Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Saša Popović tuži Jelenu Karleušu za 50 miliona
08.08.2010.
Izvor: Alo!

Saša Popović tuži Jelenu Karleušu za 50 miliona
Zbrka.com

Direktor „Granda“ odlučio da sukob sa pop zvezdom iz medija prebaci u sudnicu! Medijski rat koji između Saše Popovića i Jelene Karleuše traje već godinama uskoro će se sa novinskih stranica preseliti u sudnicu.

Naime, isprovociran izjavama koje je u poslednje vreme na njegovu adresu uputila pop diva, prvi čovek „Grand produkcije“ rešio je da presavije tabak i podnese tužbu tražeći, kako „Alo!“ nezvanično saznaje, rekordnu sumu u novijoj istoriji domaćeg pravosuđa - 50 miliona dinara!

- Popović je rešio da na sve ovo stavi tačku, pa je angažovao tim advokata koji prikupljaju materijal za tužbu. Iako prozivke traju već dugo, u poslednje vreme su dostigle vrhunac, a kap u punoj čaši strpljenja bili su komentari koje je dala tokom poslednjih nedelju dana.

Sašina supruga Suzana je bila toliko potresena izjavama JK da je morala kod lekara, što je možda bilo i presudno u njegovoj nameri da na ovaj način stavi tačku na sve. Kako stvari stoje, neće je tužiti samo za uvrede, već i za klevetu, a ona će morati da dokaže skoro svaki, čak i najsitniji navod onog što je izjavila, od navodnog postojanja izvesnih polnih bolesti pa do toga da je molio „Siti rekords“ da mu ustupi njen album „Magija“ da bi ga prodavao uz „Grand reviju“.

Sašu je takođe uvredilo to što je izjavila da izrabljuje zvezde „Granda“, pa će i to sigurno biti jedna od tačaka tužbe. Zbog svega navedenog, u slučaju da dobije spor tražiće od nje da mu plati 50 miliona dinara odštete - rekao nam je dobro obavešteni izvor blizak vrhu „Grand produkcije“.

Iako nije želeo da se upušta u dublju polemiku, direktor „Granda“ je za naš list indirektno potvrdio da će se sa JK od jeseni „družiti“ u sudnici.

- Ne želim da komentarišem njene izjave, jer u ovoj zemlji postoje zakoni i nadležne institucije koje će to rešavati - izjavio je Saša Popović za naš list.

Mogućnost tužbe nije preterano potresla pop zvezdu, koja je čak spremna i da se kladi da se ta ideja neće realizovati.

- Hahahaha.... jaooooo, kukuuu meniiii! Gotova sam! Serija „Ciganska posla“ se nastavlja! Kako ću na sudu da dokažem da je on mali, ružni, netalentovani ćorke koji izrabljuje tuđu decu!? Hahaha! Hajde vi i ja da se kladimo u čokoladnu bananicu da me neće tužiti! Može? - izjavila nam je JK.

Opklada je pala! Kako god se slučaj završio biće to najskuplje čokoladne bananice u istoriji, vredne 50 miliona dinara. Ko će ih jesti - videćemo!

Lepa Brena može da mi bude majka, a Milana sam htela da spasem od propasti

Do prvog poznatog sukoba između pop zvezde i direktora „Granda“ došlo je kada su pre pet godina propali pregovori o objavljivanju njenog albuma „Magija“. U jednom od intervjua koji su usledili JK je Popovića nazvala „robnom markom koja je dostupna svima, trendi je, komercijalna, ali posle dva pranja se raspadne“.

Popović joj je uzvratio tokom pregovora o sledećem albumu „Revolution“ kada joj je, kako se pisalo, rekao da je „Dinča veća zvezda od nje“. Još jedna prilika za pomirenje propala je kada je Popović zabranio Milanu Stankoviću da sa njom snimi duet „Insomnija“, a nezvanično se pričalo da je kao razlog za ovakav potez naveo to da smatra da je JK jedna od najomraženijih javnih ličnosti, te da njemu saradnja sa takvom osobom ne treba.

O svemu ovome Karleuša nam je rekla:

- Saša i ja smo de facto pregovarali u nekoliko navrata, ali uvek smo nailazili na određene probleme! Prvi problem je da ja nikada nisam mogla da dozvolim da mi jedan Saša Popović preslušava i ocenjuje album. Poznato je da su moji albumi u produkcijskom smislu ispred svog vremena, a o „Grand“ vremenu da i ne govorimo. To je uvek bio kamen spoticanja.

Drugi problem je taj što nikad nisam dopuštala da mi Popović bude gazda. Ja sam JK, ne rob, imam svoje mišljenje i iznosim ga. Treći problem je bio i ostao - moj ponos. Poštujem sve druge umetnike, ali ono što ja radim, kvalitet muzičke i video-produkcije, modni i ideološki uticaj na Srbiju, time ne može da se pohvali niko sa ovih prostora.

Lepu Brenu poštujem kao legendu i veliku zvezdu osamdesetih. Može majka da mi bude i nas dve ne možemo niti treba da se poredimo. Ovo je moje vreme, i ja diktiram i pravac i pravila. Pokušala sam malog Milana da otrgnem iz kandži propasti jer sam videla da ide mojim putem, kada je reč o muzičkoj i video-produkciji, prepoznala sam taj bunt i viziju u njemu. Naravno - Popović je to sprečio. Pokušao je u nekoliko navrata da me ponizi, jer tako ponižava sve druge velike zvezde, i tu je naišao na stativu!

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Marko pokušao - Sanda nije dala
Marko pokušao - Sanda nije dala
Play - Sergej Trifunović - Neću više da glumim loše momke
Sergej Trifunović - Neću više da glumim loše momke
Play - VB 2009 - Ponovo izbačena Tanja Jovančević
VB 2009 - Ponovo izbačena Tanja Jovančević
Play - Operacija Trijumf - Pobednik Adnan
Operacija Trijumf - Pobednik Adnan
Play - Ceca dala Šiptaru ogrlicu vrednu 500.000 evra
Ceca dala Šiptaru ogrlicu vrednu 500.000 evra
Play - Nole vara Jelenu ?
Nole vara Jelenu ?
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt