Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Saša Popović nosio Jelenu Karleušu u naručju
09.08.2010.
Izvor: Alo!

Saša Popović nosio Jelenu Karleušu u naručju
Zbrka.com

Staru krilaticu da od ljubavi do mržnje ima malo potvrđuje i slučaj Jelene Karleuše i Saše Popovića, jer je direktor „Granda“, koji ovih dana priprema tužbu protiv pop zvezde, pre tačno 10 godina pevačicu nosio ni manje ni više nego - u naručju!

Naime, tokom snimanja novogodišnje emisije „Grand šou“, Jelena Karleuša, koja je 2000. godine bila ekskluzivac ove kuće, pevala je pesmu „Oro osmoro“, a Popović je začinio njen nastup.

Najpre je Saša zajedno sa Pejom uzeo srebrne jelkice koje su stajale na sceni i digao ih iznad glave poput karijatida, da bi potom tadašnju zvezdu svoje produkcije uzeo u naručje i podigao je. Saša je ovom prilikom pokazao i zavidnu snagu jer tokom čitavog refrena svoju zvezdu nije ispuštao iz ruku i nije pokazivao znake umora.

Od tada do danas, mnogo je vode proteklo kroz Moravu, a i na estradi su se izdešavali razni prevrati i promene mišljenja, pa je i njihova ljubav otišla u zaborav i zamenile su je prozivke i medijski rat koji je kulminirao ovih dana.

Za malobrojne neobaveštene, Jelena je pre dve nedelje na svom „fejsbuk“ profilu napisala kolumnu „Fahretizam, ćoravizam i ostali izmi“ u kojoj je oplela po Popoviću i Lepoj Breni. Tom prilikom rekla je kako oni osuđuju i „stavljaju na led“ neke od mladih zvezda „Granda“, a zaboravljaju da su u mladosti činili gore stvari.
- Kada bi današnja publika znala samo deliće njihove slavne privatnosti, ljudi se s njima ne bi rukovali bez sterilnih rukavica... ma ne bi se niko rukovao... isterali bi ih vatrom iz grada - napisala je između ostalog JK.

Posle toga, u intervjuu koji je dao za naš list, Popović se dotakao i Jelene Karleuše, rekavši da za nju nikada neće biti mesta u njegovoj diskografskoj kući, naglasivši da je licemerno da brani mlade zvezde „Granda“ jer ih je ranije nipodaštavala. Već sutradan, Jeca je po njemu osula paljbu nazivajući ga, između ostalog, ružnim, netalentovanim ćorom, koji se krije iza Brenine suknje.

Izjave koje je davala pop zvezda na kraju su navele direktora „Granda“ da angažuje tim advokata koji spremaju tužbu protiv nje u kojoj će tražiti odštetu od rekordnih 50 miliona dinara. Ovo nije mnogo potreslo „malu od skandala“ koja se kladila u krem bananicu da tužba neće biti podneta.

Želeći da saznamo šta je prouzrokovalo da njihova očigledna bliskost preraste u mržnju, pozvali smo Saleta koji nije bio preterano raspoložen za komentar.
- Sve što sam imao da kažem o Karleuši, rekao sam juče i nemam više nikakav komentar - rekao je Saša Popović.

S druge strane, JK smatra da se Sašina osećanja do danas nisu promenila.
- Saša može da priča šta hoće, kad svi znaju istinu - obožava me - zaključuje pop pevačica.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Goca Tržan optužuje Željka Joksimovića
Goca Tržan optužuje Željka Joksimovića
Play - Mišković s Jovanom u Londonu
Mišković s Jovanom u Londonu
Play - Karleuša hakovana
Karleuša hakovana
Play - Ceca u Australiji - oboreni svi rekordi
Ceca u Australiji - oboreni svi rekordi
Play - Aca Lukas krije ime napadača
Aca Lukas krije ime napadača
Play - Sexy Rebeka
Sexy Rebeka
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt