Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Seksi Severina u sedlu
07.10.2008.
Izvor: Blic Online

Seksi Severina u sedlu
Zbrka.com

Rakija se leči vinom, marihuana kokainom, sve ostalo, sve ostalo, sve ostalo Severinom... zapevala je sinoć Severina obučena u venčanicu, koja je otkrivala njenu zanosnu figuru i poprsje i tako pesmom „Zdravo, Marijo“ sa šest plesačica na bini, takođe u venčanicama, otvorila drugo gala veče „Operacije trijumf“.

Publika je bila i više nego oduševljena što je dobila priliku da uživo čuje Severinu, a kada je pred sam kraj pesme, Seve poput kraljice sela u prestol i vinula se u „nebo“ svi su zanemeli od oduševljenja i studijom se prolomio gromoglasan aplauz.

Seve je svakako bila senzacija večeri, jer je osim maestralnog plesa u venčanici, publici pokazala kako se seda u sedlo! Nekoliko minuta pre nego što je otpevala hit „Gas, gas“ zajedno sa učesnicom iz Hrvatske Antonijom, u pauzi emitovanja, organizatori su na binu postavili sedlo, i Severini je nekoliko jačih muškaraca pomoglo da se popne na kožno sedlo, zakačeno za šipku. Publika je počela da vrišti, a Seve je slala poljupce.

- Eh što volim miris kamiona – uzviknula je Seve, a masa je počela da skače. Ni Antonija nije bila loša i delimično je uspela da pohvata Severinine žustre i hitre okrete, koji su potpuno očarali publiku.

Severina je sinoć pokazala da je prava profesionalka. Iako je u Beograd stigla bolesna (uhvatio ju je grip) Seve je uspela da pokaže da je jedinstvena. Veseli su bili i voditelji Maca i Milan Kalinić koji su zaplesali uz numeru „Zažmuri“, a ples je postao vatren, te je Milan žestoko grlio Macu.

Osim Severine, sa učesnicima „Operacije trijumf“ pevali su i Željko Joksimović i Laka. Željko je na bini zapevao sa Ninom Petković „Lane moje“, dok je sa Igorom iz Hrvatske otpevao „Leđa o leđa“. Laka je sa Đorđem Gogovom otpevao pesmu sa novog albuma „Džemper“, dok je sa Adnanom Babajićem otpevao „Pokušaj“, pesmu koja ga je proslavila na „Evroviziji“.

Osim ovih dueta sa poznatima, najveći aplauz dobili su Jasmina i Danijel koji su otpevali pesmu Zdravka Čolića „Jedina od svih“.

Nominovani Nikola i Ivana

Operacija Trijumf - Nominovani

Za izbacivanje iz kuće nominovano je četvoro ukućana, jednog su „spasli“ profesori, drugog sami ukućani, dok će od preostala dva publika odlučiti ko napušta akademiju. Prvi nominovani je Nikola Paunović koji je prvi i zapevao sinoć, druga Nina Petković, treća Ivana Nikodijević, a četvrta Vukašin Brajić. Profesorski žiri spasao je Vukašina, a studenti Ninu.

Najviše glasova publike dobili su Adnan, Đorđe, Nina i Aleksandar, a publika je definitino odlučila da spasi Aleksandra iz Makedonije. Time što je dobio najviše glasova, Aleksandar je dobio i imunitet i žiri nije imao pravo da ga nominuje. Tako će biti svake nedelje. Drugu priliku sinoć je dobio Kristijan, koji sada ima šansu da se vrati na akademiju, iako je prve večeri bio jedan od šest takmičara koji nisu ušli u kuću.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Ivan Ivanović sahranjuje živog Željka Mitrovića (Video)
Ivan Ivanović sahranjuje živog Željka Mitrovića (Video)
Play - Operacija trijumf - Počinje kasting
Operacija trijumf - Počinje kasting
Play - Ana Nikolić i Mima Karadžić zajedno na odmoru
Ana Nikolić i Mima Karadžić zajedno na odmoru
Play - Zamalo tuča Peđe i Džimija
Zamalo tuča Peđe i Džimija
Play - Dvojnica Seke Aleksić
Dvojnica Seke Aleksić
Play - Ana Nikolić kupila stan u Beogradu
Ana Nikolić kupila stan u Beogradu
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt