Home | O nama | Marketing | Kontakt | Sitemap
Home Page
  tv uživo   radio uživo   filmovi   klipovi   funny flash   igrice   slike   jet set  
zbrka.com
  jet set
Najnoviji naslovi

1 . Ceca - Izdržaću i ovo
2 . Severina traži oca svoga deteta
3 . Lester zbog Brendona izdepilirao noge
4 . Slavica Ćukteraš maznula pesmu Ani Nikolić
5 . Marijana izvređala novinare
zbrka.com
zbrka.com
  Pretraga

 
  Zanimljivosti i Jet Set nazad sve vesti  
Rat - Seka i Jelena Karleuša
15.08.2008.
Izvor: Press Online

Rat - Seka i Jelena Karleuša
Zbrka.com

Seka Aleksić: Ne plašim se Karleušinih pretnji. Imam ogromno srce i zato joj ne zameram što me kopira, nek nastavi ako ne ume drugačije!

Seka Aleksić i Jelena Karleuša ušle su u pravi rat, koji će se, prema najavama iz medijskih rovova, uskoro preseliti i na sud. Seka, koja se trenutno nalazi na evropskoj turneji, kaže za Preš da nije uplašena zbog pretnji njene koleginice da će protiv nje podići tužbu zbog navodne klevete i izjava koje je dala u intervju za jedan nedeljnik. Aleksićeva je posle brojnih Karleušinih prozivki na njen račun poručila da je Jeleni pametnije da se mane njenog lika i dela i posveti materinstvu.

- Nije mi stigla Karleušina tužba, niti je očekujem. Za nju nema osnova, jer se ja ne bavim klevetama i uvredama. Rekla sam samo istinu, a poznato je da istina najviše zaboli. Dobronamerno sam joj poručila da konačno ostavi na miru ljude koji su uspešniji od nje. Verovatno misli da joj takvi smetaju, pa ih gazi. Ako baš želi da to ponovim i na sudu, rado ću to učiniti - kaže Seka.

Folk pevačica kaže da je nisu uvredile Karleušine tvrdnje da je „mala, debela i anonimna pevačica koja pokušava da je iskopira" i da je ona (Seka) tragičan lik kome svi znaju sramotnu prošlost i poreklo.

- Da nije žalosno i tragično, bilo bi smešno! Lepo sam je zamolila da me više ne proziva, ali izgleda da ne vredi. Meni imputira sramotnu prošlost i poreklo?! Ona?! Setih se sada novinskih feljtona i tekstova u kojima se tadašnja supruga Bojana Karića pominje kako je zatečena u džipu sa telohraniteljem. Smejala joj se cela nacija.

Žalosno je da neko od aktera te afere bilo koga proziva za sramotnu prošlost. Ja sam na svoju prošlost i poreklo ponosna. Odlika velikih ljudi je da praštaju. Imam ogromno srce i zato joj ne zameram što me kopira, nek nastavi ako ne ume drugačije. Mogu čak i prozivke da joj oprostim, ali ne dozvoljavam da me pljuje i vređa samo da bi dobila naslovnu stranu i mrvu medijskog prostora. Isključivo svojim radom sam stekla sve što imam - zaključila je Aleksićeva za Press.

Zbrka.com

Pošalji prijatelju:
Zbrka.com - pošalji prijatelju
eRepublik - The New World Bookmark & share:

Share |
Play - Madona ipak na plaži Jaz
Madona ipak na plaži Jaz
Play - Porodila se Dara Bubamara
Porodila se Dara Bubamara
Play - Ceca za Press - I danas patim za Željkom
Ceca za Press - I danas patim za Željkom
Play - Filip je ubio Kseniju zbog novog dečka
Filip je ubio Kseniju zbog novog dečka
Play - Natina i Dačina ljubav nije bila dovoljno jaka
Natina i Dačina ljubav nije bila dovoljno jaka
Play - Ana milionerka
Ana milionerka
 

Zbrka.com
Zbrka.com
COPYRIGHT © 2007 - 2008. zbrka.com ALL RIGHTS RESERVED players / software | uslovi korišćenja | privacy | kontakt