Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Sekina kolekcija
01.02.2008.
Izvor: Kurir

Sekina kolekcija
Zbrka.com

Cene modela iz nove kolekcije koje je osmislila popularna pevačica kretaće se od 100 evra pa naviše, iako su jako glamurozni

Pevačica folk usmerenja za koju su nekad govorili da ima višak kilograma, a danas višak para, pokazala je da što se viškova tiče, jako dobro stoji i s ambicijom. Najpre je u svoje vene ubrizgala pozamašnu količinu plave krvi da bi u nazivu novog albuma sebe krstila „Kraljicom“, a onda se bacila na tzv. lansiranje nove kolekcije, koje se, za razliku od autentičnih lansiranja, odigrava u zemljinoj orbiti.

Ako je verovati glasinama koje dopreše do nas, kolekcija shodno albumu nosi naziv „Kvin“ i navodno već sada vlada jagma za njenim „delovima“ kao nekad za zejtinom i šećerom. Dobro obavešten izvor nam iz prve ruke otkriva specifičnost ove garderobe;

- U novoj Sekinoj kolekciji će preovlađivati haljine. Biće tu još raznih detalja, kako se to popularno kaže - asesoara, nakita i veoma kvalitetne obuće. Neki artikli prodavaće se isključivo preko interneta - kaže sagovornik i nastavlja:

- Posle neviđenog uspeha s prošlom kolekcijom „rič bič“ (bogata kučka), koja je bila dostupna svima i prilično mladalačka, Seka je sada htela da izađe s nečim mnogo glamuroznijim, što je i u duhu njenog novog albuma i stajlinga. Zato se pobrinula da haljinama, koje su po njenom ukusu krojene, obraduje pripadnice lepšeg pola koje stasom žele da budu nalik njoj - dovršava ovaj deo priče naš izvor.

Dok njene koleginice prepravljaju haljine da liče na famozne kreacije poznatih i preskupih ‘talijanskih šnajdera, Seka fura svoju priču, ko veli, možda će jednog dana i do Rima stići preko „Grand parade“, jer zna Kraljica da svi putevi baš tamo vode. Naš anonimni izvor još je stigao da dobaci kako kolekcija ima 29 haljina (ili je neka simbolika u pitanju, ili je neko jednu „popalio“), kao i da su se stilisti (neznano koji) pohvalno izrazili o Sekinom stajlingu. Putuj, izvore, čuli smo te.

No, ono što je možda najbitnije, jeste činjenica da mnogi predviđaju da će prodaja ići odlično i da će se novoustoličena kraljica folka lepo opariti. Čekamo da kladioničari izađu s kvotama po ovom pitanju, a vi, ako ste zainteresovani, evo pojedinih cena. Nešto jako sitno koštaće pristupačnih stotinak evrića, a nešto pod šifrom „unikatno“ tričavih osam stotina. Taj unikat je, primera radi, „providna toaleta s leptirićima na nezgodnom mestu“. Ne znamo šta to tačno znači, ali možemo pretpostaviti da su leptirići dresirani da napuste nezgodno mesto kad nosilja modela krene da vrši nuždu ili uleti u strastven klinč. Bravo za Seku, njenu smelost, kao i za rad s leptirićima. Naravno, tu je i knjiga, Sekina autobiografija, koja će se, kad izađe, najbolje konzumirati u nekom od modela iz nove kolekcije, u društvu neizbežnih leptirića na nezgodnom mestu. Nemamo šta da dodamo, osim pokliča - Seko, prava si kraljica!

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Mina Kostić rodila ćerku
Mina Kostić rodila ćerku
Play - VB 2009 - Raskinuli Kiki i Manuel
VB 2009 - Raskinuli Kiki i Manuel
Play - Nemanju ljubili seljaci
Nemanju ljubili seljaci
Play - Hoću hoću dijamante
Hoću hoću dijamante
Play - Pamelin striptiz u pariskom kabareu
Pamelin striptiz u pariskom kabareu
Play - Čola sa prijateljima snimio spot
Čola sa prijateljima snimio spot
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt