Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Sekin humanitarni fond
20.08.2008.
Izvor: Press Online

Sekin humanitarni fond
Zbrka.com

Seka Aleksić još jednom je pokazala da osim dobrih glasovnih kvaliteta poseduje i veliko srce. Atraktivna folk pevačica odlučila je da, po ugledu na mnoge svetske zvezde, osnuje humanitarni fond koji će se baviti prikupljanjem sredstava za pomoć nezbrinutima. Fond će nositi njeno ime, a pevačica namerava da se humanitarnom radu posveti veoma ozbiljno, odmah po završetku letnje sezone.

U okviru fonda biće organizovani i humanitarni koncerti na kojima će se pored Seke pojavljivati i njene poznate kolege i druge javne ličnosti voljne da pomognu.

Dva dana pred svoj odlazak na jednomesečni odmor Aleksićeva je ekskluzivno za Press otkrila dugo čuvanu tajnu u vezi sa njenom novom delatnošću.

- Ova ideja postoji već dugo, ali nisam o njoj želela da pričam do sada jer nisam imala puno vremena da se lično posvetim humanitarnom radu. Iskreno, nisam želela ni da neko zlurado prokomentariše kako sam se na ovaj korak odlučila iz pomodarstva, kaže Seka, koja će tako postati prva srpska folk pevačica koja se osim estradnim bavi i humanitarnim delatnostima:

- Do sada su me koleginice kopirale kad je reč o frizuri i garderobi, ali će mi biti drago ako i sad bar neka od njih bude sledila moj primer. Koliko budem mogla, trudiću se da moj fond pomogne svima kojima je pomoć neophodna, a posebno nezbrinutoj deci. Za jesen sam već pripremila nekoliko akcija, o kojima ću detaljnije govoriti na konferenciji za štampu koju ću organizovati po povratku iz Egipta i Turske, gde se upravo nalazim na letovanju - zaključila je Seka za Press.

Zaljubljena i srećna!

Seka je prošle nedelje održala spektakularni nastup u budvanskom „Trokaderu", a iskoristila je tri slobodna dana da se u Crnoj Gori opusti sa svojim dečkom, manekenom Mladenom Radulovićem. Golupčići su retko izlazili iz apartmana koji poznata pevačica već tradicionalno na nekoliko meseci zakupljuje u hotelu „Šajo". Fotografije na kojima se vide Seka i Mladen kako na balkonu svog apartmana ispijaju skupoceni šampanjac i razmenjuju nežnosti najbolje potvrđuju da je folkerka pronašla čoveka svog života i da će uz podršku svog dečka uspeti da ljubav prenese i na sve one nezbrinute kojima je sudbina uskratila i ljubav i krov nad glavom.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Jelena Tomašević se odmarala u Grčkoj
Jelena Tomašević se odmarala u Grčkoj
Play - Seka Aleksić u Areni
Seka Aleksić u Areni
Play - Žika Jakšić - Loš start
Žika Jakšić - Loš start
Play - Prvoaprilske šale dnevnog lista Alo!
Prvoaprilske šale dnevnog lista Alo!
Play - VB 2011 - Ponovo imali seks pred kamerama
VB 2011 - Ponovo imali seks pred kamerama
Play - Estrada i brakovi
Estrada i brakovi
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt