Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Seka tuži Vilu Grande
11.11.2008.
Izvor: Press Online

Seka tuži Vilu Grande
Zbrka.com

Folk pevačica Seka Aleksić namerava da tuži autore „Vile Grande" jer smatra da se u lutkarskoj formi koja se emituje na Pinku u okviru emisija „Granda" narušava njen ugled.

U razgovoru za Press Seka nije krila ljutnju zbog načina na koji je predstavljena u humorističkom serijalu, napravljenom po uzoru na nekadašnju kratku formu „Nikad izvini".

- Sramotno je da neko nabija gledanost i uzima novac na leđima nas estradnih umetnika - navodi pevačica, koja se u lutkarskom serijalu zove Sekta Celulitić, i dodaje:

- Ružno je da predstavljaju zvezde kakve u stvari nisu već kakve su oni izmislili, dosta ima i uvreda i svega ostalog. Ne znam za ostale kolege, ali ja sam spremna i da tužim ljude koji mene vređaju i ismejavaju.

Nedavno sam prokomentarisala seriju u pozitivnom smislu jer sam čula samo da su prepevali tekst pesme „Iskoristi moje mane" u „Iskoristi plodne dane", ali kada sam pogledala seriju, vrlo brzo sam promenila mišljenje.

Ja sam svoje ime jako dugo gradila i uložila u njega puno toga da bi me sada neko ismejavao - kaže Seka Aleksić.

Kako saznaje Press, Seka je nedavno ovim povodom pozvala direktora „Granda" i jednog od aktera serijala Sašu Popovića i rekla da je izuzetno uvređena i da on mora da spreči dalje ismevanje njenog lika.

Pevačica „Granda" je Popoviću napomenula da će, ukoliko autori „Vile Grande" nastave da je ismevaju, svi završiti na sudu.

Urednik „Vile Grande" Nenad Vasiljević kaže da su svi pevači dobrodošli sa svojim sugestijama, kritikama i pohvalama i da nema razloga da zbog humora neko ide na sud:

- Imali smo problem sa Erom, a posle razgovora smo izgladili stvar i niko se više ne ljuti. Tako i ostali pevači mogu da dođu i ukažu na nešto što im smeta.

Imamo snimljeno kada je Seka u televizijskom prilogu pričala da joj je njena lutka Sekta simpatična, i čudi me da joj sada smeta nešto kad je ceo materijal videla još pre prikazivanja - kaže urednik „Vile Grande".

Keba: Autori, batina ima dva kraja!

Dragan Kojić Keba smatra da njegov vizuelni identitet nema nikakvih sličnosti s likom Garagana Konjića Kembe, i za Press kaže da su autori emisije „Vila Grande" pokušali da ga omalovaže.

- Došao sam iz Amerike pre dva dana i samo sam uspeo da vidim kako izgleda moja lutka. Mislim da je ona totalni promašaj jer vizuelno nimalo ne liči na mene. Nisam od juče i svako ko me imalo zna poznato mu je da nikada ne nosim kajle kako me prikazuju u „Vili Grande". Neću zasad nikog da tužim, ali autorima serije poručujem da batina ima dva kraja - rekao je Keba za Press.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Novi film o Betmenu za jedan dan zaradio 66 miliona dolara
Novi film o Betmenu za jedan dan zaradio 66 miliona dolara
Play - Baki B3 - Vesna je Ekremu krv ispila
Baki B3 - Vesna je Ekremu krv ispila
Play - Skandal u Hrvatskoj - Ninu Badrić i Mišu Kovača tajno plaćao HDZ
Skandal u Hrvatskoj - Ninu Badrić i Mišu Kovača tajno plaćao HDZ
Play - Potvrđeno - Majkl Džekson je ubijen
Potvrđeno - Majkl Džekson je ubijen
Play - Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
Play - Zorica i Miloš - Obostrane tužbe
Zorica i Miloš - Obostrane tužbe
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt