami za „stars" žvake sa kolegom Nikolom Đuričkom.

Snimanju poslednjeg, četvrtog serijala „Selo gori, a baba se češlja" prisustvovao je ministar zdravlja Tomica Milosavljević. On je sa pažnjom pratio snimanje, ali se zainteresovao i za ranije snimljene kadrove, koje mu je pokazao Radoš Bajić.

Inače, četvrti i poslednji serijal „Selo gori..." imaće 39 epizoda. Dosad je prikazano 17, a ostatak će se prikazivati od novembra ove godine do maja 2011. na Prvom programu Radio-televizije Srbije.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Dvor - Takmičari napadnuti, Joca plakao za devojkom
Dvor - Takmičari napadnuti, Joca plakao za devojkom
Play - Marko Kon - Rakija - Spot koji niko neće da emituje (Video)
Marko Kon - Rakija - Spot koji niko neće da emituje (Video)
Play - Ceca je najseksipilnija
Ceca je najseksipilnija
Play - Boki 13 ljut na Vendi
Boki 13 ljut na Vendi
Play - Jelena Karleuša podržava Dinkića
Jelena Karleuša podržava Dinkića
Play - Farma - Obračun Niggora i Topalka
Farma - Obračun Niggora i Topalka
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt