Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Seksi Sandra u akciji - Aleksinac glasa za Radašina
27.09.2009.
Izvor: Press Online

Seksi Sandra u akciji - Aleksinac glasa za Radašina
Zbrka.com

Po svoj prilici, najave da će ukućani „Velikog brata" u ovoj sezoni gledaoce obradovati i seksom, sve su bliže ostvarenju

Prvo veče su nas poljupcima u krevetu iznenadili frizer Karlo i lepa Makedonka Violeta, trećeg dana poljubili su se Jovana i Nikola, četvrtog dana su se Vladimir, poznatiji kao Arsa, i Danica grlili kada je DJ iz Užica ispričao potresnu priču o svom ocu alkoholičaru, a na kraju petog je došao red i na Seksi Sandru i Manuela.

Iako je od samog početka rijalitija izgledalo kao da će najprovokativnija ukućanka biti plesačica i pevačica Sandra, već u prvim satima boravka „potukla" ju je Violeta (19), poljubivši se sa Karlom (32).

Šanse da „dođe do izražaja" su se smanjivale kada je drugog dečka u kući „pokupila" Jovana, ali nada da će biti fatalna makar jednom muškarcu porasla je onog trenutka kada su je zabolela leđa.

Nakon gledanja nominacija i ubacivanja momaka iz Živinaca u kuću, Sandra je zamolila momka sa kojim već nekoliko dana „razmenjuje poglede" Manuela, da je izmasira. Iz dnevne sobe su se preselili u spavaću, gde je Manuel prvo seo na nju, a onda pokušao da je izmasira.

Masaža je bila prejaka, preslaba, rečju nestručna, ali i prekinuta kada su videli da ih iz kreveta gleda Radiša. Kako se ne bi osećao neprijatno, ili oni sami, prekinuli su masažu, razmenili sa njim nekoliko reči, a onda nastavili sami da pričaju u krevetu i razmenjuju nežnosti.

Kasnije su se „razišli", ali kada je došlo vreme za počinak, Sandra ga je pozvala da se vrati kod nje u krevet i rekla ostalima da ga pušta da leži pored nje samo deset minuta, jer želi da mu „udara čežnju".

Radašin - Veliki brat 2009Akcija u Aleksincu: SMS Radašinu za našu poljoprivrednu opštinu

Građani Aleksinca su se udružili i pokrenuli akciju sakupljanja novca kako bi pomogli svom sugrađaninu Radiši Miljkoviću, zvanom Radašin, da što duže ostane u kući „Velikog brata". Sakupljena sredstva će da iskoriste za kupovinu kredita kako bi poslali što više SMS glasova i tako spasli Radašina od izbacivanja.

Miodrag Markić, jedan od pokretača ove inicijative, kaže da njihov Radašin predstavlja najjeftiniju i najefikasniju reklamu Aleksinca kao poljoprivredne opštine, radnika i seljaka.

- Svakoga dana milioni gledalaca gledajući Radašina u VB čuju i za Aleksinac. To treba da iskoristimo i obezbedimo da naš Radašin bude što duže u kući. Ukoliko prođe u drugi i treći krug glasanja, pokrenućemo i svojevrstan fan-klub kako bi svima koji smatraju da je Radašinu mesto u VB pružili mogućnost da saznaju sve što ih bude zanimalo o njemu.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Dragana Mirković - Na suvo
Dragana Mirković - Na suvo
Play - Pink priprema novi super rijaliti Dvor
Pink priprema novi super rijaliti Dvor
Play - Kusta podiže spomenik Džoniju Depu
Kusta podiže spomenik Džoniju Depu
Play - Sex tračevi srpske politike
Sex tračevi srpske politike
Play - Farma - Španska serija u stvarnom životu
Farma - Španska serija u stvarnom životu
Play - VB VIP 2010 - Tamara izbačena iz kuće Velikog brata
VB VIP 2010 - Tamara izbačena iz kuće Velikog brata
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt