Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Rističević zlostavljan u mladosti
02.12.2010.
Izvor: Alo!

Rističević zlostavljan u mladosti
Zbrka.com

Netrpeljivost prema osobama naklonjenim istom polu mogla bi da bude posledica toga što je Marijan Rističević kao mladić, navodno, silovan od grupe Roma!

Ova informacija već neko vreme kruži internetom, a nedavno je obelodanjena i u najčitanijem blogu „gosip grl“, koji svakog petka izlazi na „svetovom“ internet portalu. Iako nije imenovan u tekstu, nedvosmisleno se može zaključiti da se misli na Rističevića, posebno zbog toga što je i on sam u više navrata izjavio da je njegov uslov da uđe na farmu bio taj da „tamo nema pedera i drugih izopačenih pojava“.

- Jedan od starijih farmera, koji je ostao upamćen po homofobnim nastupima, ima takođe „kosture u ormaru“, tajnu koju duboko skriva, ali su za nju saznali neki od njegovih sugrađana i ona je nedavno dospela do jedne moje drugarice, sudije po profesiji. Pomenuti gospodin, koji je izričito tražio da u „Farmu“ ne uvode nijednu gej osobu, imao je traumatično iskustvo sa istim polom kao dvadesetogodišnji mladić.

Priča se da su ga posle jedne pijanke u besvesnom stanju silovala četvorica mladića romske nacionalnosti. Zbog bruke koja bi u tako maloj sredini mogla da pukne, incident nikada nije prijavio, ali je mržnja prema pripadnicima gej populacije, ali i prema Romima, ostala do današnjeg dana - piše na blogu koji je objavljen 19. novembra na pomenutom sajtu.

Marijanova supruga Javorka kaže za „Alo!“ da joj nije poznato da se tako nešto desilo njenom suprugu, te da joj nikad nije pričao o tome:

- Meni to nije poznato, nikad mi nije pričao o tome. Nešto ne verujem, jer da je to bilo, već bi celo selo brujalo o tome. Znam samo da su ga maltretirali nastavnici u osnovnoj školi jer kao dete iz Bosne nije mogao da bude pionir. Zbog toga znam da je imao traume - rekla je Javorka za „Alo!“.

Aleksandra Janković: Traumatično iskustvo izaziva otpor prema agresoru

Psiholog Aleksandra Janković smatra da trauma iz detinjstva često može da izazove drastične posledice, od impotencije do gađenja prema istom polu:

- Kod osoba koje su preživele zlostavljanje, nije retko da se kao posledica pojavi to da sami postanu zlostavljači. Koliko god to iznenađujuće zvučalo, bivši logoraši neretko su kasnije ispoljavali ponašanja koja su bila primenjivana i na njima. U slučaju silovanja od strane istog pola mogu reći da je to iskustvo dovoljno traumatično i da često izaziva otpor prema agresoru, pa se javljaju problemi od impotencije do gađenja prema svakom eventualnom odnosu dvojice muškaraca.

Boki: Marijan ima traume iz detinjstva!

Bojan Jovanovski je prilikom jedne svađe sa Rističevićem izneo sumnju da je on homofobičan „zbog nekih trauma iz detinjstva“. Dok su se svađali, Marijanu je sasuo u lice sledeću rečenicu:

- Ti sigurno imaš neke traume iz detinjstva! Mora da su te mučili dok si bio mali, čim si toliko homofobičan - rekao je Boki 13.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Umro sin Marine Tucaković
Umro sin Marine Tucaković
Play - Era - Lepa je folirant
Era - Lepa je folirant
Play - VB 2009 - Karlo se posvađao sa Jovanom i Kristinom
VB 2009 - Karlo se posvađao sa Jovanom i Kristinom
Play - Suzana Mančić: Pornić su mi maznuli prijatelji!
Suzana Mančić: Pornić su mi maznuli prijatelji!
Play - Zagor-Te-Nej
Zagor-Te-Nej
Play - Razveo se Peđa D Boj
Razveo se Peđa D Boj
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt