Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Saša Dragić odgovara na optužbe
18.12.2009.
Izvor: Kurir Info

Saša Dragić odgovara na optužbe
Zbrka.com

Saša Dragić napokon je izašao iz teške ilegale i u ekskluzivnom razgovoru za Kurir kategorično demantovao da je ikada ucenjivao Gordanu Milojević, tvrdeći da mu ona podmeće laži jer nije hteo da se njome oženi!

Menadžer i kompozitor, koji je poslednjih dana dospeo u žižu javnosti pošto je ćerka Žike Muštikle protiv njega podnela krivičnu prijavu za ucenu, rešio je da progovori i iznese svoju verziju priče:

- Nikada u životu nisam nikoga ucenjivao, niti ću. Ali isto tako ne prihvatam da bilo ko mene ucenjuje! Istina je sledeća - ja nisam hteo da se oženim sa Gordanom Milojević, a njena logika je: „Ako nećeš da se oženiš sa mnom, strpaću te u zatvor!“

To je, navodno, dokaz njene ljubavi. Takođe je istina da nisam priveden u SUP, nego sam se odazvao na poziv. Sam sam otišao tamo, a policajci, koji su bili izuzetno korektni, na osnovu njene prijave odredili su mi pritvor od 48 sati.

Moram priznati da sam se za to vreme zaista odmorio od Gordane Milojević! Znala je da me tokom dana pozove i po osamdeset puta! Nakon izlaska nisam davao nikakve izjave, jer sam, jednostavno, smatrao da sve što ima da se kaže treba reći na sudu.

 A šta se desilo sa 167.000 evra, za koje Gordana tvrdi da vam ih je isplatila jer ste je ucenjivali i koje nikada niste vratili?

- O kakvim ona ucenama priča?! Osnovni i jedini problem je to što nisam hteo da se ženim! Kredit od 84.000 evra podignut je na ime poslovanja firme „Blu saund“, a u ugovoru o zajmu između Gordane i mene piše da je ona saglasna da mi preda taj novac.

Pomenuti kredit je uzet do 2018. godine, a za njegovu isplatu potrebno je 189.000 evra. Takođe, u tom ugovoru navedeno je da „Blu saund“ preuzima „MTK star“, čiji sam osnivač i vlasnik bio ja. Dalje se konstatuje da ću biti na funkciji generalnog menadžera i dobijati fiksnu platu, te da će se sav ostvaren prihod privrednog društva „Blu saund“ deliti napola između Gordane i mene.

Taj ugovor je jednostrano raskinut i to je predmet za sud. Nisam potpisao nikakav papir o prekidu radnog odnosa! U ovom ugovoru nigde ne piše da moram da se ženim! E, sad, ona traži da odmah vratim pomenuti novac, koji je bio neka vrsta početne investicije. Ona traži da odmah vratim kredit, koji dospeva na naplatu tek 2018. godine!

Da li je Gordana znala muzičare čije ste koncerte organizovali pre nego što ste počeli da radite zajedno?

- U celu priču sam je uveo ja. Dobila je zlatan posao. Sav novac od koncerata, negde oko 450.000 evra, leglo je na račun „Blu saunda“. Ne postoji ni promil šanse da sam je ucenjivao, niti imam razloga za to.

Sto puta sam tražio da nas dvoje s našim advokatima sednemo i vidimo koliki su prihodi i rashodi. Da pokušamo to da rešimo. Nisam želeo da dospe u javnost. Ovo je jedinstven primer da neko nekog policijskim metodama hoće da privede na venčanje!

Njena opsesija traje poslednjih godinu dana. Posle tri godine emotivne veze odlučio sam da više ne budem sa njom jer mi je dala ultimatum da moram da se oženim njome! Rekla je da će materijalno obezbediti moje sinove, ali joj ja poručujem da nisam na prodaju i da nisam Vasa Ladački!

 Kakva je bila vaša emotivna veza tokom te tri godine zabavljanja?

- Uslovno rečeno normalna. Ako vi smatrate da je normalna veza to da vas neko maltretira po pedeset i više puta dnevno telefonom, onda jeste. Njena ideja je bila da se napravi „porodična firma“.

Međutim, kad nisam hteo da se ženim, onda je odjednom ugovor između nas prestao da važi, a sad je plasirala i priču da joj je Saša Dragić oteo toliko i toliko para. To je kleveta!

Ko je u pravu, pokazaće vreme i sud. Zaista se ponaša kao razmaženo derište. Žao mi je zbog toga, ali ne želim da ispunjavam ničije hirove.

Kad biste je sad pozvali i rekli „Hej, hoću da se venčamo“, mislite li da bi problem nestao?

- Verujem da je sve ovo rađeno baš da bi došlo do toga. Ovo je neverovatna priča. Ovo nije za policiju, što su mi i sami policajci rekli kad su videli o čemu se radi, već za film. Gledao sam filmove „Mizeri“ i „Rat Rouzovih“, a sad gledam sopstveni film.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Seka Aleksić - Moje iskreno saučešće Ludoj Nasti
Seka Aleksić - Moje iskreno saučešće Ludoj Nasti
Play - Seka radi album u Cecinom studiju
Seka radi album u Cecinom studiju
Play - Madona sigurno u Beogradu
Madona sigurno u Beogradu
Play - Djordje Balašević počeo snimanje filma Kao rani mraz
Djordje Balašević počeo snimanje filma Kao rani mraz
Play - Nataša Bekvalac - Bez komentara u vezi Noleta
Nataša Bekvalac - Bez komentara u vezi Noleta
Play - Nikola Burovac u Gej skandalu
Nikola Burovac u Gej skandalu
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt