Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Seka pevala Tadiću i Palmi
08.07.2008.
Izvor: Press Online

Seka pevala Tadiću i Palmi
Zbrka.com

Izbor nove vlade proslavljen sinoć u rodnom mestu Dragana Markovića Palme Končarevu, slavlju prisustvovao predsednik Tadić, prisutne zabavljala Seka Aleksić

Izbor nove vlade Srbije burno je proslavljen noćas na seoskoj slavi u Končarevu kod Jagodine, rodnom mestu Dragana Markovića Palme. Slavlju je prisustvovao i predsednik Srbije Boris Tadić, a Palma je na žurku doveo i desetak stranih ambasadora i diplomata. Goste je zabavljala velika estradna zvezda Seka Aleksić, a održan je i tradicionalni "Ivanjdanski turnir" u kik-boksu.

Vest da je Skupština izabrala Vladu, kao i zajednički dolazak Borisa Tadića i Dragana Markovića, nekoliko hiljada prisutnih građana na lokalnom stadionu pozdravilo je pravim ovacijama. Oficijelni spiker je predsedniku čestitao Vladu, a Tadić je nekoliko minuta strpljivo otpozdravljao mnogobrojnoj publici.

Prisutne je prethodno dobro zagrejala Seka Aleksić, koja je otpevala većinu svojih najvećih hitova. Bilo je više nego primetno da je njen nastup najviše zainteresovao ambasadore Makedonije i Nemačke, Aleksandra Vasilevskog i Volframa Masa. Osim njih dvojice, na velikoj Palminoj žurki bili su i otpravnici poslova Belorusije i Belgije, Sergej Čučuk i Denis Dehauer, ambasadorka Švedske Krister Bringeus, Bugarske Georgij Dimitrov, Mađarske Šandor Pap, kao i predstavnica ambasade SAD Alisa Dogramadžijeva.

Iako je bio planiran i dolazak zamenika premijera Ivice Dačića i još nekoliko ministara, oni se ipak nisu pojavili jer je izbor nove vlade u Skupštini Srbije trajao do kasno sinoć. Negde oko 11 sati počeo je i veliki kik-boks turnir na kome se predstavnicima kluba "Palmini tigrovi" iz Jagodine suprotstavila jedna ekipa iz Kazahstana, pojačana sa još nekoliko srpskih boraca. Palma i Tadić su iz VIP lože pomno pratili borbe, kao uostalom i mnogobrojni predstavnici diplomatskog kora.

Jedan od najviših funkcionera Demokratske stranke rekao nam je sinoć da je Palma jedan od najzaslužnijih za to što je Srbija dobila proevropsku vladu i da je Boris Tadić svojim dolaskom želeo da mu iskaže zahvalnost.

- Palma je, ako ne najzaslužniji, a ono sigurno jedan od trojice najzaslužnijih ljudi za formiranje nove, proevropske vlade Srbije. Njegova velika želja je bila da se izbor Vlade proslavi na seoskoj slavi u njegovom rodnom mestu. Pozvao nas je i mi smo ispoštovali njegovu želju ... - rekao je naš sagovornik iz DS-a.

Sam Dragan Marković Palma rekao je sinoć za Press da se "sticajem srećnih okolnosti" seoska slava njegovog Končareva poklopila sa izborom nove vlade.

- Iskoristili smo to na najbolji mogući način. Pogledajte ove ljude. Ima ih bar 10.000, srećni su, veseli, zaslužili su i oni da se malo provesele. Proslavili smo kako i dolikuje. Onako kako se slavi u Srbiji. Znate, ipak je ovo veliki, značajan dan za Srbiju i sve njene građane... - rekao nam je Palma.

Zoran Kovačević, menadžer pevačice Seke Aleksić, rekao nam je juče da Seka nije naplatila svoj nastup.

- Seku su pozvali organizatori tog kik-boks turnira i ona je otpevala nekoliko pesama, ali naravno bez ikakvog honorara... - rekao nam je Kovačević.

Policajac na svakoj raskrsnici

Da je domaćin proslave Dragan Marković Palma mislio i na najsitnije detalje, govori podatak da je posle skretanja za Jagodinu sa autoputa Beograd - Niš, pa sve do Končareva, na svakoj raskrsnici stajao barem po jedan policajac kako gosti ne bi pogrešili put. Policajci su strpljivo upućivali goste u pravom smeru, pošto većina njih nikada ranije nije bila u Končarevu.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Rivalke - Ja tebe Nastom ti mene kravom
Rivalke - Ja tebe Nastom ti mene kravom
Play - Emina Jahović plaća 15000 evra
Emina Jahović plaća 15000 evra
Play - Ceca- Sve o njenoj novoj ljubavi
Ceca- Sve o njenoj novoj ljubavi
Play - Seka Aleksić - Nije više plavuša
Seka Aleksić - Nije više plavuša
Play - Vratila se Ceca
Vratila se Ceca
Play - Marijan Rističević - Opomena pred tužbu
Marijan Rističević - Opomena pred tužbu
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt