Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Seka Aleksić - Moje iskreno saučešće Ludoj Nasti
21.11.2010.
Izvor: Press Online

Seka Aleksić - Moje iskreno saučešće Ludoj Nasti
Zbrka.com

Folk zvezda Svetlana Seka Aleksić posle svadbe i koncerta u Beogradskoj areni otkriva da je njen sledeći korak u životu proširenje porodice. U ekskluzivnom intervjuu za Press nedelje, ona sumira utiske o tome kako joj protiču prvi dani u braku, koncerti u Areni, ali priča i o koleginici sa estrade čija je česta meta prozivki. Njoj poručuje da je sve osim njena koleginica i da joj mesto među striptizetama.

Utisci oko svadbe su se slegli. Kako izgledaju prvi meseci bračnog života i da li se išta promenilo u odnosu sa Veljkom?

- Bilo mi je na početku malo neobično kada su počeli da me oslovljavaju „gospođo". Sada sam se i na to navikla. I prija mi. Ima to svoju draž i težinu. A što se ostalih stvari tiče, nema suštinskih izmena. Papir ništa nije promenio u Veljkovom i mom životu, jer je naša ljubav i pre toga bila beskrajna, a odnos maksimalno kvalitetan.

U kolumni si napisala da je ljubomoran, da li je zaista tako ili je to bila samo šala?

- Ljubomoran je do granice koja samo dokazuje i potvrđuje ljubav između dvoje ljudi koji se vole. On je jako, jako siguran u sebe, tako da sve što je više od te normalne doze ljubomore jednostavno ne postoji.

Šta je tvoj sledeći životni cilj, posle svadbe i koncerta?

- Posle zasnivanja porodice, logičan i prirodan sled je njeno proširenje. Kod mene se sve stvari u životu dešavaju upravo onda kada je pravo vreme za to, pa će tako biti i kada je reč o narednom životnom cilju.

Da li je bilo nekih reakcija iz kabineta predsednika Borisa Tadića zbog poruke koju si mu poslala u vezi sa pomoći Kraljevu?

- Na moju adresu nije stigla nikakva reakcija. I ne očekujem je. Korisnije će biti da reakcija u vidu šlepera humanitarne pomoći već ujutru krene put Kraljeva. Rekla sam ono što zaista mislim i nisam vređala bilo koga. Izrazila sam svoje želje, a nikoga nisam prozivala, niti glumila budalu.

Da li planiraš da se baviš politikom?

- Molim? Politika? Nikada, ne bih to ni znala... Mene to ne zanima. Sasvim sam zadovoljna svojim prihodima koje stičem poštenim radom. A ne umem ni da varam narod, niti da prodajem maglu.

Za koje pare bi pevala za neku političku partiju?

- To je pitanje za mog menadžera, on se bavi ugovaranjem honorara i uslova koji su neophodni da bih negde nastupala.

Šta bi uradila da si imala problem kao jedna tvoja koleginica u Skoplju koja je otkazala nastup zbog loše posećenosti?

- Moja koleginica? Koliko znam, Ceca je rasprodala prvi koncert i zakazan je odmah drugi za sledeći dan u Skoplju. Nije mi poznato da još neka koleginica ima koncert.

Ima, ona što je imala koncert pre tebe u Areni?

- Marija Šerifović nije zakazivala koncert u Skoplju, a i da jeste, nema šanse da joj se to moglo desiti s obzirom na njene vokalne sposobnosti.

Ma ne pravi se luda, ona što piše kolumnu...

- Luda Nasta??? Koleginica? Ma daj, ne zezajte me, da ste rekli da je kreštalica sa progutanom masnom sudoperom u grlu, striptizeta, pa okej, jer je poznata po tome da na nastupima muškarce skida gole i guzi im se. Tačnije, svoju zadnjicu gura na njihovo međunožje.

Nemoj da se smejete, niste videli? I bolje, bacili biste peglu, garantujem. Ne znam šta bih rekla, ali svi znamo da Luda Nasta ima svoje podstanare i to je donekle i normalno.

Pa, ne ide zaista da takve osobe nazivate mojim koleginicama i molim te sledeći put ne traži intervju ako misliš da ti komentarišem ovakve persone. A za koncert „izjavljujem saučešće"... Nije sve tako crno.

Veljko je najseksepilniji

Koji političar je po tvom mišljenju najbolji frajer?

- Ne mogu tako da gledam ni na jednog muškarca... Da se zna odmah, moj muž je najbolji, najzgodniji, najseksepilniji, i nikoga ne mogu da gledam kao njega.

Pa ne znam da li je baš najbolji frajer među političarima, ali kada vidim Putina, njegova pojava mi uvek deluje moćno. A uz prefiks naj može da ide i moć.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Novi rijaliti Dvor - Mis Tunisa i Gidrin unuk na Dvoru
Novi rijaliti Dvor - Mis Tunisa i Gidrin unuk na Dvoru
Play - Džoni Dep stigao u Srbiju
Džoni Dep stigao u Srbiju
Play - Miroslav Ilić - Hrvati me i dalje vole
Miroslav Ilić - Hrvati me i dalje vole
Play - Brega krade
Brega krade
Play - VB 2009 - Mira - Lečila sam Velju Ilića
VB 2009 - Mira - Lečila sam Velju Ilića
Play - Ekrem Jevrić snima album za Grand
Ekrem Jevrić snima album za Grand
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt